Dobro jutro 😊 vidim da smo opet krenuli o hrani 😂 ja sam jucer kuhala piletinu u vrhnju sa sirokim rezancima, a danas idemo u kino pa se malo castimo sa mc donaldsom prije, nisam ves stoo godina isla 😂
Cure kaj se tice opreme brzo cete sve pohvatati, ja sam isto tak sve guglala prosli put. Sad necu vise nis ni gledati da mi ne bi pale nove ideje na pamet.
Razmisljala sam si o onoj njihaljki i zakljucila sam da nije najsretnije rjesenje za nas jer imamo blesavog psa i tak i tak ne bude beba mogla biti sama na podu tak rano a da on ne dolazi stalno smetati. Nekad malo imam i tremu oko toga kak bude on reagirao na bebu, al nadam se da bude sve ok. Sad se vec ponasa ko penzic, ima 7 godina i nekak je ozbiljniji pa se nadam da bude sve ok.
Red i mi ćemo u kino danas haha, da malo skrenemo misli i provedemo vrijeme zajedno pa me i strah megića, ja bi da se najedemo prije jer sam bila skoro pa ovisnik o onim nuggetsima hahah pa ne želim popustiti kad ih vidim ali stvarno nemam ideje više što lagano skuhati..
Goga ja inače imam tahikardiju i ta preskakanja srca od svoje 17. godine, pila sam tablete da se umanje simptomi koje sada više ne smijem zbog trudnoće i osjetim lupanja i preskakanja opet svaki dan.. Meni su sada 23 godine i meni je kardiolog rekao da je to bezopasno kod mladih ljudi i da je često u trudnoći, doduše mama mi ima 43 sa istim simptomima i kod nje je to također bezopasno. Ne znam koliko ti imaš godina, ali ako ti nije tako bilo prije, to je sigurno od trudnoće, neugodan je osjećaj, jaaako, ali bitno je da znaš da nije ništa opasno Možeš se eventualno savjetovati sa ginekologom, ali vjerujem da nemaš razloga za brigu
Goga, ja ti imam taj "problem" al vec dugo dugo, nevezano za trudnocu.. zna mi tako najcesce u mirovanju zatreperiti srce. Cudno skroz, al pripisujem to prirodno nizem tlaku. Inace sam prije par godina bila na sistematskom i nije mi nista otkriveno. Moja mama doduse uzima neke tabletice za aritmiju pa ne znam da li je nasljedno.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva, Mare kinderkraft kolica ima u west gateu u tom novom duckasu, baby land se zove.
Mi otisli do uje malo na kavu i tak i mene uhvatila glavobolja, nemam zraka, muka mi je 🤮
Sad dosli doma i isla sam si pojest sendvic da popijem lekadol i zalegnem na Pericu 😴
Cure, imam pitanje, oprostite, nisam vise redovita. Kako razlikovati osjecaj istjecanja iscjetka i plodne vode? Tnx ❤
Iva imamo iste simptome, sva sreća pa je i tebi potvrđeno da možeš normalno roditi, ja sam ga tražila da mi to napiše i pismeno ja ću isto ići na tu kontrolu bebinog srca, možeš mi reć molim te jesu li ti rekli kako se to radi i kad je najbolje ići? i da, u koju bolnicu ćeš to ići?
Prekrasna mislim da ti to je od širenja maternice. I ja znam imat tako slično boluckanje i grčiće na mjestu gdje su jajnici i zna mi se protezat na preponu. Ali nije mi to stalno. Javi se ako sam imala naporan dan, puno šetala, bila na nogama i jednom nakon vježbanja i sl. Al ako ti ne prestaje opet pitaj ginekologa, budi dosadna i ja sam. Meni je moj rekao samo da smanjim intezitet kada to osjećam.
Deewillow, teško. Plodna voda nema nikakav miris i prozirna je. Iscjedak ima neku gustocu i rijetkost je da nije barem svijetlozute boje. Ja sam j prvoj T imala lažnu uzbunu 2 Tj prije termina s plodom vodom i na kraju je bila mokraca a čak se nisam ni naprezala,samo mi je iscurkalo. Vidim da se dosta vas brine oko mokrih gaća i iscjetka,mislim iako sad koristim utrice ja sam sklona znojenju,meni su ionako mokre gaće stalno i to je normalno,ljeto je. Nosim nekoliko dnevnih na posao pa mijenjam i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji