ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    27. Srpanj 2019. 07:50

Iva normalno je da se plasis ali oni su te pustili kuci zato sto si spremna za to i pokusaj da se opustis koliko god je to moguce

Jojj cure meene boli stomak cjelu noc pijem cajeve al kad lezim smiri se cim ustanrm kao da me ostine jakooo bas se plasim nadam se da ce proc

Točkica37
    27. Srpanj 2019. 07:51

Samojed kak boli? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    27. Srpanj 2019. 08:04

Jutro cure... 
    Ne znam vise koja je sto pitala/pisala pa ovako. Maclaren ta koja bi ja imaju velike kotace i rekla mi jedna zena koja ih ima da su super po makadamu. Nisam probala uzivo ih vidit pa tocnije ne znam. Drugu info koju mi je u magic baby zena dala je da kotaci sa zracnicom manje drndaju po neravnom, al evo kumi se probila unuatrnja zracnica i cekala skoro 4 mj da joj ju nabave. Zena zivi na selu i rekla da nikad vise ne bi ta na puhanjem, uostalnom klinac joj gusta bas kad ga se trese najbolje spava.
    Be safe izi go je od 0+, a isto od 0+ je i taj izi plus sta se meni svidja i to me zbunjuje zasto go je od 0 mjeseci, a plus nije nego od 6mj. Druga opcija AS mi je cybex aton i-size, a treca peg perego primo viaggio sa isofixom na koji poslje ide njihova AS od 18+mj sva ta jaja uz adaptere mogu na daytripper kolica. Sve sjedalice recenzije i sigurnost gledam na ADAC stranicama. Fino objasnjeno sve o njima, koju tamo ne nadjem ne uzimam u obzir. Misica 😘!
    Kavu popijem ujutro jednu bijelu sa pol zlice secera i to je to. Nemam potreba za drugim kavama tokom dana, al ni inace nisam previse pila kozda jos 1 na dan bi popila. Sokove nikakve ne pijem osim vodu sa limunom. 
    Iva drzi se i probaj opustiti, znam da je teako i da se bojis, al tvoja beba je dobro i pustili su te kuci sad nek te svi samo paze i maze.
    Omerta sretan put! 

Grizli
    27. Srpanj 2019. 08:05

Samojed mene zadnjih par dana boli isto trbuh kad se vise krecem, a kad mirujem nista. Posebno ako duze stojim. Pripisukem to mislicima i ligamentima koji se istezu. Nadam se da je i kod tebe to problem. Ili su grcevi kakvi? 

samojed
    27. Srpanj 2019. 08:07

Cudno kao da me nesto uhvati unutra sa obje strane cim ustanem 

Angie1205
    27. Srpanj 2019. 08:39

Miki obicno se ne preporuca sa novorodjence bude u jaketu duze od sat vremena, ako bas i mora biti onda je dobro napraviti malu pauzu od 10-15 min, izvaditi ga iz jajeta za to vrijeme. Ja definitivno ne razmisljam o setnjama po dva-tri sata u pocetku jer ce biti cica zima tak da taman do ljepseg vremena i beba ce ojacati za nulti polozaj u kolicima i onda smo na konju 😉

27. Srpanj 2019. 08:55

Angie1205

E da vas pitam…jel pijete vi kavu, cappuccino i u kojim kolicinama?
    Ja si ujutro skuham cappuccino, nekad al ne svaki dan ga popijem i popodne ak odemo prosetat pa zasjednemo u kafic i sve si razmisljam jel to previse? Jucer me hvatala fjaka taman kad je sveki skuhala kavu, a kavu ne pijem otkako sam vidjela ➕…i jucer srknem par gutljaja od mm-a. Poslije sam imala takvu griznju savjesti 😔

Joj ja sam prije trudnice pila po 5 kava dnevno :-O Sad ujutro popijem ness i popodne ponekad kavu s mlijekom u kaficu. Moze se konzumirat do 200 mg kofeina dnevno (naravno preporuka je i manje)... salica ness ima oko 90, espresso (ili kava s mlijekom) oko 70. Vjerojatno je i kapucino u kaficu tu negdje (to je zapravo espresso s vise pijene/mlijeka) a onaj iz vrecice ima vjerojatno i manje.

27. Srpanj 2019. 09:00

iva4

Jutro :))) ja otkako sam dosla iz bolnice osjecam se pod takvim pritiskom i sva sam u strahu da se ponovo nesto ne desi 😓 nemogu vam ni opisat osjecaj. Vidim da pisete o kolicima,robici, a ja nemam hrabrosti otic na te stranice i gledat sve te stvarcice😞
    Znam da nesmijem razmisljat negativno ali nemogu si pomoc, jer lezanje u bolnici pod njihovom kontrolom i lezanje doma nije bas isto i svakog pokreta se bojim😕
    Nadam se samo da ce me to brzo proc i da cu bar malo moc uzivat i izvuc najbolje iz svega

I ja se tako osjecam... u prvom tromjesjecju sam imsla dva jaka krvarenja kad sam mislila da je gotovo. Sad sam 15+1 i bojim se svega... svakog pregleda se bojim i bojim se razmisljsti o robici i dr. stvarima za bebe 🥵

MaRe
    27. Srpanj 2019. 09:24

Omerta sretan put 🙂
    Samojed ako bol nije prejaka i nema je dok mirujes sve je ok 🙂 Mene u zadnjih par dana počelo boliti s lijeve strane...prvo sam pomislila da je jajnik al onda sam skontala kako 90% sam na lijevom kuku da je to bol od njega a ne trbuha.
    Uh kolica,dosad nisam nista ni gledala,sve mi nekako isto i nista mi se ne sviđa....a cijene 😯 kupim polovni registrirani auto za jedna kolica 😂😂😂
    Kavu itd.ni inače ne pijem al bome me sad zna uhvatiti ko želja,mogu je namirisati 😂😂 onda si smućkam cappucino ili bijelu kavu.
    Iva trebat će ti neko vrijeme da se opustis..bitno da je sve ok i nemas kontrakcije vise 😘 Strah je normalan..ja sam bila u strahu samo kad sam čitala sta dogodilo tebi,Gogi itd.a ne jos da mi se to dogodi.

TinchiSk
    27. Srpanj 2019. 09:24

Iva, vjerujem da se bojiš i to je normalno u tvojoj situaciji. Ja se bojim, a za sad mi je sve ok. Pokušaj se opustiti, što više mirovati i naći si neku zanimaciju koja će te okupirati. Čak je možda i gledanje stvari za bebu korisno. To je nešto pozitivno, radosno. Cijelo tijelo je onda sretno i opušteno, tako i beba. Tako ja razmišljam i zato mislim da mi nije prerano za to. Mislim da šaljem pozitivnu energiju samoj sebi i tako i samoj sebi poručujem da će biti sve ok. 
    Idem izmjeriti tlak, vidim da sam si sva mutna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.