ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    27. Srpanj 2019. 06:43

Ja popijem salici kave ujutro, s tim da kad sam bila na godisnjem, bilo je malo vise haha, ali sve je okej i u granicama😁 npr. moja teta je pila po dvije litre kave u danu jer joj se eto pila i imala je jaaku zelju za njom haha i sa curicom je bilo sve okej😊 tako da smo mi jos dobre😁

Lavica27
    27. Srpanj 2019. 06:46

Omerta sretan ti put! 
    Stelle i mi smo sad s curom na cybexu 😁 Pallas M - fix. Isto mi je kod jajeta puno značilo da je mogu iznijeti, često mi je zaspala u autu pa da je ne budim. I dovoljno je veliko da se u njemu vozila 15 mjeseci (koliko bi trebalo uz udovoljen uvjet da hoda, i ima težinu da može u veću AS). Al to je miljama daleko od danas🥰
    Angie,ne budi luda. Mislim da su dvije kave dozvoljene na dan. Ja obavezno jednu ujutro a ponekad i jednu popodne ba poslu. Inače pijem dvije dnevno. A ponekad u kaficu pijem kavu s mlijekom,beskofeinsku. Iskreno ista mi je ko obicna.

Angie1205
    27. Srpanj 2019. 06:56

Ma znam da vjerojatno pretjerujem al ono...
    E malac mi je tocno pod rebrima mada nezz kako al moram sjedit uspravno ko svijeca jer me s necim pika onak po prav 🙈
    C1M4 nisam zaboravila na kavu, kad tebi pase?? Ja sam free danas popodne i sutra ujutro. Naravno ak je s tobom sve ok, jel te boli?

• Stelle123
    27. Srpanj 2019. 06:57

Kavu i gazirano pijem rijetko, najcesce hladni nes kad me uhvati zelja. To sam svela na minimum. Jedna je dnevno ok. A ko ce na sve mislit, em kosa, em lakovi itd. Jucer sam isla predigniti neku kremu s kortikosteroidom koju mi je dermatologica prepisala dobro da me ova u ljekarni nije ubila. Pitanja tipa pa jel zna doktorica da ste trudni, je li opravdana primjena? Isto kao da sam isla po pistolj. 

url=https://lilypie.com]

lorija
    27. Srpanj 2019. 07:15

Jutroo cure, evo da vam javim da kisaa pada cijelu noc i vjetar puse, drasticna promjena!!! Ne znam kako je vrijeme kod vas al uvijek dodje i di vas 😁 pa eto ako ocekujete osvjezenje,imat cete ga. 
    Omerta sretan put!!
    Joj sad ste me skroz zbunile za autosjedlicu. Toliko toga u ponudi 😔 
    Treba sjesti odluciti koji je prioritet sjedalicu koja se moze nosati skupa s bebom ili jednu mocnu cvrstu koja ce uvijek stajati u autu. 
    Moj odabir za pocetak bi bio prva ponuda. U X slucajeva beba nije htjela zaspati,pa bi isli malo provozati se da zaspe,samo bi kasnije  izvadila korpu i problem rijesen. Ili vracanje s gostovanja u vecernjim satima samo bebu spavalicu lagano iznjeti s korpom,bez placa i budjenja drugih.
    Da ne pricam o kupovini,samo izvadit korpu iz auta i premjestiti u korpu za namirnice 😁
    Hahah sta se ja raspisa po sjecanju,i zapravo shvati da je ta korpa najpotrebnija, 😂😂
    Enna nadam se da si provela noc bez jacih bolova. Sretno i cuvaj se!

Nasty
    27. Srpanj 2019. 07:38

Jutro cure! Ja ne pijem kavu jer mi se bila zgadila u prvom tromjesečju. Sad mi ne smeta, ali sam se naviknula bez nje. Od drugog tromjesečja znam nekad popiti samo ness u kafiću. Prije sam bila kavopija. Mislim da je ok jedna kava dnevno u trudnoći tko ne može bez. Ako se nekad zalome dvije nije ništa sad strašno. Ali blaže verzije, tipa kapuccino ili nesica. Angie ne brini, ništa mu neće bit..ne sekiraj se. 

Nasty
    27. Srpanj 2019. 07:42

Iva nakon par dana kad vidiš da je sve ok ćeš se početi opuštat.. Normalno je da si u strahu. I mi bi sve bile. Ali nisu te bez razloga pustili doma. Bit će sve ok. 

Angie1205
    27. Srpanj 2019. 07:43

Nasty to i pijem, doma cappuccino a vani ako popijem onda je to ness cokolada, samo sto u zadnje vrijeme malac poludi na taj ness pa nekad preskocim pa popijem npr limunadu, bas mi pase kiselo 😂
    Iva draga, jos ti je sve to frisko i daj si malo vremena da se priviknes na situaciju. Ono sto je najvaznije je da imas podsrku doma i da te ima tko tetositi. Cuvaj se maksimalno i fizicki ali i psihicki. Vise od pola puta si pregurala...vidis da mozes svasta izdrzat za to malo cudo! Nije lako lezat i bojat se zakasljat, znam kako je to al ne smijes se sad ubijat u glavu sa svakim pokretom koji napravis. No stress, samo relax, ok??

Omerta
    27. Srpanj 2019. 07:48

Hvala vam cure, evo letimo, na pola puta smo.. nazalost ne zeli ucitati sliku. Ne znam kad to misle rijesiti??

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    27. Srpanj 2019. 07:49

Jutro.ja ness popijem ujutro i to je to.
    Iva ja niti necu prije 30tj nista kupovat. Frendica rekla kao dat cu ti kinderbet dodi po njega reko nemoj se ljutiti al jos mi je rano za to sve. Iako vjerujem da ce biti sve ok nekako cu te guste ostaviti za pred kraj , ionako mi ne treba puno za pocetak. A kasnije cu sve u hodu. 
    A sto se tice straha stvarno vjerujem da te nebi pustili doma da bije sve ok. Uglavnom srrogo miruj, nek ekipa skace oko tebe. U krasnim si tjednima i nema puno do kraja.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.