ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    31. Srpanj 2019. 09:32

Mrgud jaooo ja te skroz kuzim, i ja se bavim znanoscu i cim neki problem nastane ja odma ajmo deri po svim mogucim nalazima, statistikama, istrazivanjima. Ponekad sama sebe izludim, al jedvnostavno mozak mi ima takav sklop da se ne mogu samo prepustiti sto bude bit ce, jer uvijek mislim da ako znam info pravovremeno da mogu napraviti nesto vise i bolje. Inace po prirodi sam jos i nestrpljiva osoba pa to valjda jos vise dodje do izrazaja.
    Mala.le ajme i ja sam protrnula kad sma procitala hitro po pericu, mislim si boze sto ju ova odmah nekom doktoru salje pa nije bas takva kriza. 😂 Ludaca!
    Nece ni meni ucitat sliku sto sam naljepila ranije za robu i ostalo sto kao treba za novorođenče. Al kad dodjem doma mogu prepisat. Bas vise te slike sto se nece upisat je bezveze bas me nerviraju! A jos vise oni neki spamovi sto dolaze na aktualne teme. 
    Za intimo gel ja koristim chilly antibacterial, gin mi potvrdila da mogu, ja to koristim vec 5 godina valjda i nikad nikakve bakterije ni gljivice nisam imala tako da sma nastavila koristiti i sad u trudnoci. 

C1M4
    31. Srpanj 2019. 09:34

Htjela sam vas samo pitati, ne znam znate li ili ste čule možda.. Beba nam je teško 68g i ne znam jel to puno, doduše gin je rekla da su sve mjere okej i da što se toga tiče beba je super, ali još nigdje nisam pročitala da je sad moguće da ima 68g

MaRe
    31. Srpanj 2019. 09:34

a za nekoliko mjeseci će nam i ovo trebati https://www.maminacarolija.hr/novosti/popis-za-rodiliste-sto-sve-treba-biti-u-torbi/ :) 
    Pa se lakše možemo orijentirati. Napravila sam si poseban folder i sad ću tu spremati sve korisne linkove jer kad googlam pola toga promašim xD

Grizli
    31. Srpanj 2019. 09:37

C1M4 pa dosta teza beba bi ja rekla, po ovim aplikacijama sto imam sam isla gledat u tvojim tjednima 12-13 beba je negdje od 14-24gr, a 70gr je oko 15tt. Koliko je beba duga na uzv? 

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 09:41

C1M4, naravno da ne pamtim te stvari, ali imam aplikaciju na mobu gdje po tjednima prikazuje. Za 12 tjedana piše 14 grama, za 13 tjedana, 23-24 grama. 70 grama je s 15 tjedana. Po tom je vaša beba puuuuno veća. I to je dobar znak, zar ne?

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 09:43

Grizli, isto smo napisale 

C1M4
    31. Srpanj 2019. 09:48

Imam i ja tu aplikaciju hahah, očito koristimo istu Da, to sam vidjela, beba je duga 63cm što odgovara 12+3 kako je bilo jučer Pa ne znam je li to dobar znak, ali nije rekla da je loš već da mjere odgovaraju sve tjednu trudnoće osim tog nuhalnog nabora jel pa reko ako znate nekog možda.. Ja znam samo curu kojoj je beba bila 51g u ovom tjednu i sve je bilo okej kao..

lorija
    31. Srpanj 2019. 09:49

C1M4 s obzirom da smo isti tjedan, ne znam pise li mi igdje tezina, cini mi se da ne,samo duzina. 
    A ta brojka i meni ulijeva povjerenje ☺ bolje je da je beba krupnija ili se varam?
    I moja aplikacija za ovaj tjedan kaze da je beba oko 25g 

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 09:50

C1M4 vjerujem da to vec znas al te mjere nisu stopostotne kao ni sve te statistike al eto svi se vodimo za time. Vjerujem da nesto ne valja bas bas...da ti dr ne bi presutila.
    Malale,Grizli...jesam vas scimala 😂
    To je samo provjera da vidimo tko prati sto se pise 🤪🤪
    Cure drzte mi fige, dolazi nam zena gledat stan sad za koju min 🤞

mrgud_zg
    31. Srpanj 2019. 09:51

Grizli gdje ima za kupit taj chilly? Ja sam bas isto u potrazi za necim. Nikad prije nisam imala nikakvih problema al sad u trudnoci stalno planiram kupit nesto al nikak da na kraju kupim
    Losha84 vidjela sam vec da si ti molekularni biolog 😉 mi smo sestre po faksu, a tu negdje i po generaciji 😁 mozda se i znamo s faksa 😂
    C1m4 tak treba, obavi sve sto mozes da budes najbolje pripremljena 💪
    Znam da cete me sad htjet ubit, al ja nocas spavala prvi put s pericom i bilo mi prevruce, nekak je tak velik 😂 nisam se bas uspjela namjestit 🙈🙈😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.