ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    26. Srpanj 2019. 11:27

Bravo 😍 super vijesti
    Lavice brzo i uspjesno obavljeno,bas mi je drago sto je pregled prosao 👍.  Sad cekamo ostatak, nek si se ti pocastila shopingom,to je najvaznije 😂😂😂
    Goga super sto ides i ti kuci,sad se samo pripazi i strpi malo.
    Iva jos da javi svoje rezultate,ili vec je 🙈 vec sam zaboravila dokle sam stigla 🙈🙊
    C1M4 super i za tebe,sad si bar mirnija preko vikenda do pregleda. Ja sam jucer bila na mini anomaly, doslovno sam gledala kroz prste od straha, koliko uzbudjenja toliko i nervoze,al hvala Bogu sve je u redu. Isti samo tjedan 🌸
    Grizli bravo,kako si samo lijepo zakocila i razmislila. Ja sam odmah na pocetku odbila sve testove,takodjer je gledaliste takvo ako sta trebam doktor ce sam preporuciti. A drugo je da ne mogu ni taki utjecati na nista. Bogu u ruke sve.

26. Srpanj 2019. 11:35

Pozdrav zene😇😇
    Evo mene s pregleda😊😊😊..moj bebolino je jako,jako aktivan.Mase rukicama,plese..😍😍
    Mjerili smo glavicu ,nogice,gledali moje nalaze.Sve je u najboljem redu..i ja i bebica,plodna voda,posteljica..presretna sam😇😇
    Kako ste vi? 

Hrabrica
    26. Srpanj 2019. 11:36

Hrabrica

Cure ne znam jel koja pisala o tom.. Jucer u Lesnini sam vidjela akciju koja traje do kraja godine, znaci kinderbet 140x70 koji se onako podize/spusta, set posteljine, madrac(neki privremeni), poplon, baldahin sa stalkom i mislim da su i jastuk i gnijezdo ukljuceni.. Rozo bijela kombinacija..sve za 999,00 kn. Fora skompletirano i to sam vidjela u Lesnini u Ivanjoj Reci ali vjerojatno imaju i druge poslovnice.. Pa eto ako kog zanima 🙂

Izgleda na tu foru ali brijem da nije jer se onom na akciji ne spusta bocna strana, samo onaj dio na cemu je madrac

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

mala.le.90.
    26. Srpanj 2019. 11:46

Vidjela sam da je netko pisao da je nezadovoljan doktorom. Ja moram reci da sam iz BiH i odlazim kod privatnice i ne mogu opisat kako sam zadovoljna pristupom i koliko mi to znaci. Npr kad sam u 10.tt dobila neko smedjarenje, doktorica je bila van zemlje i ostavila je svoj mobitel kolegici ginekologinji da komunicira s njenim pacijentima dok se ne vrati na posao...prije sam zivjela u Rh i imala posla sa socijalnim ginekolozima i ne bi nikad vise pozeljela...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

TinchiSk
    26. Srpanj 2019. 12:06

Ahahaha, počeli su već prvi spontani susreti trudnica iz grupe.
    Eleonore, čestitam na uspješnom pregledu!

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 12:18

A daj ne zezaj!! A točno sam si mislila od jutra u Petrovoj da li bi naletila na neku trudnicu s foruma😁😂 Uglavnom pomislila ssm si kak imas slatki trbuh i da si sigurno dva tjedna više od mene trudna jer smo tu negdje s trbuhom a kad ono ti mene sisas za mjesec dana🙈

26. Srpanj 2019. 12:18

TinchiSk

Ahahaha, počeli su već prvi spontani susreti trudnica iz grupe.
    Eleonore, čestitam na uspješnom pregledu!

Hvala ti puno 😇
    Nego da te pitam kod koje si ti ginekologice? Kakva su ti iskustva tu u Sisku?

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 12:54

miki0

Lavica27

A daj ne zezaj!! A točno sam si mislila od jutra u Petrovoj da li bi naletila na neku trudnicu s foruma😁😂 Uglavnom pomislila ssm si kak imas slatki trbuh i da si sigurno dva tjedna više od mene trudna jer smo tu negdje s trbuhom a kad ono ti mene sisas za mjesec dana🙈

Predobro!! I ja sam skicnula tvoj trbuscic i bas je slatki zaobljeni ja jos uvijek patim sto je moj spekasttek je prije cca tj dana iskocio da se vidi bas. Eto kako je mali ovaj zagrebi eto koliko se razlikuje trudnoca jedna od druge
    Inace si iz novog zg ili slucajnost? Meni su moji tamo a sad sam kod mame 2 dana dosla pa smo prosetale do arene… Inace sam sa zapadnog dijela zg.

Hahah a ja se bas izbacila ni ne pazim kako se držim i sretnemo čak dvije poznanice. Pričaju samnom al se svako malo zagledaju u trbuh i vidim da si razmišljaju😂 Nisam baš iz ZG,iz okolice sam. Ali sam u Petrovoj tako brzo završila da mi je bilo šteta tako rano doći doma 😁

• Lala27
    26. Srpanj 2019. 13:09

Draga Grizli  hvala ti, ti si to tako lijepo objasnila, samo na trenutak sam se uplašila jer kad sam uradila betu svi su govorili kako je visoka, da nisu blizanci, pa sam malo zastala kad si to napisala, ali brzo me je prošlo, znam da je sve u redu 😊 Jesu mi bile dvije blastice

• Lala27
    26. Srpanj 2019. 13:11

Cure, baš je fora što ste se tako srele i sad skontale 😁 

Eleonore Čestitam, šteta što se ne mogu ubaciti sličice, voljela bih vidjeti vaše dok čekam svoj pregled 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.