ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    27. Srpanj 2019. 13:34

Nocas sam lose spavala i danas se samo izlezavam...srecom sam imala rucak od jucer😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    27. Srpanj 2019. 13:37

Ima li ovdje koja mama da je nakon carskog rodila prirodno? Ja sam imala zadnji carski iako kaze gin da nije to indikacija da opet bude...mene isto malo frka volila bi svakako prirodno..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

27. Srpanj 2019. 13:44

mala.le.90.

Eleonoré

Lunica

Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri…negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.

Ajoj😰
    Bila sam uvjerena kako je s time gotovo ali dobro..znaci nisam jedina.Jel tebi sta pomaze oko mucnina?

Probaj kokice napravit. Mene je jedino to donekle spasavalo. Slano je i suho pa pokupi mucninu.

Miss1986

Eleonoré

Lunica

Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri…negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.

Ajoj😰
    Bila sam uvjerena kako je s time gotovo ali dobro..znaci nisam jedina.Jel tebi sta pomaze oko mucnina?

Ja još uvijek tu i tamo povraćam! Danas sam dušu ostavila na wc-u nakon doručka.. Uglavnom nemam mučnina , ali mi se zna desiti da pojedem nešto i za 10-15 min sam na wc i sve ide van! Čak nema veze ni koju hranu jedem, jednostavno mi tako dodje! Zašto nemam pojma 🤷‍♀️

Znaci nisam jedina koja se i dalje ponekad muci s mucninama.
    A valjda tako to treba bit😀😝

Lavica27
    27. Srpanj 2019. 13:55

Cure,ja nemogu vjerovati,već mi je došao nalaz kombiniranog I nizak rizik je. Baš sam imala neki lošiji filing a kad ono divni 1:448, svi ostali 1:10 000. Kao svejedno mi je al mi je laknulo opet.
    Lunica pred kolko si imala carski?

Angie1205
    27. Srpanj 2019. 14:15

Lavice odlicnan rezultat!! 🥰
    Ja sam danas sva neka bezvoljna, nis mi se ne da! Svasta sam si isplanirala jer mm radi popodne a na kraju sve sto sam napravila je da sam rasortirala robicu i stavila prat...i da, narucila klopu jer mi se ne da ni kuhat! Sramota me bila! 🙈
    Al bas sam premorena jos od jucer, cijeli dan kod sveki i umara me to bas bas jako. 

samojed
    27. Srpanj 2019. 14:16

E curke da vam javim isla sam do doktora jer bol ne popusta,pregledao me je sve je fala bogu ok kaze da je moguce da je zbog rastezanja materice i toga svrga sto se sve desava u stomacicu rekao mi da kupim magnezij i ako se ne smire bolovida dodjem 

Lunica
    27. Srpanj 2019. 14:30

Lavica27

Cure,ja nemogu vjerovati,već mi je došao nalaz kombiniranog I nizak rizik je. Baš sam imala neki lošiji filing a kad ono divni 1:448, svi ostali 1:10 000. Kao svejedno mi je al mi je laknulo opet.

A bit ce skoro 5 godina kad rodim.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    27. Srpanj 2019. 14:33

Lunica

Lavica27

A bit ce skoro 5 godina kad rodim.

a prije toga sam imala 3 prirodna poroda.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Angie1205
    27. Srpanj 2019. 14:38

Lunica jel sam dobro shvatila, cekas petog bebaca? Svaka cast zeno!! 😍

mala.le.90.
    27. Srpanj 2019. 14:43

Ne znam kako vi koje osjecate bebine pokrete, al ovaj moj mali poludi cim ja nesto slatko pojedem, vrti se ko vjetrenjaca😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.