C1M4takodjer se pridruzujem tvom pozitivnom stavu i stavu ostalih cura. Nadam se da nije sve tako kako je SAMO u.z pokazao, ali isto tako i da je sve tako samo bih htjela napisati da Bog s razlogom takve andjele šalje odredjenim majkama, zbog njihove snage i ljubavi koju te majke imaju,.a djecica trebaju.❣ ostani tako pozitivna i dalje.
I ja to mislim! Nista na ovom svijetu nije slučajno!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj ovo je baš skakljiva tema i iskreno iz iskustva s forumima bojim se da ne odemo u krivom smjeru... naravno da nijedna od nas ne bi svjesno pobacila i da smo tu jer smo iz ljubavi zacele svoje bebe. Daleko od toga. Al to nikada nije crno bijela situacija. I apsolutno svatko ima pravo raditi svoje izbore. Osobno Osuđujem svakako pobačaj sasvim zdravog djeteta, ali i to ide na dušu ionako onome koji to radi,nije moj ili nečiji križ. U situacijama kada se baš ustanovi neka anomalija koja može biti pogubna za to dijete (Ne doživi neku dob uopće ili živi život koji to nije) treba biti realan i pitati se da li je na meni da osuđujem tuđe odluke. Nisam u toj koži. Poznavati nekoga sa nekim sindromom i posvetiti život tome nije ista stvar. I moja susjeda ima dijete s downovim i to su predivna bića puna ljubavi a osobno ne znam nijedno dijete s nekim drugim sindromom pa da mogu reci kako izgleda zivot. Ovo je sve nevezano za tebe C1M4, komentiram generalno temu pobačaja.
Ma mislim da tu nitko nikoga ne osuđuje iskreno. Sta imas kome suditi na kraju krajeva? Nece nikome od nas biti bolje u zivotu ako sudimo.svatko ima svoje mišljenje. Ali naravno da se sve i promjeni ovisno o problematici... Neke stvari bi fkt bile okrutne a svjestan si problema....ti dubine problema.. nije svaka problematika iste tezine. Svatko donosi odluke za sebe i tako i snosi posljedice. Lako nama svima pričat a nismo u tudoj kozi.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Goga stvarno prekrasne rijeci i daju mi jos vecu nadu da je sve okej i da ce biti okej kako god bilo❤
Lavice naravno, to je sve stvar izbora, slazem se i to je jako teska odluka zadrzati ili ne zadrzati dijete sa sindromom i to nije lak zivot.. ali sto se tice pobacaja zdravih bebica, to osudujem jer ako vec mozes napraviti to dijete, onda budi zahvalan sto je vec i zdravo, koliko zena ima sto i ne mogu imati ili imaju djecu s poteskocama..😔
Tako je, nikad zapravo i ne znas dok se ne nades u tako nekoj situaciji😊
Pa normalno...ali ne brini! Bit ce sve okej! Ti samo budi pozitivna i vesela. Tuga ne pomaze a i jos ništa neznas definitivno. Uvijek postoje rijetke statistike. :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
C1M4 zao mi je zbog nalaza koji naravno nije uvijek 100% tocan. Nit mora biti. Cuda se ipak dogadjaju. A tebi svaka cast na tako pozitivnom stavu. Samo takva ostani i kad se osjetis spremnom kreni na dalje pretrage. U vjeri je spas ❤
Ma mislim da tu nitko nikoga ne osuđuje iskreno. Sta imas kome suditi na kraju krajeva? Nece nikome od nas biti bolje u zivotu ako sudimo.svatko ima svoje mišljenje. Ali naravno da se sve i promjeni ovisno o problematici… Neke stvari bi fkt bile okrutne a svjestan si problema….ti dubine problema.. nije svaka problematika iste tezine. Svatko donosi odluke za sebe i tako i snosi posljedice. Lako nama svima pričat a nismo u tudoj kozi.
Tako je, slažem se sa svime napisanim!
P.s. Ne znate koja je rijetkost doći do 750. stranica grupe a da se nitko ne zakvaci putem. ❤
C1M4 istina, cuda se događaju i sve je moguce.
Ne gubi nadu, i u najgorem slucaju sve se uvijek nekako poslozi. Tako ja vjerujem da ce s tvojom bebicom biti sve u najboljem redu💓😘
Sortiraj odgovore
Najstariji