ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    26. Srpanj 2019. 07:08

U svakoj trudnoci me zgrabi . Srecom pa me ne trazi slatko. Inace mi je 6 secer sto je u dozvoljenoj kvoti ali za trudnocu je to turbo visoko tak da pazim od prvog dana kaj jedem. Skinula 6 kg vec... i poslije trudnoce cu pokusat ostavit trend ne jedenja abnormalno slatkisa :) i nakonove bebe zatvaramo butigu. Od uvijek sam govorila da cu trece roditi s 38 i eto tako ce i biti . Aman dosta hahaha

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    26. Srpanj 2019. 07:11

Angi u prvoj su mi tek u 38 tjednu otkrili secer...do tada sam abnormalno jela...slatko slano ma sveee i dobila 24 kg...bas onako nepotrebno zderanje jer eto trudna sam... u drugoj sam znala odmah i pazila...skinula 10kg, beba 3350 skolski skroz a ja bez grama sala za skinut. Ima nesto i dobro u tome. Bas am bila zgodnicka hahahhah

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Maj4
    26. Srpanj 2019. 07:19

Dobro jutro cure 🖐🏻
    Sretno na pregledima  🤞🏻
    Ja sam noćas napokon normalno spavala 😊😊 sad se ustala spremila kavu i limunadu upalim tv kad ono teletabisi na hrt-u 🤣🤣🤣 ne pamtim kad sam zadnji put vidjela ih na tv, baš su me sjetili na jedan Božić kad su bili popularni, dobila sam tinkiwinki i po, veliki koji pričaju, godinama se nisam odvajala od po 🤣🙈🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Točkica37
    26. Srpanj 2019. 07:19

Iva kraljice bit ce sve super

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    26. Srpanj 2019. 07:28

Jutro zene. Nocas napokon bilo lakse za disat, spavala bi do sutra. Jedva ustala. Jos muzu danas treba auto pa sam tramvajem. Treba prezivjet ovaj radni petak

TinchiSk
    26. Srpanj 2019. 07:38

Jutro, cure!
    Sretno na pregledima danas.
    Iva, sretno na viziti, nadam se da će biti jako dobre vijesti, javi se!
    Goga, nadam se da si se naspavala i da je noć prošla mirno!
    Ja sam noćas baš dobro spavala, čak mi je bilo teško ujutro ustati kad je zazvonio alarm. Možda zato što je bilo oblačno kad sam ustala. Evo još uvijek mi se baš spava i jedva čekam kavu.
    Sretna sam što je petak, još 2 tjedna do godišnjeg. Prošle godine nisam bila na godišnjem ni na moru jer sam promijenila posao u ljeto tako da mi baš fali. Tako mi se pije kava na plaži, uz miris mora i borova.
    Dobila jučer od prijateljice punu torbu robice za malog pa moram to danas pregledati i oprati ono što za sad imamo. Samo da kupim neki deterdžent za bebe. Znam da je dala mali skafander i zimsku jaknu, nisam sinoć ni pogledala. Ali smiješno će mi biti vidjeti to malo skroz, a zimsko. 
    Stvarno nas je puno i puno pišemo i malo mi je krivo što pola zaboravim dok dođem do kraja. Padne mi na pamet u trenutku dok čitam da bih nekoj nešto rekla, ali do kraja zaboravim.

Angie1205
    26. Srpanj 2019. 07:59

Ajmo danas samo pozitiva!! I cure sa pregleda i cure iz bolnice...i vi nase radne trudnice, nek nam danas dan prodje samo u pozitivi!! 
    Ja sam jucer bila sva ko pokisla kokos bez nekog ekstra spesl razloga a danas sam eto bas bas neka hiper super vesela 🙈
    Idemo sveki na rucak pa bi covjek rekao da sam sretna sto ju idem vidjet al zapravo se veselim rucku 😂😂

Angie1205
    26. Srpanj 2019. 08:28

Dakle dok mi je na pameti!!
    Sretan imendan svim mojim imenjakinjama Anama...a znam da nas ima!! 😘😘

• Lala27
    26. Srpanj 2019. 08:29

Ko o čemu Angie o hrani od ranog jutra 😂 Sreća je tvoja što si zgodnica, ne prima ti se sve što pojedeš 😀  

Sad ležim na leđima i osjećam lupkanje, kao neki jak otkucaj, tako me nekako lupi, nije ono konkretan udarac. Posteljica je sprijeda. Pa još nisam sigurna da li je to 😊😊

Sretno našim curama danas

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 08:33

Jutro cure! Ja došla u 7.20 bacit krv u petrovu kad tamo nigdje nikoga, već sam mislila šta je ovo petkom ne rade :O Kaže žena koja mi je odmah krv vadilq da imam sreće,jučer je bila grozna gužva.sad čekam uzv...i dok ovo pišem prvu me prozvali i već sam gotova!
    Neka mlada jako draga dr.
     Prisutna nosna kost, nuhalni 1,7 i kaze da joj sve izgleda dobro. I srce mi je pustila da cujem😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.