Lunicajel sam dobro shvatila, cekas petog bebaca? Svaka cast zeno!! 😍
ha ha daa☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ne znam kako vi koje osjecate bebine pokrete, al ovaj moj mali poludi cim ja nesto slatko pojedem, vrti se ko vjetrenjaca😂😂
U kojem tjednu si pocela osjecati pokrete bebe? Meni je ginekolog rekao jos malo😻
Lunica zeni skidam ti kapu!! 💪💪
Eleonore nezz koja ti je ovo trudnoca al obicno se u prvoj trudnoci kasnije raspoznaju bebini udarci. I ovisi dal ti je posteljica sprijeda ili straga. Ja sam svog malca dosta rano osjetila, ima vec mj dana sigurno kako sam brojala leptirice a sad su se ti leptirici pretvorili u skakanje i plivanje sa tu i tamo ponekim udarcem u pupak 🥰
Ja nisam radjala dosad, prve mjehurice sam osjetila nekad u noci u 16.tjednu. pretpostavila sam da bi to moglo bit to i znam da vise nisam mogla zaspat tu vecer😍
Sad sam usla u 20.tj i osjetim svaki dan dosta cesto, najvise kad lezim na ledjima...uglavnom nisu vise mjehurici nego kao neko skakljanje, ponekad i blazi udarac...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavice, drago mi je zbog dobrih nalaza. Sad hrabro dalje!
Lunica, svaka čast! Nisam znala da imamo mamu koja čeka 5. dijete u grupi! Wow!
I moj je malac aktivan poslije slatkog i općenito poslije mog jela. I navečer zna baš puno lupati. Svuda ga ima, najviše ipak osjetim s lijeve strane.
Mi smo bili u podrumu, donijeli hrpu robice za bebe pa ću to sad ići pregledati, sortirati po veličinama i oprati.
Imamo stvarno još dosta vremena, ali mene tako sve to brzo umori, da ne znam da li ću za 3 mjeseca biti sposobna za velike pripreme. Neka to radije čeka nas.
Lavice dragooo mi je zbog nalaza!!! 😍 Sad opusteno,javi novi termin kad saznas,pa cemo odbrojavati skupa 😁
Lunice 💪💪 bravo zeno!!! Mogu mislit koliki ti je ponos! Bravo bravo 😁
Ja sam carica, eh sad hocu li biti potencijalni i za drugu bebu, jos nista ne znam al mogla bi ubrzo i to saznati 😁
Samojed nek je bebica u redu!! Ti odmaraj sada.
Kad sam rodila prvo rekla sam nece me vise viditi ova rađaona😂😂ali izgleda sto vise govorim to se vise vracam😂😂sad vise nista necu govoriti😂😂
Ma neka njih..nek su zivi i zdravi..to je radost najveca. Jedino me sad malo buni kako sam imala ovaj zadnji carski da me opet ne snadje isto jer ne mogu usporediti koliko je bolje ljepse dozivljajnije i prekrasnije roditi prirodno...uza sve trudove..neopisivo bolje iskustvo
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica svaka ti čast!! Ja sam prvu prirodno a onda je odmah bila ta operacija pa ne smijem prirodno već na hladni carski u 37.tjednu... ali vjerujem da je oporavak nemjerljiv. Vidi s dr, 5 god je dovoljno dug razmak. Znam jednu curu da je probala prirodno nije išlo pa su ipak carskim dovršili. Istraži malo pojam VBAC.
Hvala cure!! Lorija 1.8. ću znati novi termin pa javim. Ili je prije ili iza Gospe :)
Lunicazeni skidam ti kapu!! 💪💪
Eleonorenezz koja ti je ovo trudnoca al obicno se u prvoj trudnoci kasnije raspoznaju bebini udarci. I ovisi dal ti je posteljica sprijeda ili straga. Ja sam svog malca dosta rano osjetila, ima vec mj dana sigurno kako sam brojala leptirice a sad su se ti leptirici pretvorili u skakanje i plivanje sa tu i tamo ponekim udarcem u pupak 🥰
Prva mi je trudnoca😊😊😇
Rekao je ginekolog za neka 4 tjedna znaci u 18.tjednu da cu osjetit☺..sad ne znam..
Lavice trazi 21. 😁 jel jos uvijek osjetis kakva "javljanja" u busici? Ja sam danas nakon lubenice ponovo osjetila ispod pupka unutarnje "valove" 😁
Lunice nek je zivo i zdravo. Okusala sam trudove uh uh i molila Boga ipak da odem na carski,sto je i bilo na kraju. Al opet sad me hvata ta zelja da ipak bar drugi porod bude prirodan 🙈 da osjetim tu car.
Sortiraj odgovore
Najstariji