ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2019. 11:45

Mi smo uzeli stokke v6 kosaru i sportski dio 
    sjela sam malog od sestre odma u taj dio da vidim i kad ga se lijepo sveze taman mi nogice stoje 😊 
    jos samo moramo uzet AS a to nemam pojma koju cemo 
    od magnezija pijem Dietpharmov Magnezij 375 

27. Srpanj 2019. 12:41

Lunica

Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri…negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.

Ajoj😰
    Bila sam uvjerena kako je s time gotovo ali dobro..znaci nisam jedina.Jel tebi sta pomaze oko mucnina?

lorija
    27. Srpanj 2019. 12:46

Samojed kako si sada? Jel te malo popustila bol??

Lunica
    27. Srpanj 2019. 13:00

Eleonoré

Lunica

Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri…negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.

Ajoj😰
    Bila sam uvjerena kako je s time gotovo ali dobro..znaci nisam jedina.Jel tebi sta pomaze oko mucnina?

a jedem manje ali cesce ..mineralne...slano..i tako..ugl puuuno sam bolje nego prije

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

TinchiSk
    27. Srpanj 2019. 13:05

Ja pijem od Narural wealtha Magnezij 375 mg šumeći i super mi je 

mala.le.90.
    27. Srpanj 2019. 13:07

Eleonoré

Lunica

Ajoj😰

Probaj kokice napravit. Mene je jedino to donekle spasavalo. Slano je i suho pa pokupi mucninu.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Miss1986
    27. Srpanj 2019. 13:29

Eleonoré

Lunica

Ajoj😰

Ja još uvijek tu i tamo povraćam! Danas sam dušu ostavila na wc-u nakon doručka.. Uglavnom nemam mučnina , ali mi se zna desiti da pojedem nešto i za 10-15 min sam na wc i sve ide van! Čak nema veze ni koju hranu jedem, jednostavno mi tako dodje! Zašto nemam pojma 🤷‍♀️

Lunica
    27. Srpanj 2019. 13:32

Miss1986

Eleonoré

Lunica

Ajoj😰

Ja još uvijek tu i tamo povraćam! Danas sam dušu ostavila na wc-u nakon doručka.. Uglavnom nemam mučnina , ali mi se zna desiti da pojedem nešto i za 10-15 min sam na wc i sve ide van! Čak nema veze ni koju hranu jedem, jednostavno mi tako dodje! Zašto nemam pojma 🤷‍♀️

To su jos uvijek repovi prvih mucnina..ali mislim da bi se isto trebalo smiriti u drugoj polovini trudnoce..pogotovo u 3.teomjesjecju

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    27. Srpanj 2019. 13:33

Mene more resetira..plivanje...ronjenje valjda ta sol ne znam bas mi pase..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    27. Srpanj 2019. 13:34

Ja isto pijem od natural wealtha magnezij direkt 375. Iskreno bilo mi je sejedno koji cu uzeti, vazno da je direkt. A taj je bio ma akciji 20+7 gratis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.