ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    25. Srpanj 2019. 17:08

Ooo jesam li sve zapamtila 🙈
    Sta mi je bilo s Lavicom? Da nije nagli pokret bio ili jednostavno ti muka dosla od mirisa,vrucine. Javi se. Jel se smirilo sad?
    Iva drago mi je,sto postoji opcija da bi mogla sutra kuci!!! Sretno u pracenju sada.
    Grizli to ti je bebica 😍😍😍😍 evo upravo me na tom mjestu sad pregledavao. 
    Cure koje se spremaju na preglede Anna,enna  ako sam dobro zapamtila sretno i vama!!! Bez stresa unaprijed samo. 
    Danasnje cureeeee dajte nove termine

25. Srpanj 2019. 17:18

Curee... ja uvijek prije pregleda imam strašan strah da nije nešto loše i zapravo uopce od straha ne mogu uzivat u trudnoci. Jel to normalno ili sam sišla s uma?

• AnnA
    25. Srpanj 2019. 17:19

Odlucili smo se za nifty, i to onaj plus. Kad vec dajemo novce onda cemo dati 1000 kn vise pa da bude kompletniji. 
    Netko je pitao za amniocentezu. Besplatno je ako ide preko uputnice. Ja sam konkretno dobila za petrovu. Mislim da cu se naruciti pa onda lako otkazem kada dodju rezultati niftya. Sljedeci tjedan sam u rijeci pa cu se onda tamo naruciti. Evo ja se udajem za tjedan dana a iskreno nije mi sad do niceg. Ne mogu se uopce veseliti. Srecom nemamo velike svatove nego samo roditelji i kumovi. 

Juno
    25. Srpanj 2019. 17:24

Kod mene svašta novog. Turbo sam ovih dana. Nabavljala knjige za srednju školu. I tražila po ogčasima kolica Mutsy Evo kolica. Rekli smo da kupujemo rabljeno samo ako možemo vidjeti uživo i da je u super stanju, inače kupujemo novo. Naravno da sam našla-2 u 1 za 2.500 kn(nova su 5.000).U fenomenalnom stanju, a najbolje od svega da smo dobili dodatne opreme za vrijednosti još 6.000 kn. Da, dobro sam napisala. Obitelj s dvoje djece živi u Zg u malom stanu i sveg su se htjeli rješiti. Dobili smo Maxi cosi pebble autosjedalicu bez tragova korištenja i ispavnim rokom upotrebe, sve adaptere, zimsku navlaku za kolica, ljetnu zaštitu od sunca, torbu, buggy board, baby gim, kadicu i razne visilice igračke. Šteta što ne da očitati slike da vidite to sve. Još smo išli po hranilicu koja se koristi od rođenja kao ležaljka, ima dodatnu mekanu navlaku i luk s igračkama. Baš zbog ležečeg položaja smo i gledali takvu da ju odmah koristiti dok sam u kuhinji jer nam je soba udaljena pa da bebica ne bude stalno sama. Nju smo platili 400 kn, nova je 1.500. Muž je to sve htio razmontirati i pospremiti, ali mu nisam dala nego hoću malo guštati u svemu tome par dana. Vozikam kolica po kući, mijenjam košaru pa malo stavim sjedalo itd. Sutra idem po nalaze krvi za kompletnu krvnu sliku. Nadam se da mi je šećer ok, a ne kao kad sam kontrolirala na sistematskom prije trudnoće pa je bio 7.5 jer sam kasno navečer žderala kolače. 

