ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    27. Srpanj 2019. 09:27

Samojed, nadam se da nije ništa. Probaj prvo s magnezijem. Ako te ne popusti, odi na hitnu, neka te tamo umire.

MaRe
    27. Srpanj 2019. 09:33

Tinchi bome je i danas pritisak..mene glava od preksinoć muči..dok ležim popusti,čim ustanem evo je opet. Tko je ono rekao da je osvjezilo?Na kojem području? Sinoć i noćas je toliko sijevalo i grmilo kod nas,bas sam se poveselila a na kraju nit osvjezenja nit neke kiše...vise kao da se pas popiiii  
    Ajd najavili su i dns i sutra pa možda sta bude

Maj4
    27. Srpanj 2019. 09:44

Dobro jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Mene su žgaravica i nesanica i glavobolja cijelu noć mučile, sad sam bolje malo glava 😖
    Kod nas je noćas isto grmilo, sijevalo, puhalo i malo je kiše palo baš sam se poveselila osvježenju kad ujutro buđenje uz sunce već je na veliko ugrijalo. A mi se kasno ustali još moram kujicu prošetati ne znam kojoj će teže pasti 🙈🙈 
    Ja pijem ness svako jutro i popodne ako mi se pije, ali to je rijetko kad. Bez grižnje savjesti se mogu dvije kave ☕ tako da si udovoljite ako vam se piju. 
    Ugodan vikend vam želim svima, bez bolova i problema, opustite se i uživajte 😘

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

samojed
    27. Srpanj 2019. 09:52

Nadam se da je tako rekla sam muzi da kupi magnezij, kad lezim super je ne mogu ali.kad ustanem boli jos nikako da prestane 10 cajeva sam popila

• Stelle123
    27. Srpanj 2019. 09:55

Ma mala beba se i ne vozi puno u autu, prenervozna je za to. Al tamo kad napuni 7 mjeseci do 12 mjeseci ovo zna bit jako korisno. Al kako kome pase. Bas me zanima imaju li adaptere za Peg perego pa da stavim neko drugo jaje. Meni su bazicna primo viaggo, u ok su stanju pa ih svakako nemam namjeru mijenjat . Al jedva cekam da se svega rijesim nakon sto beba napuni godinu. 

url=https://lilypie.com]

27. Srpanj 2019. 10:25

Dobro jutro trudnicee,vidim vecina na nogama jako rano.Ja lijepo ustala,nadala se kisi medutim sunce opet grije ko ludo.
    Ja pijem ledeni caj i citam sve o cemu ste pricale al ja kao da sam senilna pa mi nista ne ostane u glavi😂😂
    Mene muci zgaravica i zatvor.Jucer sam cak povracala! Ima li jos neka koja povraca nakon sto su se te mucnine vec kao i smirile? Neka u 14.tjednu?😰 ..misla sam da je gotovo s tim da sam vec debelo presla mucnine.

27. Srpanj 2019. 10:35

iva4

Znam curke da me nebi pustili doma da nesto nije ok… samo taj strah je malo jaci trenutno od mene, ali kao sto kazete nadam se da ce me ubrzo pustit i da ce bit sve ok
    Pogotovo jer me svaki njegov pokret i skakanje po mjehuru umiri i znam da je tu da mi pravi drustvo🤪

Iva proci ce te taj veliki strah.Nisu te pustili kuci da bi vam se nesto dogodilo vec zato sto je sve bolje.I ja mislim da bi trebala gledat robicu i stvari za bebaca..to bi te trebalo razveselit.
    Cuvaj se samo😇

Dalindas
    27. Srpanj 2019. 11:16

Cure držite se i čuvajte i vjerujem da će sve biti ok :) 
    Prije trudnoće pila sam par kava na dan ,a od kada sam ostala trudna uopće me ne privlači vise . Nekad popijem ledenu i bas mi sjedne ,ali još uvijek ne mogu vjerovati da sam od pravog kavopije došla do nekog tko popije možda par u tjedan dana .
    Imam pitanje za cure koje piju magnezij ,koji uzimate ? 
    Sto se tiče kolica ,meni su i dalje top Stokke . Novi model V6 mi je odličan ,osim sportskog dijela - nikako mi se ne sviđa sto su nogice razdvojene . 

27. Srpanj 2019. 11:43

Dalindas

Cure držite se i čuvajte i vjerujem da će sve biti ok :)
    Prije trudnoće pila sam par kava na dan ,a od kada sam ostala trudna uopće me ne privlači vise . Nekad popijem ledenu i bas mi sjedne ,ali još uvijek ne mogu vjerovati da sam od pravog kavopije došla do nekog tko popije možda par u tjedan dana .
    Imam pitanje za cure koje piju magnezij ,koji uzimate ?
    Sto se tiče kolica ,meni su i dalje top Stokke . Novi model V6 mi je odličan ,osim sportskog dijela - nikako mi se ne sviđa sto su nogice razdvojene .

Sto se tice magnezija ja sam uzimala od Hemofarma..

Lunica
    27. Srpanj 2019. 11:45

Eleonore i ja sam.jucer povracala iako su mi se mucnine smirile..jos ce to trajati neko vrijeme..dok se skroz ne smiri...negdje do 16/17 tjedna iako je i to individualno.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.