ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    30. Srpanj 2019. 22:56

Gogaa_V

C1M4takodjer se pridruzujem tvom pozitivnom stavu i stavu ostalih cura. Nadam se da nije sve tako kako je SAMO u.z pokazao, ali isto tako i da je sve tako samo bih htjela napisati da Bog s razlogom takve andjele šalje odredjenim majkama, zbog njihove snage i ljubavi koju te majke imaju,.a djecica trebaju.❣ ostani tako pozitivna i dalje.

I ja to mislim! Nista na ovom svijetu nije slučajno!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    30. Srpanj 2019. 23:00

Joj ovo je baš skakljiva tema i iskreno iz iskustva s forumima bojim se da ne odemo u krivom smjeru... naravno da nijedna od nas ne bi svjesno pobacila i da smo tu jer smo iz ljubavi zacele svoje bebe. Daleko od toga. Al to nikada nije crno bijela situacija. I apsolutno svatko ima pravo raditi svoje izbore. Osobno Osuđujem svakako pobačaj sasvim zdravog djeteta, ali i to ide na dušu ionako onome koji to radi,nije moj ili nečiji križ. U situacijama kada se baš ustanovi neka anomalija koja može biti pogubna za to dijete (Ne doživi neku dob uopće ili živi život koji to nije) treba biti realan i pitati se da li je na meni da osuđujem tuđe odluke. Nisam u toj koži. Poznavati nekoga sa nekim sindromom i posvetiti život tome nije ista stvar. I moja susjeda ima dijete s downovim i to su predivna bića puna ljubavi a osobno ne znam nijedno dijete s nekim drugim sindromom pa da mogu reci kako izgleda zivot. Ovo je sve nevezano za tebe C1M4, komentiram generalno temu pobačaja. 

Lavica27
    30. Srpanj 2019. 23:01

P.s. Goga jako si lijepo ovo napisala za majke!

Aristea
    30. Srpanj 2019. 23:05

Ma mislim da tu nitko nikoga ne osuđuje iskreno. Sta imas kome suditi na kraju krajeva? Nece nikome od nas biti bolje u zivotu ako sudimo.svatko ima svoje mišljenje. Ali naravno da se sve i promjeni ovisno o problematici... Neke stvari bi fkt bile okrutne a svjestan si problema....ti dubine problema.. nije svaka problematika iste tezine. Svatko donosi odluke za sebe i tako i snosi posljedice. Lako nama svima pričat a nismo u tudoj kozi.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    30. Srpanj 2019. 23:07

Goga stvarno prekrasne rijeci i daju mi jos vecu nadu da je sve okej i da ce biti okej kako god bilo❤
    Lavice naravno, to je sve stvar izbora, slazem se i to je jako teska odluka zadrzati ili ne zadrzati dijete sa sindromom i to nije lak zivot.. ali sto se tice pobacaja zdravih bebica, to osudujem jer ako vec mozes napraviti to dijete, onda budi zahvalan sto je vec i zdravo, koliko zena ima sto i ne mogu imati ili imaju djecu s poteskocama..😔

C1M4
    30. Srpanj 2019. 23:08

Tako je, nikad zapravo i ne znas dok se ne nades u tako nekoj situaciji😊

Aristea
    30. Srpanj 2019. 23:09

Pa normalno...ali ne brini! Bit ce sve okej! Ti samo budi pozitivna i vesela. Tuga ne pomaze a i jos ništa neznas definitivno. Uvijek postoje rijetke statistike. :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    30. Srpanj 2019. 23:21

C1M4 zao mi je zbog nalaza koji naravno nije uvijek 100% tocan. Nit mora biti. Cuda se ipak dogadjaju. A tebi svaka cast na tako pozitivnom stavu. Samo takva ostani i kad se osjetis spremnom kreni na dalje pretrage. U vjeri je spas ❤

Lavica27
    30. Srpanj 2019. 23:25

Jaivanpa

Ma mislim da tu nitko nikoga ne osuđuje iskreno. Sta imas kome suditi na kraju krajeva? Nece nikome od nas biti bolje u zivotu ako sudimo.svatko ima svoje mišljenje. Ali naravno da se sve i promjeni ovisno o problematici… Neke stvari bi fkt bile okrutne a svjestan si problema….ti dubine problema.. nije svaka problematika iste tezine. Svatko donosi odluke za sebe i tako i snosi posljedice. Lako nama svima pričat a nismo u tudoj kozi.

Tako je, slažem se sa svime napisanim!  
    P.s. Ne znate koja je rijetkost doći do 750. stranica grupe a da se nitko ne zakvaci putem. ❤

• valentina
    30. Srpanj 2019. 23:27

C1M4 istina, cuda se događaju i sve je moguce.
    Ne gubi nadu, i u najgorem slucaju sve se uvijek nekako poslozi. Tako ja vjerujem da ce s tvojom bebicom biti sve u najboljem redu💓😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.