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 17:25

Lorija jako mi je drago da ti je dobro prošao pregled❤❤ Bolje sam,odspavala sam pa sam se dobila malo iako sam i dalje osamucena. 
    Grizli i ja bi rekla da su ti to pokreti🥰

Anna  znam da ti je teško ali nemoj tako razmišljati,do poroda ćeš se izbezumiti. Nažalost kolko god svi mislili da "samo da zatrudnim" pa budem dobro- stresiramo se u svakom tromjesečju za nešto a onda oko poroda,pa oko dojenja,pa da li bebica dobiva dovoljno,pa kako reagira na cjepivo pa jel se razvija pravilno...stalno neka glavobolja. Imas zdravog deckica,mahao ti je na pregledu. Udajes se za svoju ljubav i ovo je najljepši period,nemoj dati da ti se zasjeni. Ne mozes utjecati na ništa u ovom trenutku samo odlučiti da budeš pozitivna pa ćemo vidjeti ishod. 😘

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 17:29

Juno

Kod mene svašta novog. Turbo sam ovih dana. Nabavljala knjige za srednju školu. I tražila po ogčasima kolica Mutsy Evo kolica. Rekli smo da kupujemo rabljeno samo ako možemo vidjeti uživo i da je u super stanju, inače kupujemo novo. Naravno da sam našla-2 u 1 za 2.500 kn(nova su 5.000).U fenomenalnom stanju, a najbolje od svega da smo dobili dodatne opreme za vrijednosti još 6.000 kn. Da, dobro sam napisala. Obitelj s dvoje djece živi u Zg u malom stanu i sveg su se htjeli rješiti. Dobili smo Maxi cosi pebble autosjedalicu bez tragova korištenja i ispavnim rokom upotrebe, sve adaptere, zimsku navlaku za kolica, ljetnu zaštitu od sunca, torbu, buggy board, baby gim, kadicu i razne visilice igračke. Šteta što ne da očitati slike da vidite to sve. Još smo išli po hranilicu koja se koristi od rođenja kao ležaljka, ima dodatnu mekanu navlaku i luk s igračkama. Baš zbog ležečeg položaja smo i gledali takvu da ju odmah koristiti dok sam u kuhinji jer nam je soba udaljena pa da bebica ne bude stalno sama. Nju smo platili 400 kn, nova je 1.500. Muž je to sve htio razmontirati i pospremiti, ali mu nisam dala nego hoću malo guštati u svemu tome par dana. Vozikam kolica po kući, mijenjam košaru pa malo stavim sjedalo itd. Sutra idem po nalaze krvi za kompletnu krvnu sliku. Nadam se da mi je šećer ok, a ne kao kad sam kontrolirala na sistematskom prije trudnoće pa je bio 7.5 jer sam kasno navečer žderala kolače.

Bome si dobila iteakav popust! Svaka cast! Ja sam još miljama daleko od nabavke.. zapravo čekam da vidim jel curka ili dečko pa da vidim kolko nabave imam jer već imam dvogodišnju curu pa sve velike stvari vec imamo,ostaje eventualno dodatne robice jer je ona proljetna beba i majke mi sve je valjda rozo haha! I urediti sobu naravno... 

• AnnA
    25. Srpanj 2019. 17:29

Lavice, hvala ti na predivnim rijecima :*

Nasty
    25. Srpanj 2019. 17:39

Čestitam svim curama na dobrim rezultatima s pregleda!
    Kod nas je pregled super prošao.. muž je također gledao.. Smijali smo se jer mu je promjer glave 4,05cm kao da je star 18+2, pa smo komentirali da mu je glava malo veća jer smo i mi glavati.. al zato dužina potkoljenice je 2,81cm kao da je star 18+4dana..tu smo stali s komentarima🤣🤣🤣 mali će bit div..
    Idući termin mi je 22.8.

25. Srpanj 2019. 17:46

Ajme koliko ste se raspisale ja nista prakticki nisam zapamtila..
    Nadam se da ste svi dobro i vjerujem da ce nam svima i bit dobro! Rodit cemo sve do jedne..sve ce biti kako treba😇
    Ja imam sutra pregled..jako sam uzbudena.Imam neki mali strah da nesto ne valja ali to je vjerojatno samo moja paranoja!
    Nego da pitam ima li neka problema sa tlakom? Malo mi se vrti..tesko podnosim vrucine..ako neka ima problema ima li nesto sto pomaze u ovim odvratno vrucim danima??!

Nasty
    25. Srpanj 2019. 18:11

Ništa nisam zapamtila što sam pročitala... Josipa i Anna držim čvrsto fige da sve bude u najboljem redu.. Bit će i mora bit.. Sretno cure drage. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.