Srce mi je kucalo do 130 cak pri normalnom tlaku i kad bi pao nisko...u mirovanju mi je znalo srce imati oko 110... Na preproslom mjerenju 99 a zadnjem 118... I ko za vraga taj dan kad sam nosila holter preskoci jedno 3 puta ☹️☹️☹️ neznam opet sam se počela i s glupim repetitorom zamarati...mah
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam uhvatila ovaj neki ritam zaspem u 9 probudim se u gluho doba noci. Sto cu sad radit do.jutra? Sinoc imala namjeru setat kad ono proljev. Nadam se da nije neka viroza ili infekcija. A jucer bila bas na lijepim cevapima. Uh gledam tickere i dosta nas je vec na polovini puta😁
url=https://lilypie.com]
Stelle kraj zatvora proljev dođe ko melem 😂
Grizli jesam..to je jedino što se i usudim koristiti protiv glavobolje..oblozi i što vise vode..ma samo da koji stupanj zahladi bit ce lakse. Lunice ja inače slabo pijem tablete tak da bi meni i slabiji pomogao al to nekako čuvam za krajnju nuždu,znam da lupocet smijemo al opet me strah 😬
Joj zaspala sam oko ponoći i evo vec sam budna 😴
Goga dobro kazu cure, bas si nas zabrinula. Ali bas nekako vjerujem da ces sad kuci i da ce do kraja trudnoce ici sve onako monotono, dosadno, skolski bez ikakvih iznenadjenja. I super je sta nema svjeze krvi. Ovo malo smedjarenja je sigurno ostalo jer se cistis od svega.
Jaivanpa rekla bih ti da pokusas ostati smirena ali znam koliko to tesko moze biti. Mozda i nije tako lose sta su te pozvali na ultrazvuk. Barem su temeljiti. A i vjerujem da je nesto bezazleno. Meni je prije srce preskakalo i u nekoliko navrata sam imala osjecaj kao da me steze, ne mogu ti opisati sad bas kako je to izgledalo. Pa se ustanovilo da je to od nedostatka kalija. Nadam se da ce tako nesto i tebi biti. Ali vazno da ides na pretrage.
A ja budna. Zaspala u ponoc a sad ne znam sta cu sa sobom. Mozda se cak ustanem i krenem raditi rucak za danas.
Jutrooo. Ima li vas jos koje se budite ovako oko 5-6h i ne mozete zaspati kad je najljepse?? 😟
Goga kako je prosla noc??
Curee sretno danas na pregledima,ocekujemo lijepe vijesti 🌸
Lavice 😘, pratnja je tu,fige ovdje! Gooo! 😉 💪
PREGLEDI
26.7.- Chappie
26.7.- Lavica27
26.7.- Eleonoré
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
29.7.- moki88
30.7.- samojed
31.7.- Simbalija
31.7.- tinika
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Jutro i sretno svima danas na pregledima. Meni je iduci( ako ne odem na probir) 28.8 ;)
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutrooo, sretno na pregledima!! Sad bi vam slikala dorucak al nema smisla..jel neko za brokulu i cokoladno mlijeko?? 🤪
Eh ja imam secer pa mi je meni prije prava brokula hahAa
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice uhh, bas mi je zao. Sad kad bi si mogla dat oduska jer imas “izgovor” za vjecnu glad sad te bas zeka secer. Ili ti imas problema sa secerom od prije? Il sam zaboravila(sto uopce nije cudno zadnjih dana 🙈) il nisi spominjala?
Sortiraj odgovore
Najstariji