Ja ponovno bila kod doktorice popodne i rekla je da se beba čvrsto primila, Beta je super i odgovara trudnoći…
Obavezno nastavljam sa Utrogestanom i dala mi je još Aspirin direkt dok ne dođu nalazi trombofilije pa ćemo vidjeti kako i šta dalje…
Naručila sam se na ponovno ultrazvuk u Splitu 7/8 jer smo tada na godišnjem a rekla je da ga obavezno napravim… ☺️
Uglavnom sve ok i vjerujem da će tako biti i dalje.
Ivasuper vijesti 👌🏼👌🏼 Bit će sve u najboljem redu.
Želim svima samo pozitivne stvari i uredne trudnoće… a tko ima poteškoće, neka se brzo pozitivno riješe 🥰❤️🤗
Nisam ulovila zasto te stavila na aspirin ali s njim oprezno i nek te na iducem uzv malo detaljnije pregleda jer oni mogu izazvati hematome. Ne dogada se cesto ali eto ja sam bila u onom manjem postotku koji je loše reagirao na njega i mucila sam muku dok nismo skuzili da bi on mogao bit uzrok. Deset dana nakon prestanka stanje je bilo odlicno.. Eto samo dobronamjerni savjet ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Eleonore sutra ti je pregled pa će ti dr. reći što sa tlakom. Može ti biti i nizak i malo povišen po simptomima. Iako mi više djeluje da ti je nizak.. Držim fige da ti bude sve super!
Ajme cure jeste se naskrabale...nis nezz kaj sam procitala osim da Grizli osjeti mjehurice tj bebusku i da je netko pitao za grudnjake...evo link
Mislim da će ti se svidjeti Nursing Bra Maternity Breastfeeding Pregnant Bra Donne Reggiseno allattamento. Dodaj na svoj popis želja!
https://www.wish.com/share/7904fggpzt
A kaj se tice brojeva imaju neka cudna slova/brojeve pa sam se ja premjerila za svaki slucaj i taman mi je 😉
Trudnice moje drage, ekipi sa urednim pregledima želim da tako i ostane do kraja trudnoće ! Ekipi sa lošijim pregledima, glavu gore, samo misliti pozitivno i bit će to sve dobro! 😊
Red fox dobrodošla kući i nadam se da su ćevapi bili dobri!
Iva lijepe vijesti, samo hrabro dalje! 💖
Ja imam problema sa štitnjačom , imala sam ih i prije trudnoće , idem svakih 4 tj na kontrolu.. i Doktor mi svaki put povisi dozu lijeka jer uz terapiju mi se TSH uvijek poveća. Meni je rekao da je to normalno, jer kako beba raste da posto sam već imala usporeni rad štitnjače i tsh rasti! Ja sam trenutno na 100 euthyroxa, sutra vadim opet krv pa ćemo vidjeti! Krenula sam sa 25! Sto se kila tiče do sada +3 sto i nije loše😊 Ali ne zamaram se previše sa time!
Inače prijateljice koje su kupile onaj jastuk u lidla su prezadovoljne , pa me u pon ceka tuča sa bakicama!😂😂
Evo i mene. Sve je ok. Muzu bilo prezanimljivo, doktor pokazuje i govori evo live snimka a on nemre vjerovat 😁. Bas mi je drago da je dozivio jer kod moje soc je prelos uzv a nisam bas primjetila da dolaze muzevi pa je ovo bila prilika.
Sljedeci pregled mi je veliki anomaly scan dobila uputnicu za petrovu. Jel se to mora narucit ili kako? Ako je tko bio pa zna?
Vezano za stitnjacu. Ja imam hipotireozu godinama i na terapiji sam. Prije trudnoce mi je bio tsh oko 1,5 a kad sam ostala trudna skocio malo manje od 3 i engokrinologica mi je digla terapiju sa 75 na 100. Sad na kontroli je bio 1,2 i svejedno mi je ostavila tu vecu terapiju. Kaze da u trudnoci i treba bit nizi. A ja kak vec godinama zo pratim stvarno se i bolje osjecam. Tak da se nemojte bojat terapije
Anna super ste odlucili. Drzimo fige da dode uredan nala
Ps- meni je posteljica naprijed i ja i dalje nis ne osjetim. A i zadnja 2 tj zivim u 5-oj brzini pa ne stignem ni pratit bas svoje tijelo. Mozda cu kad odem na go napokon za cca tjedan dana i opustim sr malo..
Hrabrice hvala na savjetu!
Baš sam htjela pitati jel još koja pila aspirin Protect jer sam baš čitala da se pije samo ako doktor kaže da se mora... meni je ona to propisala radi prošlih spontanih i samo dok ne dobijem nalaz trombofilije početkom 8.mjeseca... nije mi baš drago piti ih nakon svega šta sam čitala, ali valjda zna šta radi...?
Još iskustva netko?
Eleonore sutra ti je pregled pa će ti dr. reći što sa tlakom. Može ti biti i nizak i malo povišen po simptomima. Iako mi više djeluje da ti je nizak.. Držim fige da ti bude sve super!
Hvala ti puno😇😇😇
A eto..mozda je to i samo zbog ovih vrucina😨
Anna sad vidim tvoj post i od srca mi je drago da ces prvo na Nifty. Mada sam osobno i ja misljenja kao i Redfox i ne bi se dala na amnio bez obzira na ishod Niftya...znam da bi bilo tesko i stresnije no inace do kraja trudnoce al to ne bi promjenilo odluku o donosenju tog djeteta na svijet. Dakako svi smo mi svog misljenja al svakako pametan izbor ici korak po korak, prvo ono lakse pa ako treba ono teze. Znam da te to sad muci jako al probaj ostati pozitivna ma kako god bilo, opusti se barem na dan vjencanja, tih par sati uzivaj u cinjenici da se udajes, da si trudna, da postajes zena i majka...sretno 🥰
Ja sam preko sto strana u zaostatku. Pregled je prosao super, jedino se bebica neće pokazati. Zadnjih par dana se počela jako micati i šuta me stalno, al na pregledu nula bodova, okrenula se i ni makac. Eto da znate, iduci tjedan idem na go i to je to od mog posla, nastavljam na čuvanje ravno s godišnjeg. Pa ću vas probat pohvatat, nadam se da ste sve dobro i da jedete puno brokule, ja sam tek na plus 4 tako da bi mogla i ja probat sa kojom brokulom ponekad <3 tlak nizak, vruce mi je, vlak, posao i tak dinamicno. al sretna sam, jos malo more. Eto pozdravljam vas i vracam se na 520 str 😅
Ja sam pila andol do cca 22. Tj. Htio je doktor i da prije prestanem, nisam se usudila. Imam neke mutacije blage pa je to bilo preventivno.
Sortiraj odgovore
Najstariji