ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    30. Srpanj 2019. 23:30

C1M4 jako si snažna i pozitivna, to se osjeti preko poruka 💕 želim ti da sve bude u redu, vjerujem da podršku od najbližih imaš, a imas sigurno i od nas!
    Velike zagrljaje tebi i bebici, bit će sve ok ❤️💋

Red Fox
    30. Srpanj 2019. 23:47

C1M4 cure su vecinu toga rekle, samo hrabro dalje i vec sad si najbolja mama na svijetu svojoj bebici. Ja sam isto svasta prosla i shvatila sam da nema smisla opterecivati se stvarima koje nisu u nasoj moci i na koje nemamo utjecaj. Nekad je jednostavije prepustiti se Bozjoj volji i vjerovati da On zna sto je najbolje za nas. To je mene vodilo uvijek u zivotu. Samo misli na svoju bebu i vjeruj mi da ona osjeca vec sad kolko je voljena.

• Lala27
    31. Srpanj 2019. 00:00

Draga C1M4, baš me rastužio tvoj nalaz, ali kad sam do kraja pročitala i vidjela koliko si hrabra žena i koliko ti je u glavi bistro, samo mogu reći svaka čast. Vjerujem da taj nalaz ništa ne znači 100% i da će sve biti u redu. Čula sam za dosta takvih slučajeva, pa na kraju sve super. A i slučajeva da je sve u redu po nalazima, pa na porođaju šok. Zato ostani tako pozitivna, to treba i bebici i tebi, negativa ne vodi nigdje. Što se tiče toga da niste nikome još rekli, ja ne bih ni govorila, jer će vam samo pomutiti zdrav razum sa svojim pametovanjem. A i da se ne diže frka kad možda nema ništa od te dijagnoze. Zajedno sa tobom čekamo dalje pretrage ❤️

• Stelle123
    31. Srpanj 2019. 01:07

C1M4 ne znam koliko godina imas ali divim ti se. U zivotu ne postoji garancija za nista, uglavnom te strefi, polomi, pa se dignes i krenes dalje. Zelim da ti sve bude najbolje i da ovo bude samo lazna uzbuna, ali na Facu imas jednu stranicu Matija i moj prijatelj Down, cesto citam tu stranicu, zena je preinspirativna. U zadnjoj trudnoci, radila je neke pretrage za srce djeteta pa se svakako mozes konzultirat.

url=https://lilypie.com]

Hrabrica
    31. Srpanj 2019. 03:07

C1M4 zao mi je sto nalazi nisu bolji ali zeno, ti si dobri duh ove teme i upravo radi tvog zaraznog optimizma bi mogli svi mi ovdje puno naucit ❤️ Uspjevas zadrzati smirenu glavu a tvoja snaga, hrabrost, ljubav i odlucnost se osjete u svakoj rijeci. Zeno draga, tvoja beba vec sad ima najbolju mamu na planeti i vjerujem da to zna ❤️ 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Točkica37
    31. Srpanj 2019. 06:15

C1m4 to si radila samo uzv nisi ono iz krvi vadila? 
    Bas si prava carica kako se nosis s tim. Bit cete u mojim molitvama. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 07:38

Gogaa_V

TinchiSk

Prihvaćam Pericuimat ću ga i ja
    Neobično mi je to kako nekim trudnicama tako iskoči pupak. Moj je normalan. Imam osjećaj da sam trudna već 100 godina. A još 5 mjeseci do kraja. Dugo mi se čini.
    Tinchi kako 5 mjeseci do kraja , a već si 18+1 🙈😋

Gogaa, meni je termin 30.12. Znači, još cijeli 8., 9., 10., 11. i 12. mjesec. Punih 5 ako malac ne urani. I meni se to previše čini 

Aristea
    31. Srpanj 2019. 07:42

Dobro jutro svima i sretno na pregledima! ☺️
    Opet cu postaviti pitanje mama sa iskustvom a vjerujem da ce pomoci i ostalima bez. Koliko ste cega i u kojim brojevima uzele za bebu od robice?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 07:46

Uhhh, a sad komentar za C1M4. Svakakve su emocije prošle kroz mene dok sam čitala ove zadnje stranice foruma. Prvo tuga i šok kad sam vidjela nalaze i kad si pojasnila što bi to moglo značiti. Ali onda, sa svakom tvojom porukom... sviđa mi se tvoj stav, tvoje viđenje stvari. Svaka ti čast! Mene bi osobno to jako pogodilo i ne bih mogla biti tako hrabra u tvojoj situaciji. Naravno, nitko od nas još ne zna što nas čeka. Puno cura nije radilo nikakav test, a ni moj nizak rizik na Nifty-ju ne mora značiti da je sve ok. Zbog toga smo sve uz tebe i želimo ti puno sreće i hrabrosti, svjesne smo da se to svakoj od nas može dogoditi. Naravno, još ništa nije gotovo, imat ćeš još pregleda, odlučit ćete što od pretraga još napraviti. Ja bih voljela biti sigurna pa bih obavila sve što postoji. Ali podržavam te u tvojoj odluci da sve prepustiš u Božje ruke. Nisam baš veliki vjernik, čak nisam ni protiv pobačaja. Ja sam baš ZA mogućnost izbora, u svemu. Ne volim se miješati u tuđe živote i tuđe odluke jer ne hodam u njihovim cipelama da bih znala zbog čega su nešto odlučili. Najbolje je da svatko radi po svome.
    Puno sreće u svemu, tu smo za tebe! Tu smo sve jedna za drugu, svašta smo već zajedno prošle, a i dalje ćemo prolaziti.
    Sretna srijeda svima!

Točkica37
    31. Srpanj 2019. 07:46

Jaivan ja jako malo. 3 odjelca recimo. Par hlacica i majci i najvise bodija, njih nekako stalno mjenjaš.gledaj da se kopcaju sa strane jer je zgodnije tako nego preko glave navlaciti. Moj prvi je 4230kg i 56 mu je bilo veliko tako da brojevi ili 50 ili 52 tak nekak. I ono zimsko odjelce u kojem je ko medvjedic. I najvise tetra pelena i maramica onih ko tetra samo manjih.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.