Ma ja nisam skuzila.disanje u prvom.porodu i to me totalno poremetilo. Vec je drugi put to bila skroz druga prica...hopsanje na lopti..disanje...islo je brze..treci isto tako..i kad sam mislila da cu 4. pit roditi ko od sale mala se okrenula u nekakav poprecni nepravilni polozaj za porod koji nije nikako bio pozeljan za vaginalni i eto iskuh i carski na hladno..oporavak 2 mjeseca..rana dugo bolila bas bas neusporedivo s prirodnim. eto to je moje iskustvo.ne mora da je svakom tako. zakljucak☺ uza sve trudove..ako ih znas disati..pripremljen tecajem..i ako imas pratnju i potporu pri porodu def puno ljepse iskustvo...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Zakasnila sam na tecaj bila,iskreno nisam znala disati pouzdala sam se u babicu i upute na kraju. Zelila sam prirodno aaaali moj porod je isao ovako 😁
Legla spavat kad ono pljuc,reko evo ga.
Ja u wc ono sluzni cep ispao,istog trenutka bolovi. Ja u bolnicu babica me vrati, ja na vrata ono pljuc puce vodenjak i ja povrati, i tada me primi babica na odjel hitno na neizdrzljivi ctg,trudovi svako 5min,dodje doktor i pita je Zasto nije zvala?! Kaze ona Evo sad je dosla 😡. I on odmah na pregled i rece Pa Ona je Gotova, 8 otvorena 😰. Do tog dana sam bila total zatvorena kao cep! I on je vidio da mog bebaca ne moze dohvati i da ce me morati tiskati aaaaali hvala Bogu preporuka je bila carski zbog krupne bebe pa sam hitno zavrsila zbog toga na carskom. I cim sam se probudila bebac me je moj cekao i odmah dojio 😍. Sveukupno to je trajalo 2h. Lud neki porod koji je svima zanimljiv slusati nadam se i vama citati. Sorry na dugom postu.
Oporavak je bio brz. Za tjedan dana kao nova,stvarno je sve inidividualno.
Zakasnila sam na tecaj bila,iskreno nisam znala disati pouzdala sam se u babicu i upute na kraju. Zelila sam prirodno aaaali moj porod je isao ovako 😁
Ja u wc ono sluzni cep ispao,istog trenutka bolovi. Ja u bolnicu babica me vrati, ja na vrata ono pljuc puce vodenjak i ja povrati, i tada me primi babica na odjel hitno na neizdrzljivi ctg,trudovi svako 5min,dodje doktor i pita je Zasto nije zvala?! Kaze ona Evo sad je dosla 😡. I on odmah na pregled i rece Pa Ona je Gotova, 8 otvorena 😰. Do tog dana sam bila total zatvorena kao cep! I on je vidio da mog bebaca ne moze dohvati i da ce me morati tiskati aaaaali hvala Bogu preporuka je bila carski zbog krupne bebe pa sam hitno zavrsila zbog toga na carskom. I cim sam se probudila bebac me je moj cekao i odmah dojio 😍. Sveukupno to je trajalo 2h. Lud neki porod koji je svima zanimljiv slusati nadam se i vama citati. Sorry na dugom postu.
kad si imala taj carski
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
kad si imala taj carski
Prije 2 god i 2 mj
Ajme koliko ste se raspisale... Ne mogu sve popamtiti. Curama koje imaju problema želim da ti problemi brzo nestanu. Cure s mulninama izdržite. Ja sma na samome početku i ne mogu dočekati prvi pregled. Tada će mi biti 5+3.
Danas razmontirala na kolicima i autosjedalici sve što se da i stavljala prati. Iskoristila sam ovo vruće vrijeme da se brzo osuši. Onda ćemo sve to spakirati u najlon i imam ogromne plastične kutije pa u neku od nus prostorija koje imamo van kuće. Je još jako rano, ali ne da mi se to sušiti kasnije po kući ili tri dana vani na vlagi, a u sušilicu neki dijelovi ne idu. Robicu svu već stignem oprati, ako ne ja, ima ko. Inače, što se tiče autosjedalica, grupa 0+, sve imaju ručku da se vade van iz auta i one su od 0-13kg, dok one grupe 0+/1 idu do više kila tj. veću visinu i stalno su u autu. Cybex 0+ imaju puno položaja glavice tako da ako bebica zaspi u autu, izvadi se sjedalica van i spusti naslon da dalje spava skoro na ravnome. Imaju nekoliko modela. Neke su do 75 cm visine kao i npr. Maxicosijeve, dok su neke do 83 cm što je super jer beba može duže koristiti i voziti se u suprotnim smjeru vožnje što je sigurnije. Mi smo takvu planirali kupiti, ali smo dobili Maxi cosi pebble.
Jel vama jedna strana trbuha malčice veća..ja ne znam dal mi se to pričinjava al kao da mi je lijeva strana malo višlja od desne i na dodir je desna potpuno mekana a lijeva je malo tvrđa.
Lunica svaka cast!
Iva probaj u ponedjeljal nazvat i pitat dla mozes odmah dobiti termin zbog trajanja trudnoce. Ako ne ima u Zg i privatnika koji to rade pa ako mozes odradi privatno pretragu.
Peto.....hmm samo se razmisljam 5 puta proci trudnocu, muke, ogranicenja🤔 Svaka cast. Nisam skuzila kolika je razlika izmedju djece, al stvarno to mora bit ljubav.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji