Sto se tice nifty i toga, ne zelim zasad ici dok mi ovo sve ne sjedne jer mi je rekla gin da ce nalazi biti losi sigurno sto je za ocekivati prema uzv-u, ali posto sam ja odlucila da necu pobaciti svakako, rekla mi je da mogu otici na te probire i to u bilo kojem tjednu trudnoce da sto se nje tice da je bitnije da odem provjeriti bebini srce i za te infekcije😊 Kako je Grizli napisala, u tom slucaju ako nesto i je, odmah ju preuzimaju doktori koji trebaju i to se uglavnom rijesi😊
Za mene je takoder svaka beba, beba i to nista mi nece promijeniti misljenje jer smatram da svako dijete zasluzuje zivot, a mi cemo se potruditi ostvariti najbolji moguci🥰 Boze, koliko sam sada mirnija kada sam vam se izjadala jer mi nismo jos nikom htjeli reci dok ne bude sigurno..
Jaivanpa ne znam jesu li hormoni ili cijeli ovaj dan ili nesto drugo, ali bas me dirnuo taj tvoj post i hvala ti, slazem se u potpunosti❤🥰
Hvala vam svima zene moje i idemo dalje mame sa super pregledima i super bebacima💪🏻😁
C1M4 Ne znam što da kažem otkad sam pročitala... u soku sam. Isla sam odmah istrazivati wto to znaci,nasla neki forum stariji, zena imala slicnj pricu kao ti,otisla na amnio i sve ok pokazalo. Prvo svaka ti čast na stavu, teško je ostat mirne glave kad ti netko istovari takvu informaciju. Drugo, kažeš nadas da je Down ako već mora biti neka malformacija jer neznas kako bi se nosila s time. Razumijem te u potpunosti ali zašto ne ideš na daljnje testove baš zato? To nije mala odluka i za cijeli život je... Mislim da u ovakvim slučajevima šalju direkt na amnio,nešto sam negdje čitala da s takvim nalazom ne salju na Nifty,možda i grjesim,natucam sad bezveze... Saljem ti puno zagrljaja!
C1M4 iz prve ruke ti mogu reci da su ta djeca zaista posebna! Moja mladja curka ide na terapiju sa malim downicem, to dijete je zlatno ❤️
S jednim je starija isla u vrtic, takodjer divno dijete...oni su toliko puni ljubavi, neiskvareni, iskreni...ma prava Bozja cuda!
Od sveg srca ti zelim da sve na kraju bude u najboljem redu, i da se sa sto manje problema i tegoba susretnete nadalje 🥰
Lavice ne zelim jos ici jer je i sama gin rekla da nalazi budu losi obzirom na uzv, a ne mora isto nista biti, ali jos stignem😊 Bila sam svakakva tih pola sata jos dok sam bila tamo, ali kad smo dosli doma i popricali, odlucili smo da se necemo zivcirati zbog bebice jer jos nista nije gotovo ni 100% potvrdeno, molit cemo se i dalje🙏🏻 Amnio je i dalje stvar izbora jer je invazivna pretraga, a to svakako ne bi da se nesto ne desi bebi, a ono ispadne da je na kraju bila zdrava, ali je nesto poslo po zlu na amnio, razumijes..😔 krivila bi sebe u tom slucaju..
Vidjeti cemo sve, sutra je novi dan🤗🤗
Samo hrabro C1M4 tu smo da se jadamo jedni drugima i da smo podrška jedne drugima. Ako bude trebalo mogu te spojiti sa mojom frendicom koja ima downića, ako budešntrebala savjet. Ona je i u udrugama i zna puno mama sa djecom s trisomojama. Ali možda ne bude ni trebalo. Možda nas tvoj bebač sve zavara i bude zdrav ko dren! Držim ti fige na najjače da sve bude dobro i sa što manje problema.. Tu smo za vas dvoje!
C1M4 svaka cast na pribranosti i razmisljanju, ti si neka jaka zena. Dirnulo me to bas.. drzi se i hrabro dalje pa sta Bog da...nista mi ne znamo i premali smo da odredjujemo...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Bas, oni su prekrasna djeca! U njima nema truncice zla...ma joj. Ja i da saznam nebi pobacila. Tko sam ja da sudim nekome hoce li zivjeti ili ne? Jel meni suđeno? One su za mene bebe ko i sve ostale.srce kuca one zive.. neznam. Stvarno sam imala drugacije misljenje ali sad... Zamisljam uvijek sve duse odbacenih beba i srce mi puca... Neznam necu ni misliti jer me to jako rastuži! Malene ljubavi i najdivnija bića na ovom planetu. Jedina svetinja su djeca... Oni dođu na ovaj svijet i rastu u našoj ljubavi i potrebni smo im. Kao sto su nama nase mame bile potrebne i meni je to tako sveti odnos...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Vidim da si kroz sve odgovore prošla, i ja kao i Grizli držim da je pozitivno u tvom slučaju sve i mantram!
Predložila sam amnio samo zato jer si rekla da ne znaš kako bi se nosila s bilo kojim drugom malformacijom. Zadrži hladnu glavu❤
C1M4 takodjer se pridruzujem tvom pozitivnom stavu i stavu ostalih cura. Nadam se da nije sve tako kako je SAMO u.z pokazao, ali isto tako i da je sve tako samo bih htjela napisati da Bog s razlogom takve andjele šalje odredjenim majkama, zbog njihove snage i ljubavi koju te majke imaju,.a djecica trebaju.❣ ostani tako pozitivna i dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji