ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    25. Srpanj 2019. 21:31

Cure, zaista ste divne. Toliko lijepih rijeci od zena koje ne poznajem. Hvala vam.
    A sto se tice srca, bas mi je danas to rekla. Pokusala je vidjeti kakva je situacija ali stvarno sam jos malo trudna da bi se sve to vidjelo, bar mi je tako rekla. A i frajer je imao party. Na sljedec pregledu cemo biti pametniji, tako kaze

Nova19
    25. Srpanj 2019. 21:53

Juno

Nova19, ja ti pijem Andol 100 zbog prijašnjeg spontanog i blagog oblika trombofilije, prijašnjih problema s venama. Doktor mi ga je uveo jer su me odbili za fragmine

Vidim da dosta cura pije preventive radi pa mi je ipak lakše... sutra ću početi sa njima a nadam se da će mi trombofilija biti ok da ostanem na kraju samo na utrogestanu 🤞🏻

lorija
    25. Srpanj 2019. 22:09

PREGLEDI

26.7.- Chappie
    26.7.- Lavica27
    26.7.- Eleonoré
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    29.7.- moki88
    30.7.- samojed
    31.7.- Simbalija
    31.7.- tinika
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

TinchiSk
    25. Srpanj 2019. 22:10

Da vas pozdravim još prije spavanja. Došli smo s druženja sad, čak sam dugo i izdržala. Moj dečkić sad ima pravi tulum u trbuhu. Izgleda da voli i roštilj i cheesecake. Primijetila sam zadnjih nekoliko dana da je baš navečer jako aktivan. Ja baš osjetim pomicanje po cijelom trbuhu, nekad oko pupka, nekad na mjehuru, sad većinom s lijeve strane. Baš ću mirna na spavanje, osim što sam se prejela pa bi me to moglo mučiti.
    Ja sam išla na Nifty svojom voljom, zbog godina (35) i mislim da je divno da imamo izbora. Ići na takav test ili ne te potom odlučiti što dalje. Meni je isto ginekologica rekla da u slučaju nekog sindroma postoji posebna priprema za porod, možda se mora ići i za Zg. 
    Sad roštiljanje po krevetu do jutra 😕 uopće me ne raduje odlazak u krevet 

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 22:11

Mala.le.90  ja sam ti u prvoj T imala grozne bolove u trtici i nakon 20 tjedna samo jedno jutro nisam mogla ustati ni hodati od bolova. Isijas me uhvatio. Blazena akupunktura inace bi bila nepokretna do iza poroda valjda. Sad me već zna boluckati trtica ako sam aktivnija taj dan.

Juno nisam se stigla osvrnuti na tvoj komentar za šećer. Ti si 12tj i još te nije slao krv vaditi ili sam pomotala?vidim pišeš da ti je nakon torte večer prije ujutro bio 7.5 šećer, to je bas puno... ja sam u prvoj T istu grešku napravila i bila na rodjendanu i oko 22h pojela tortu. Ujutro šećer 5.32 i odmah me stavili na dijetu.

E a gdje je goga?

lorija
    25. Srpanj 2019. 22:14

Lavice u koliko sati ti je sutra? 😊
    I da i ja sam htjela pitati sta nam je s Gogom? Nije se javila cijeli dan,vidim citajuci vam poruke nigdje je 😕

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 22:16

Lorija,tko to zna... idem j Petrovu na kombinirani. U 7 bacit krv pa onda kad stignem na uzv ko to zna... spremila sam živce i grickalice hehe😁

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 22:17

Faking autocorrect. Ne idem bacit krv nego vaditi krv🙄

lorija
    25. Srpanj 2019. 22:24

Haha 😂😂😂 drzim fige onda dok se god ne javis 😉, spremi i vodu 😀 vjerujen da ces uspjeti biti brzo gotova, lafica si ti 😃

Red Fox
    25. Srpanj 2019. 22:32

Evo i ja sam nasla konacno vremena da vam pisem 😊 sutra nas ceka puno pregleda, sretno svima 😊 Lavice uzmi si vodu, nekaj za jesti i citaj forum dok cekas 😊 
    Vidim da dosta vas spominje Aspirin, ja imam isto trombofiliju (pai 4g/4g) al su mi i u bolnici gin koji mi vodi trudnocu i hematolog rekli da Aspirin nema nikakvog smisla i ne dobivam apsolutno nikakvu terapiju 🤷🏼‍♀️ osim toga imam i hashimoto i stalno pijem euthyrox, tak da se za to ne brinete, ja se uvijek zezam da je to najmanje strasna bolest koju mozete imati, ja ne dozivljavam sviju stitnjacu kao neki veliki problem 😊 cevapi su bili odlicni 🤭 a jos sam kasnije pekla i palacinke 😊 sad se jedva cekam baciti u svoj krevet 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.