Lavice, nadam se da ces biti brzo gotova. I svakako ti savjetujem da dodjes u 7. Iako ultrazvuk ne pocnu raditi prije 8:15. Ali barem ces biti medju prvima
Lavice postoji li neki nacin da se ublazi ta bol u trtici? Nadam se da mene nece bas tako kao tebe, uh..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hvala vam cure❤ Muž je samnom pa teško da ću visiti na forumu al cu ga slat vamo tamo po hranu😂 Da da, organizirala sam mamu da preuzme malu za vrtić u pola 7 tako da sam oko 7 tamo pa valjda neću dugo čekat. Ja samo razmišljam o Mekiću iza pregleda iako sam skuhala cuspajz za dva dana😂
Mala uh i nema..Malo mirovanja s povišenim nogama navečer, mene i muž malo izmasira i neizostavni magnezij prije spavanja. Prije trudnoće sam imala isto s ledjima problema i onda bi si uperila u ledja vruci tuš al nije baš u trudnoći preporučljivo.
Kiss cure.i laku noć i sretno svima sutra!😘
Glava me rastura a od vrućine ne mogu ni zaspati..dođe mi da gurnem glavu u frižider. Trazim po netu adresu od zamjenske dr dok je moja na GO zbog doznaka i nađem neki forum unazad dosta godina gdje apsolutno sve žene pljuju ovu moju doktoricu...s pravom jer je grozna...samo zalim sto to prije nisam vidjela ovak se bar tjesim da nije samo prema meni odvratna xD
Cure evo i mene, danas sam prespavala bukvalno cijeli dan i mislim da cu samo nastaviti nakon poruke. Nizak mi je pritisak 80/50 , plus sam na nekoj terapiji bila posto sam sinoc imala kontrakcije citavog donjeg dijela stomaka, I pulsirajuca bol u trtici užas, jedno vrlo ružno iskustvo 😑, nadam se da se nece ponavaljati! Vidjecu veceras hoce li me bol probuditi, mada vec sad osjecam bol u trtici ali ne panicim jos. Beba je dobro i danas je mahala svojoj mami, i vrtila se. 🥰🥰 svježe krvi nema osim smjedjarenja , pa se nadam da će i to stati brzo.
Cestitiam cure vjerovatno na dobrim vijestima i urednim pregledima! Izvinite nisam se procitala, nadam se da ste sve ok.
Gogga bas si nas sve zabrinula 🤦🏼♀️ drzim fige da ides sto prije doma i pozdrav tvojoj veseloj bebici, bitno da je ona dobro.
Ja sad lezim na kaucu i osjetim te blage udarce u trbuhu i stavim ruku na trbuh i sad je bas jako lupio da sam osjetila i na ruci 🥰 odma sam mirnija kad mi se javi. Nadam se da ce sto cesce 🤦🏼♀️
Mamasite drago mi.je cuti dobre vijesti...nisam sve uspila procitati ali nesto ipak jesam...
meni se cini da lakse disem i da polako ali sigurno izlazim iz ovog mucnog prvog tromjesjecja...
Mare i mene su znale radturati glavobolje i spasavao me sumeci lupocet od 1000.
Lijepo.spavajte...laku noc☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mare u ponedjeljak sam imala bas glavobolju bas osjecaj pritiska u glavi. I spasila me mama kad mi je dala hladan oblog na vrat. Za par minuta me glava popustila. Pokusaj i s time.
Laku noć zene!
Cestitam na urednim pregledima! I zelim dobrodošlicu svim novim curama! 🙂🙂🙂
Ja sam nosila holter i evo zvala danas za nalaz i kao moram na uzv srca i nekako me to bas zabrinulo ;(((
Sad sam se vratila u Zg i opet se zamaram s time sto zivimo u maloj zgradi do zgrade gdje je repetor. Jel koja od vas zivi blizu repetitora?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cestitam na urednim pregledima! I zelim dobrodošlicu svim novim curama! 🙂🙂🙂
Ja sam nosila holter i evo zvala danas za nalaz i kao moram na uzv srca i nekako me to bas zabrinulo ;(((
Sad sam se vratila u Zg i opet se zamaram s time sto zivimo u maloj zgradi do zgrade gdje je repetor. Jel koja od vas zivi blizu repetitora?
kakve si tegobe imala pa si stavljala holter?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji