Jaivanpa jel mi vjeruješ ne sjećam se za malu kolko sam čega kupila ali znam da su mi baš svi rekli da ne kupujem ništa broj 50 i malo 56 jer bude to prerasla odmah. Sumo sumare, trcali smo po broj 50,imala je 3200gr što je relativno normalna težina. A broj 56 je nosila punih 2 mjeseca! Tako da je bila proljetna beba i ja sam pola krivo nakupovala (tipa duge trenirke i bodije a bilo je za kratko dok je došla do tog broja i slično).
Nekih 5-6 bodija, 3-4 pidjamice (govorim po svakom broju 56 I 62 za početak,kasnije polako kupuj usput i u naginje ljudi vole baš te male brojeve nositi), jednodijelna odjelca cca 3kom, skafanderic za početak (62),deblja jaknica,carapice kojih 10ak kom. P S. Ja sam ti mrzila te bodije s bočnim kopcanjem,sto godina sam to kopcala, a svi obicni bodiji imaju na ramenu gumbice pa ni ne dotaknes glavu. Sjetim se jos...
Lorija 😂😂 stvarno napredna beba!!
Moja starija je bila 3200 i brzo je prerasla 56 stvarno al zato manja kako je uranila...njoj je i 50 bilo preveliko i siroko. Slala sam mm-a da nadje bar koje odjelce za nedonosce da joj ne visi sve ko da sam ju u vrecu obukla 🙈
Uhhh, a sad komentar za C1M4. Svakakve su emocije prošle kroz mene dok sam čitala ove zadnje stranice foruma. Prvo tuga i šok kad sam vidjela nalaze i kad si pojasnila što bi to moglo značiti. Ali onda, sa svakom tvojom porukom… sviđa mi se tvoj stav, tvoje viđenje stvari. Svaka ti čast! Mene bi osobno to jako pogodilo i ne bih mogla biti tako hrabra u tvojoj situaciji. Naravno, nitko od nas još ne zna što nas čeka. Puno cura nije radilo nikakav test, a ni moj nizak rizik na Nifty-ju ne mora značiti da je sve ok. Zbog toga smo sve uz tebe i želimo ti puno sreće i hrabrosti, svjesne smo da se to svakoj od nas može dogoditi. Naravno, još ništa nije gotovo, imat ćeš još pregleda, odlučit ćete što od pretraga još napraviti. Ja bih voljela biti sigurna pa bih obavila sve što postoji. Ali podržavam te u tvojoj odluci da sve prepustiš u Božje ruke. Nisam baš veliki vjernik, čak nisam ni protiv pobačaja. Ja sam baš ZA mogućnost izbora, u svemu. Ne volim se miješati u tuđe živote i tuđe odluke jer ne hodam u njihovim cipelama da bih znala zbog čega su nešto odlučili. Najbolje je da svatko radi po svome.
Puno sreće u svemu, tu smo za tebe! Tu smo sve jedna za drugu, svašta smo već zajedno prošle, a i dalje ćemo prolaziti.
Sretna srijeda svima!
Ja sam potpuno istog stava kao i ti. Podrzavam pravo na izbor. S tim da naravno da je lako govorit dok se neka situacija ne dogodi tebi.
Naravno da nitko ne moze C1M4 vama govoriti sto da napravite, ali ja znam da bih ja u slicnoj situaciji kada bih odlucila roditi pa sto god bude, ipak zeljela bit pripremljena i napravila bi sve pretrage koje se nude. To sam ja, ja sam znanstvanik i ne bih mogla zivjeti jos 5 mj u neizvjesnosti. Pogotovo jer se kao sto si i sama rekla mozda na neke stvari moze intervenirati, pripremiti se operacija odmah po porodaju ili sto vec, a i cisto zbog neke psihicke pripreme da znate sto vas ceka.
A u drugu ruku detajnije pretrage mozda pokazu i da je sve u redu kao sto ti je i sama doktorica rekla 🤞
U svakom slucaju sto god odlucite imas jaku grupu potpore od svih nas ovdje 😉
Nedavno su neke cure pisale da se ne mogu namjestit dok spavaju i da im u mnogim polozajima utrnu ruke i noge pod tezinom tijela...ja sam se nocas mucila s time, nemam pojma kako se namjestit a da me ne probude trnci...kako sto uspjele?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Malale hitro moras po Pericu!!
Ja ga imam tek dvije noci i preporodila sam se!!
Magnezij pijem svaku vecer prije spavanja al Perica je vrh!! 🤘
iva4 ja imam nešto iz Oriflamea za intimnu njegu na bazi aloe vere ali ne koristim kak sam trudna da se ne bi šta od "flore i faune" poremetilo dolje, jedino zbog iscjedka i svega tog sad obavezno se operem nakon svakog odlaska na wc ali samo s vodom.
Nedavno su neke cure pisale da se ne mogu namjestit dok spavaju i da im u mnogim polozajima utrnu ruke i noge pod tezinom tijela…ja sam se nocas mucila s time, nemam pojma kako se namjestit a da me ne probude trnci…kako sto uspjele?
Jastuk Perica i magnezij svakodnevno
cure ako je koja online molim za pomoc…saljiem decka u ljekarnu po utrogestan i htjela bi da mi odma kupi nesto za intimnu njegu jer se do sad nisam osudila uzimat nista …sinoc kad sam se tusirala toliko te odvratne kreme imam dole od tih tableta sta se cijene van da nemogu oprat pa me zanima sta vi koristite da mi ode u ljekarnu ili dm uzet??
Iva ja koristim intimo od fresh&clean u DM-u. Meni je to čisto ok, koristim ga već godinu dana... i nije skup...
Ali dalje će ti curiti dokle god ćeš stavljati utrogestan 🤗🤗
Jutro cure, sretno danas koje imate preglede! Vidim imamo jos par deckica, cestitke!
C1M4, zao mi je za situaciju u kojoj se trenutno nalazite, ali ima jos nade da to bude sve ok. Unatoc nalazima, dobro je ostati pozitivan i svaka ti cast na tome! Zelim vam puno srece u daljnim mjesecima i pretragama. Bit ce kako mora biti, na kraju krajeva, bitno da je dijete bilo i ostalo voljeno i zeljeno kakvo god da je i uz kakve god izazove dolazi. Mnoga djeca nemaju tu srecu, vlastite obitelji ih odbace ili su preteski slucajevi pa zavrse u bolnici gdje je moja mama radila (u Bistri). Tamo sam znala dolaziti ko mala pa sam se svega nagledala.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
iva4 i ja isto samo s vodom dolje, da se ne remeti previsePimjetila sam da sam sad puno osjetljivija sto inace uopce kod mene nije bio slucaj nikad.
Sortiraj odgovore
Najstariji