ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    26. Srpanj 2019. 10:27

Goga to su super vijesti, bit ce ti lakse cim si doma u svojem☺️ drzite se ti i bebica🤗

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 10:31

MaRe ni ja ne prismrdim hlacama al razmisljam si sad za jesen. Btw netko je pitao- u Kik-u imate spavacice na kopcanje za 69kn,pamucne.

Goga samo mirno i nek je sa srećom!

Red Fox
    26. Srpanj 2019. 10:39

Lavica meni ti je rezultat iz petrove dosao na mail odma drugi dan. Stvarno su jako brzi. Bas si imala srece kaj nisi cekala, izgleda da su svi isli jucer obaviti 😂
    Gogga sad odmaraj, nabavi knjige, serije i opusti se. Ja sam isto tak trebala u prvoj trudnoci mirovati zbog posteljice, nisam cak smjela ni peglati 😂 to mi je bilo super 🤦🏼‍♀️ na iducoj kontroli je bilo sve ok, posteljica se normalno podigla.
    Ja sam se danas othrvala brokuli 😂 al od kad sam u bolnici zelim probati ono dukat cokoladno mlijeko od bijele cokolade i ko za peh nije ga bilo u ducanu 😠 pa sam uzela od tamne cokolade 🤣 danas sam se vagala, na plus 2.5 sam, mislila sam da je i vise 😁

Angie1205
    26. Srpanj 2019. 10:41

Gogaa neka ti ides doma. Sad doma odmor i uzivancija!!
    C1M4 mene kad netko tko ne pozna pita za djecu i kad kazem da vec imam dvoje gledaju me kao da sam pocela radjat sa 12 godina 😂
    Em sam niska, em sam mrsavicka, em mi skoro nitko ne bi dao 32...al to je dobro za nas. Taman udjes u 40-e, klinci vec budu veci a ti puna snage 🤪

TinchiSk
    26. Srpanj 2019. 10:50

Goga, super da idete doma. Drži se samo uputa i zaista miruj. 
    Meni baš prijateljice jučer kažu da sam im tako čudna trudna. Od jedne muž je rekao da sam "drugačija", nisam shvatila što su mislili jer se baš nisam promijenila u licu i tako. Druga je rekla da sam joj baš čudna s trbuhom jer od kad me zna imam ravan trbuh. A sad mi se baš vidi, posebno se vidio navečer i kad sam se najela.
    Joj, kak ja ne volim te spavaćice. Kad sam rodila sina, kupila sa 2 ili 3 spavaćice, ali skroz štosne, na bretele, nisu imale gumbiće. Još ih imam i nosim ih preko ljeta. Inače spavam u pidžami, kratkoj ili dugoj, ovisi o godišnjem dobu. Uopće se ne mogu zamisliti u spavaćici po zimi i to još nekoj na gumbiće. To mi je tak nekak babasto. Nadam se da ću naći neke zgodne. Idem baš malo proguglati što se nudi.
    Skroz mi je teško zamisliti kako će to izgledati u 12. mjesecu, ne mogu vjerovati da će tad biti zima i hladno, a mi s malim bebama. Ne znam je li 5 mjeseci puno ili malo. U jednom mi se trenu čini da je to daleko, daleko, a u drugom da bih već trebala ozbiljno krenuti s pripremama jer će proletjeti.

Grizli
    26. Srpanj 2019. 10:55

Cure ja sam dobronamjerno napisala sto sam pronasla i ne bi vas htjela plasiti. Anna nazalost tboj nalaz je dosao takav kakav je, pa se iskreno nadam da je ipak sve ok i da ces nakon testa sa osmjehom nam javiti da je sve ok i da je to samo statisticka pogreska.
    Lala draga nije tebi to uopce velika beta. Pravilno ti se duplala bas sam isla izracunat ti. Svakih cca 40h ti se poduplala a normalno je od 36-48h. Tako da na tvom mjestu ja se ne bi zamarala. Brojke jesu nesto vise, al ti si ivf i ako su ti vratili blasticu to je normalno da je beta visoka u pocetku. Drugo prvi broj ti spada u 5tt cak i da ti je vracen 2-3 dnevni, sta je beta normalna i do 7000, a druga beta ulazi u 6tt sta je do 56.500! Meni je 21dnt bila preko 10.000, a prijateljici preko 20.000 tako da ne bi ja uopce rekla da ti je to previsoka beta bila.
    C1m4 drago mi je da je sve ok! 

Hrabrica
    26. Srpanj 2019. 10:58

Cure ne znam jel koja pisala o tom.. Jucer u Lesnini sam vidjela akciju koja traje do kraja godine, znaci kinderbet 140x70 koji se onako podize/spusta, set posteljine, madrac(neki privremeni), poplon, baldahin sa stalkom i mislim da su i jastuk i gnijezdo ukljuceni.. Rozo bijela kombinacija..sve za 999,00 kn. Fora skompletirano i to sam vidjela u Lesnini u Ivanjoj Reci ali vjerojatno imaju i druge poslovnice.. Pa eto ako kog zanima 🙂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    26. Srpanj 2019. 11:03

Gogaa drago mi je da ides doma i da je sve ok!
    Iva kakva je situacija kod tebe? Nadam se da nema kontrakcija?
    Red fox ja probala gutljaj od bijele cokolade dukat. Uf meni bilo toliko slatko da sam u 20 ml toga ulila 2 dcl mlijela obicnog i to popila. Pa me muz zezao da ocito nece imat konkurenciju za cokoladu doma jer bebi se ocito ne svidja slatko. 

MaRe
    26. Srpanj 2019. 11:15

Hrabrice ovaj možda? https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecji-krevetic-008798000401

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 11:24

miki0

Lavica27

MaReni ja ne prismrdim hlacama al razmisljam si sad za jesen. Btw netko je pitao- u Kik-u imate spavacice na kopcanje za 69kn,pamucne.

Goga samo mirno i nek je sa srećom!
    Lavica i ja upravo dosla iz waikia s trapkama za 79 knodlicne su i nadam se da ce na jesen dobiti vise trudnickih hlaca. Najskuplje su 149 kn, a super su.
    Mozda smo se i mimoislebila je jedna trudnica u crno bijeloj haljini…

Ahahahah jesi ti bila s mamom? Ja sam kockastu crno bijelu haljinu nosila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.