ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 07:51

Jaivanpa, vjerujem da većina još nije ništa kupovala, možda zato još nema odgovora. A i nekako su se svi usredotočili na ovu priču od C1M4 
    Ja sam izvukla stvari od malog od prije 10 godina, ali on je ljetna beba pa je puno toga malog kratkih rukava.
    Znam da neću kupovati puno robice veličine 56 jer postoji mogućnost da moj bebonja bude velik pa mu to bude malo, više ću uzimati broja 62, nešto i 68, a onda sve za kasnije stignemo. Morat ćemo nekad i izaći iz kuće, ako ništa pod izgovorom šopinga za bebe.
    Ja volim pretjerivati pa ću sigurno uzeti više toga. Bodiji dugih rukava, majice i one hlačice sa stopalima. To će mi biti glavno. Kad prebrojim koliko čega imam, onda ću se baciti u šoping. A i kad se ljeto približi kraju pa u trgovine dođe više toga zimskog, sad je još većina ljetnog.

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 07:52

E da, i pidžamice i ona jednodijelna odjelca. 

MaRe
    31. Srpanj 2019. 07:52

C1M4 sve je već rečeno.Žao mi je zbog nalaza što su lošiji al ti si jaka i hrabra za oboje i samo zadrži optimizam jer kao što svi znamo nisu ni ti pregledi sveto pismo..može biti svašta a ne mora biti ništa ili barem ništa nerješivo.
    Čestitke curama koje se sele :) Dok sam pročitala sve do kraja zaboravila sam koje su hh
    Goga ja sam baš jučer čitala za te tjedne i mjesece trudnoce kako se racunaju jer me zbunjuje kalendar i tt...na kraju ispadne trudnoca 10 a ne 9 mjeseci 
    Sretno dns na pregledima,mislim da imamo jedan ili dva 🙂

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 07:54

Dobro jutro cure! 
    Za nepovjerovat je bas kako je mislim Lavica napisala da je skoro pa nemoguce da nas ima u ovolikom broju a da se do sad niko nije niti porjeckao, o tom sam bas sinoc razmisljala nakon svega sto smo doznale za nalaze C1M4....i stvarno cure, svaka vam/nam cast, nekad ti tvoj najblizi ne bi pruzio ovoliko podrske i savjeta kolko ih ovdje dobijemo 🥰 
    I u potpunosti se slazem sa Lala...ni ja ne bi nikom od obitelji govorila, barem ne jos, tam pred kraj bi ih pripremila tek tolko da znaju otprilike, al sigurno ne bi dozvolila da itko utjece na moje misljenje.
    Zelim vam svima lijep dan...ide danas netko na pregled? Ako da...sretno!!

lorija
    31. Srpanj 2019. 07:55

PREGLEDI

31.7.- Simbalija
    31.7.- tinika
    31.7.- Mare4
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    02.8.- Eleonoré
    02.8.- Lala3
    06.8.- Omerta
    06.8.-Nova19
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    27.8.- annika
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 07:58

Jaivanpa ja sam osobno dobila 2kutije robice bas relativno zimske. Ima valjda 30 bodica dugih rukava od vel 56 pa do 68/74, isto tako i gegica ima...hlacica nesto manje, par stramplica i carapica, tanju i deblju kapicu, nekoliko duksica...u biti od svega po nekoliko komada i mislim da nam je to ok za pocetak. Sigurna sam da cemo jos nesto i kupiti kad dodje sezona i toplija robica kad nam zapne za oko...a i kod nas je dogovor da skupa idemo kupovati kompletic za izlazak iz bolnice...tako smo i za cure 🥰

lorija
    31. Srpanj 2019. 07:59

Jutro cure, sretno danas na pregledima 🌸🌸🌸
    Sto se tice brojeva za bebe, uzela sam mozda dvije stvari 56br,ostalo sve je bilo 62-68 jer bebe brzo prerastu a volim da im je vece a ne da im je tijesno.
    A da ne spominjem ponovo pepcov nerastezljivi materijal. Treba i na obratit paznju. ☺

Grizli
    31. Srpanj 2019. 08:00

Jutro! Sretno curkama na pregledima danas! 
    Jaivapa ja jos nisam ni pocela razmisljat o robici. Sve mi jos preprerano, a s druge strane vec znam da kad krenem kupovat da ce me oduzet pa onaj neki okvirni plan koliko cega kupiti ce potonut ko kamen u moru. Za robu sam definitivno odlucila pricekat tamo 10 mj jer sad sve sto sam vidila je vise manje ljetno i mislim da mi je bolje cekat zimsku kolekciju, a nekako koliko me pamcenja sluze oko 10 mj krenu snizenja opet nekakva pa mozda sto ulovim i povoljnije.

lorija
    31. Srpanj 2019. 08:03

Zaboravila naglasiti najvaznije,moja beba je bila od 4kg i cijelu trudnocu su mi govorili da je napredna da bi mogla i do 5kg 😂😂😂 zato sam takvog misljenja bila o brojevima.

Aristea
    31. Srpanj 2019. 08:05

Ja sam mislila cekati  sezonu jesen zima u lidlu. Sigurno ce ce biti super robe za kupiti...:) Uzela sam u Pepcu pomalo svega. Al nisam htjela pretjerivati. skužila sam da broj 56 npr nije isti u svim trgovinama. U nekima izgleda oke a u nekima full malo

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.