Mi smo uzeli stokke v6 kosaru i sportski dio
sjela sam malog od sestre odma u taj dio da vidim i kad ga se lijepo sveze taman mi nogice stoje 😊
jos samo moramo uzet AS a to nemam pojma koju cemo
od magnezija pijem Dietpharmov Magnezij 375
Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri…negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.
Ajoj😰
Bila sam uvjerena kako je s time gotovo ali dobro..znaci nisam jedina.Jel tebi sta pomaze oko mucnina?
Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri…negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.
Ajoj😰
Bila sam uvjerena kako je s time gotovo ali dobro..znaci nisam jedina.Jel tebi sta pomaze oko mucnina?
a jedem manje ali cesce ..mineralne...slano..i tako..ugl puuuno sam bolje nego prije
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ajoj😰
Probaj kokice napravit. Mene je jedino to donekle spasavalo. Slano je i suho pa pokupi mucninu.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ajoj😰
Ja još uvijek tu i tamo povraćam! Danas sam dušu ostavila na wc-u nakon doručka.. Uglavnom nemam mučnina , ali mi se zna desiti da pojedem nešto i za 10-15 min sam na wc i sve ide van! Čak nema veze ni koju hranu jedem, jednostavno mi tako dodje! Zašto nemam pojma 🤷♀️
Ajoj😰
Ja još uvijek tu i tamo povraćam! Danas sam dušu ostavila na wc-u nakon doručka.. Uglavnom nemam mučnina , ali mi se zna desiti da pojedem nešto i za 10-15 min sam na wc i sve ide van! Čak nema veze ni koju hranu jedem, jednostavno mi tako dodje! Zašto nemam pojma 🤷♀️
To su jos uvijek repovi prvih mucnina..ali mislim da bi se isto trebalo smiriti u drugoj polovini trudnoce..pogotovo u 3.teomjesjecju
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mene more resetira..plivanje...ronjenje valjda ta sol ne znam bas mi pase..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja isto pijem od natural wealtha magnezij direkt 375. Iskreno bilo mi je sejedno koji cu uzeti, vazno da je direkt. A taj je bio ma akciji 20+7 gratis
Sortiraj odgovore
Najstariji