ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    31. Srpanj 2019. 13:24

C1M4 žao mi je što nalaz nije najbolji, ali kao što cure kažu to ništa ne znači zapravo, samo statistika.. Znam cure sa puuuno gorim nalazima i najzdravijim bebama ikad tako da samo optimistično naprijed!

Ja sam obavila pregled, sve je super, potvrđena curka! Moja nije sramežljiva :D Termin je 20.12., a idući pregled 27.8. 
    Sretno drugim curama na pregledima!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

samojed
    31. Srpanj 2019. 13:24

Hvala cure a lorija pregled mi je 09.09 

Aristea
    31. Srpanj 2019. 13:41

Simbalija

C1M4 žao mi je što nalaz nije najbolji, ali kao što cure kažu to ništa ne znači zapravo, samo statistika.. Znam cure sa puuuno gorim nalazima i najzdravijim bebama ikad tako da samo optimistično naprijed!

Ja sam obavila pregled, sve je super, potvrđena curka! Moja nije sramežljiva :D Termin je 20.12., a idući pregled 27.8.
    Sretno drugim curama na pregledima!

Čestitam!!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• ivonna
    31. Srpanj 2019. 13:43

Cure moze pitanje. Dali se koja susrela sa visokim crp-om? Bio mi je 15, dobila antibiotike pila 6 dana i nakon njih mi je crp 17. To mi je javila jedna kolegica koja radi u labosu, poslijepodne zovem doktoricu da vidim sta ce mi reci. Sve me strah, jel to jako lose ? 

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 13:59

Simbalija, čestitam na curki i urednom pregledu!
    Čudan je meni taj moj iscjedak, baš je vodenast i u par navrata sam baš osjetila kako je iscurio. Nadam se da nije ništa. Pregled je za tjedan dana, ali otići ću prije ako budem brinula. 
    Mi smo slavili rođendan na poslu, jeli smo pizzu pa išli na kavu i sladoled.
    Sad bih najradije išla doma i zalegla, s Pericom ili bez. Vani takva sparina, a meni takooo teško. Dobro da ću raditi još samo kratko, baš sam spremna za mirovanje.

Simbalija
    31. Srpanj 2019. 14:08

Hvala vam cure!! 

TinchiSk i ja ponekad osjetim kako mi samo odjednom iscurka nešto, kao voda. Na gaćicama bude kao da sam se malo upiškila, ali sve je prozirno. Ginekologica kaže da je sve ok i nemam nikakvu upalu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    31. Srpanj 2019. 14:17

ivonna

Cure moze pitanje. Dali se koja susrela sa visokim crp-om? Bio mi je 15, dobila antibiotike pila 6 dana i nakon njih mi je crp 17. To mi je javila jedna kolegica koja radi u labosu, poslijepodne zovem doktoricu da vidim sta ce mi reci. Sve me strah, jel to jako lose ?

Ivonna, crp je pokazatelj upale u tijelu. E sad može biti upala grla ili neznam čega. Najbolje pričekaj da vidiš s doktoricom. Jesi vadila i druge krvne nalaze?

mrgud_zg
    31. Srpanj 2019. 14:20

Ja te mokre gace trenutno pripisujem znoju. Na zadnja 2 pregleda mi je pisalo da je kolicina plodove vode normalna. Pa mi se neda brinit bzvz. A kad iz klimatiziranog ureda izadem van na plus 35 oznojim se od cela do stopala 🙈
    Moram napomenut da vam se divim kolko kuhate. Ja imam menzu na poslu i nemrem zamislit da bi morala kuhat po ovim vrucinama kad dodem doma. Kad dodem doslovno sam spremna samo malo prilec 😁. Iako danas, sram me rec, al tak mi je bio fin rucak da sam i za kompom skoro zaspala 😂 

C1M4
    31. Srpanj 2019. 14:21

Iva što se toga tiče daj bože neka i sve pokupi od njega samo da bude sve okej haha tata je i blentav i hiperaktivan i svašta nešto, ali i preko toga bi prešla da ih imam dvoje u kući

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 14:33

Simbalija cestitke na curkici! Da nam se malo popravi i zenska ekipica 😍
    Moj malac do sad kad bi plesao po busi ja bi legla i on bi se umirio a u zadnjih par dana uopce ne dozivljava dal ja lezim, sjedim, hodam...lupka sve u 16! 
    Odspavala ja sat vremena i malo je lakse al bas sam danas neka 🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.