Mare ja sam bas juce pitala muza da li vidi kako mi je jedna strana stomaka veca i sad mu bas citam sto si ti napisala reko nisam jedina
Mare ja sam bas juce pitala muza da li vidi kako mi je jedna strana stomaka veca i sad mu bas citam sto si ti napisala reko nisam jedina
bila je to beba valjda se tako namjestila..kad sam pomazila tu kvrgicu premjestila se i sad mi je normalno mekan sa obje strane...očito sam ju ometala u spavanju haha :D
Lunice svaka čast! Koliko godina imaju djeca?
11, 8, 6 i 4 ipol
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
11, 8, 6 i 4 ipol
Ma super! 💗
11, 8, 6 i 4 ipol
Prekrasno! Djeca su radost i neka su ti živa i zdrava!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Nesto ste mi uspavane danas?! Jel i vas satralo vrijeme il se negdje brckate, suncate??
Vani je tako sparno, komarci su poludjeli skroz na skroz i u sat vremena vani sam krepala 🤮
Jedva cekam zalec i da mm dodje doma sto prije, naporan mi dan danas uzasno 🙄
Ja sam u Zadru. Imam samo rijeci hvale za svo osoblje...hrana isto odlicna..ma sve...bas nemam zamjerke i svakako preporucam☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure kak rjesavate problem bolnih i teskih nogu u trudnoci?? Mene rasturaju uzas pogotovo navecer 🥵
Lunica svaka čast 👏🏻👏🏻 nek ste svi živi, zdravi i sretni 🥰
Ne znam više ništa šta sam pročitala, nadam se da ste sve dobro 🤗🤗
Ajme meni su zadnja dva dana tako grozna 🤯🤯🤯
Žgaravica, glavobolja, nesanica, umor, vručina, stomak zateže, nikako se namjestiti malo me čak i boli. Još kad mi neko kaže vidjet ćeš tek zadnjih mjesec dana samo ćeš čekati da što prije rodiš, a ja si mislim da mogu nekako već sad roditi 🙈🤣🤣
Da hoće zahladiti na koji dan 🤞🏻🤞🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Prva dva puta rodila u Petrovoj. Prvi put neznas sta je normalno a sta nije i samo se molis da sve sto prije prodje. Drugi put mi se jedna dr zamjerila, iako su svi na odjelu bili ok, ali...mislim da bi istrcala van iz rodilista da me ona ipet doceka 👿
Sad sam odlucila rodit na Merkuru, ima nekoliko dr koje svi hvale, a obzirom da mi se tata tamo lijecio stekli smo neka poznanstva...na ruzan nacin ali ipak dobro dodje imat nekoga tako.
A kaj se tice nogu...magnezij protiv grceva i dm sprej da se malo osvjeze i osjecaju laksima...mislim da nam druge nema. Neke se sjecaju kako su mene grcevi patili i budili po noci svako malo, sad ih je sve manje i manje, valjda treba magneziju da se malo rasporedi po organizmu.
Sortiraj odgovore
Najstariji