ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    26. Srpanj 2019. 09:27

Tinchi tako je, sad sam mirne duse i sad mi je drago sto boli jer znam da moje cudo raste zapravo🙈
    Javi ako ti sto odgovore, ja sam ih razmisljala cak mozda i nazvati jer je ovo stvarno bezveze🤷🏼‍♀️

Angie1205
    26. Srpanj 2019. 09:41

C1M4 drago mi je da je sve ok, sad ti je lakse kad znas da beba raste i da uziva, a ti zduraj malo kad si kratka 😂 (btw i ja sam metar i sumska jagoda!)
    Losa84 minkad pricamo o brokuli to si prevedi kao BUREK. Krivac sam ti ja jer je meni burek svako jutro na meniju a kao hranimo se zdravo pa smo ga preimenovali u brokulu 😉
    Tako da ako ti brokula kao brokula stvarno ne pase, mozda da probas sa nasom vrstom brokule? 🤪

26. Srpanj 2019. 09:41

Sta se ovih neinvazivnih testova tice, ja sam po struci molekularni biolog pa cu napisat kako ja to gledam. Nista vam nije 100 % sigurno niti 100% tocno. Kod triple testa vam postoje izracuni da recimo toliki i toliki postotak trudnica te i te dobi koje nose djete s greskama ima razine nekih parametra takve. No uvijek postoje izuzeci, odnosno nesto vam moze biti poviseno a da je sve ok... ili moze biti normalno a da nije ok. Zato ne treba panicariti ako je triple los. Osobno znam puno cura koje su nakon loseg triple testa rodile zdravu djecu.
    Testovi tipa nifty i harmony koriste sekvenciranje i oni su tocniji no opet su tocni 99% i ne obuhvacaju (jos) apsolutno sve geneske greske. Gledajuci trenutacnu cijenu NGS sekvenciranja na svijetskoj razini  (oko 150 USD) apsolutno su kod nas preskupi. No neciji mir nista ne moze platiti :-)
    Ja imam starog ginekologa koji mi je rekao "Nista vam nije sigurno niti vam dobri rezultati triple testa ili nifty-a garantiraju da ce do kraja trudnoce sve biti ok" . Pa tako i ja to gledam. 

26. Srpanj 2019. 09:53

Angie1205

C1M4drago mi je da je sve ok, sad ti je lakse kad znas da beba raste i da uziva, a ti zduraj malo kad si kratka 😂 (btw i ja sam metar i sumska jagoda!)
    Losa84minkad pricamo o brokuli to si prevedi kao BUREK. Krivac sam ti ja jer je meni burek svako jutro na meniju a kao hranimo se zdravo pa smo ga preimenovali u brokulu 😉
    Tako da ako ti brokula kao brokula stvarno ne pase, mozda da probas sa nasom vrstom brokule? 🤪

Shvatila sam da se ne radi o brokuli no svaki spomen brokule mi je 🥵

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 10:00

LoSa84 e tako sam ja nekako spetljano neki dan objašnjavala al ti si puno strucnije :) Slazem se sa svim napisanim.

Prijavljujem kupljene trapke u LC Waikikiju za 79kn,stoje ko salivene!

Angie1205
    26. Srpanj 2019. 10:10

Joj meni bas sve pase i sve mi je fino, da mi se svaki zalogaj hvata vec bi imala 200kg 🙈
    Nitko vama nece garantirati da je to bas onako kako se vidi na uzv-u, a moje osobni stav je da nikakav los/losiji test ne bi utjecao na moje misljenje o zadrzavanju trudnoce do samog kraja.

Gogaa_V
    26. Srpanj 2019. 10:15

Cure noc  nam je dobro  prosla,  još  ima boli, zatezanja  ali ne jako, smedjarenje  prisutno, bebica  dobro,  I mi idemo  kućiiii. Strogo  mirovanje, 4-6 tjedana, pa kontrola. Pazit ću se uz terapiju i u medjuvremenu  ne bi  trebalo  biti problema. 🙏🤰😊 držite nam fige.

MaRe
    26. Srpanj 2019. 10:19

Lavice svaka čast na kupovini, ja na traperice nisam ni pomislila od sredine petog mjeseca..samo sam u haljinama...sve me strah jeseni i zime hahaha 
    Za ove testove i pretrage...dok sam bila mlađa uvijek sam govorila da ne bih rodila bolesno dijete al naravno mladost ludost..sad kad si u takvoj situaciji opet je to tvoje bez obzira na sve...jedino mislim da ne bi ga zadržala ako ne bi imalo šanse da preživi.
    Btw. vi što ste u većim tjednima od mene..jel radila koja onaj veliki anomaly scan? Dal to baš mora biti 20. tjedan i dali je obavezan? Baš mi je palo na pamet da ću biti oko 20og tjedna u selidbi itd. pa nemam ni pojma di ću ići.

MaRe
    26. Srpanj 2019. 10:21

Super Goga…lakše je dok si doma, pogotovo psihički :) Sad samo miruj,wc i krevet :)

C1M4
    26. Srpanj 2019. 10:23

Angie meni je to ful smijesno kad odem kod doktora pa me u cudu gledaju i pitaju jesam li uopce punoljetna kad kazem da sam trudna jer em izgledam kao da imam 15, em sam niza od djece koja idu u osnovnu skolu😂😂😂 Dragi je rekao "samo da ne bude mala ko ti da ju ne izgubimo putem negdje"😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.