ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    27. Srpanj 2019. 22:20

Poz  cure, jeste  li imale  grceve kao menstrualne  u 2 tromjesečju, osim  onih  u ranoj t.? Ovakve  sam imala  samo kad sam tek ostala  t pa sam očekivala mjesecnicu medjutim desila  se bebica. Imala sam ovakve grceve i u bolnici i prijavljivala sam ih  gdje sam samo dobila baaas  veliku  dnevnu  dozu  magnezijuma. Evo pijem  ga i kuci  3 puta  dnevno ali izgleda  slabo  pomaže. 

Nova19
    27. Srpanj 2019. 22:24

Ja sam rodila na SV.Duhu i bilo mi je divno iskustvo, okružena super babicama.
    Od jad su me primili za porod, tako su bile opuštene i uspjele mene opustiti 💕 došla u 3 ujutro, bilo je dosta mirno...
    Ovaj put ću roditi u Petrovoj jer sam promjenila ginekologa i ova je sada povezana sa tom bolnicom pa eto... nadam se da će mi isto biti lijepo iskustvo ☺️

Angie1205
    27. Srpanj 2019. 22:24

Miki baby love mama, tak se zove. Bas na dijelu di su kremice protiv strija za trudnice stoji i on. Ne sjecam se tocne cijene al mislim da je nekih 20kn. Pise za stopala al ja si prije spavanja naspricam sve od koljena na nize.

Aristea
    27. Srpanj 2019. 23:39

leptiric00

Cure kak rjesavate problem bolnih i teskih nogu u trudnoci?? Mene rasturaju uzas pogotovo navecer 🥵

Ja sam se jucer dosta setala i sad danas vidim da su mi stopala naoteknuta.... :( Kako si pomoći?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Tonkica1
    28. Srpanj 2019. 00:05

Woooow Lunica pa svaka ti čast!! 5-ero djece 😍😍😍😍
    Zaboravila sam podijeliti i s vama. Neki dan sam sanjala da sam išla na redovni pregled. Mm nije mogao doći, a trebao je ući sa mnom. I tad mi je gina rekla da nosim dečkića i baš sam bila u komi što mm nije mogao biti sa mnom da čuje kad i ja. I onda sam nakon toga bila u tolikom transu da sam mu zaboravila dugo reći (u snu) da nije bio u pravu, da ne nosim curicu. 🤣 Prije se nisam nikada sjećala svojih snova, a sada su baš jako vividni...

Nasty
    28. Srpanj 2019. 00:16

Tonkica ti imaš neke realistične snove, iako je bolje da si sanjala što si prešutala mužu🤣
    Ja sanjam same nebuloze, nekad se nečeg sjetim pa opet zaboravim.. Pamćenje mi je kao u ribice..
    Meni još ne otiču noge al danas su mi posebno teške.. Uru vremena sam išla s plaže dionicu koju inaće pređem za 15 min.. Ono sjela sam 3 puta da se odmorim.. Mislim da nam je to svima od ove teške vrućine. Jaivanpa malo drži noge na povišenom.. Uzmi neki jastuk ili nešto.. A kao trebalo bi smanjit unos soli ako puno otiču noge.. 

• denisaibeba
    28. Srpanj 2019. 01:03

23.11.2019. <3 beba dečko 

Aristea
    28. Srpanj 2019. 01:04

Nasty

Tonkica ti imaš neke realistične snove, iako je bolje da si sanjala što si prešutala mužu🤣
    Ja sanjam same nebuloze, nekad se nečeg sjetim pa opet zaboravim.. Pamćenje mi je kao u ribice..
    Meni još ne otiču noge al danas su mi posebno teške.. Uru vremena sam išla s plaže dionicu koju inaće pređem za 15 min.. Ono sjela sam 3 puta da se odmorim.. Mislim da nam je to svima od ove teške vrućine. Jaivanpa malo drži noge na povišenom.. Uzmi neki jastuk ili nešto.. A kao trebalo bi smanjit unos soli ako puno otiču noge..

Hvala ti :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Stelle123
    28. Srpanj 2019. 03:20

Prevruce je nocas. Primijetih da koliko god se trudila spavat preko noci na boku, uvijek se nekako probudim na ledjima. Bebi se bas ne svidja to na ledjima odmah krene lupetat.

url=https://lilypie.com]

MaRe
    28. Srpanj 2019. 05:29

Napokon sam se fino naspavala...rano je počelo grmiti i sijevati pa sam vec oko pola 10 bila u krevetu jer se bojim grmljavine pa mi lakse kad zaspim 😬 Nikad se nisam radovala hladnoci i kisi ko sad,bas je osvježenje. A snovi su mi užas u zadnjih tjedan dana,skoro svaku noc se probudim od straha...Jučer sam sanjala da je asteroid pogodio mjesec i otkinuo komad i na kraju jučer procitam članak di nas je promašio 😂 mogu se u supertalent prijavit haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.