Cure, zaista ste divne. Toliko lijepih rijeci od zena koje ne poznajem. Hvala vam.
A sto se tice srca, bas mi je danas to rekla. Pokusala je vidjeti kakva je situacija ali stvarno sam jos malo trudna da bi se sve to vidjelo, bar mi je tako rekla. A i frajer je imao party. Na sljedec pregledu cemo biti pametniji, tako kaze
Nova19, ja ti pijem Andol 100 zbog prijašnjeg spontanog i blagog oblika trombofilije, prijašnjih problema s venama. Doktor mi ga je uveo jer su me odbili za fragmine
Vidim da dosta cura pije preventive radi pa mi je ipak lakše... sutra ću početi sa njima a nadam se da će mi trombofilija biti ok da ostanem na kraju samo na utrogestanu 🤞🏻
PREGLEDI
26.7.- Chappie
26.7.- Lavica27
26.7.- Eleonoré
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
29.7.- moki88
30.7.- samojed
31.7.- Simbalija
31.7.- tinika
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Da vas pozdravim još prije spavanja. Došli smo s druženja sad, čak sam dugo i izdržala. Moj dečkić sad ima pravi tulum u trbuhu. Izgleda da voli i roštilj i cheesecake. Primijetila sam zadnjih nekoliko dana da je baš navečer jako aktivan. Ja baš osjetim pomicanje po cijelom trbuhu, nekad oko pupka, nekad na mjehuru, sad većinom s lijeve strane. Baš ću mirna na spavanje, osim što sam se prejela pa bi me to moglo mučiti.
Ja sam išla na Nifty svojom voljom, zbog godina (35) i mislim da je divno da imamo izbora. Ići na takav test ili ne te potom odlučiti što dalje. Meni je isto ginekologica rekla da u slučaju nekog sindroma postoji posebna priprema za porod, možda se mora ići i za Zg.
Sad roštiljanje po krevetu do jutra 😕 uopće me ne raduje odlazak u krevet
Mala.le.90 ja sam ti u prvoj T imala grozne bolove u trtici i nakon 20 tjedna samo jedno jutro nisam mogla ustati ni hodati od bolova. Isijas me uhvatio. Blazena akupunktura inace bi bila nepokretna do iza poroda valjda. Sad me već zna boluckati trtica ako sam aktivnija taj dan.
Juno nisam se stigla osvrnuti na tvoj komentar za šećer. Ti si 12tj i još te nije slao krv vaditi ili sam pomotala?vidim pišeš da ti je nakon torte večer prije ujutro bio 7.5 šećer, to je bas puno... ja sam u prvoj T istu grešku napravila i bila na rodjendanu i oko 22h pojela tortu. Ujutro šećer 5.32 i odmah me stavili na dijetu.
E a gdje je goga?
Lavice u koliko sati ti je sutra? 😊
I da i ja sam htjela pitati sta nam je s Gogom? Nije se javila cijeli dan,vidim citajuci vam poruke nigdje je 😕
Lorija,tko to zna... idem j Petrovu na kombinirani. U 7 bacit krv pa onda kad stignem na uzv ko to zna... spremila sam živce i grickalice hehe😁
Haha 😂😂😂 drzim fige onda dok se god ne javis 😉, spremi i vodu 😀 vjerujen da ces uspjeti biti brzo gotova, lafica si ti 😃
Evo i ja sam nasla konacno vremena da vam pisem 😊 sutra nas ceka puno pregleda, sretno svima 😊 Lavice uzmi si vodu, nekaj za jesti i citaj forum dok cekas 😊
Vidim da dosta vas spominje Aspirin, ja imam isto trombofiliju (pai 4g/4g) al su mi i u bolnici gin koji mi vodi trudnocu i hematolog rekli da Aspirin nema nikakvog smisla i ne dobivam apsolutno nikakvu terapiju 🤷🏼♀️ osim toga imam i hashimoto i stalno pijem euthyrox, tak da se za to ne brinete, ja se uvijek zezam da je to najmanje strasna bolest koju mozete imati, ja ne dozivljavam sviju stitnjacu kao neki veliki problem 😊 cevapi su bili odlicni 🤭 a jos sam kasnije pekla i palacinke 😊 sad se jedva cekam baciti u svoj krevet 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji