ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    25. Srpanj 2019. 16:08

Evo stigli doma 😊 isli smo na cevape, pa shoping i tak se oduzilo. Vidim da ima svakakvih vijesti. Po meni je uvijek dobro cuti drugo misljenje. A odluka sto se tice ovih testova je osobna. Sve ovisi sto bi napravili da dijete ima neki sindrom. Meni su savjetovali amnio znog prosle trudnoce no ja sam odbila. Ako postoji i 0,001% sanse da se ugrozi beba odbijam takav postupak. No moje je misljenje da ja ne bih prekidala trudnocu ni u kojem slucaju. Kazem, osobna je odluka, svatko ima pravo ja svoj stav i kolko sam ja dozivjela doktori to postuju.

Grizli
    25. Srpanj 2019. 16:15

Ena mozda zbilja da odes kod gin.
    Iva drago mi je da je situacija bolja i drzim sve raspolozive prste prekrizene da nema kontrakcija i da mozes doma dalje mirovati i uzivat.
    Anna sretno i da nalaz bude najbolji moguci. Moja sestricna je prije 3 god radila aminocentezu jer je nalaz dosao joj los i sve je u redu bilo i s njom i s bebom rekla je da je zbilja drukčije nego u prosloj trudnoci koju je imala 10 god ranije i isto ju radila. Tako da ako se odlučite zelim najbolji rezultat.
    Cure pitanje jel moguce da se osjete crijeva u trudnoci kad krulje ili ne znam probava nesto. Imam osjecaj u donjem dijelu trbuha negdje otprilike di je rub gacica kao pritisak pa popusti pa opet i tako svako malo. Posebno mi danas izrazenije svaki put nakon jela. A nemam nikakve grceve klasicne koje sam ranije znala imati ili probleme sa vjetrovima, stolica uredna. Nego bas osjecaj ko da mi nesto stisne  taj dio trbuh drzi kratko i pusti ga. 

• josipa3110
    25. Srpanj 2019. 16:19

Hvala vam nadam se da ce sve biti ok.Grizli ne znam u kojem si tjednu ali meni se cini po opisu da se beba mice. Ja sam pocela osjecati od 17 tj kao mjehurici neki.

• Kengurica
    25. Srpanj 2019. 16:26

Grizli tak sam ja bebu osjetila i stalno mislila da mi se nekako prevrcu crijeva. Ispod pupka i kad sam napokon osvijestila pokrete skuzila da sam to i prije osjeila, al da sam mislila da je probava. 🥰

Nova19
    25. Srpanj 2019. 16:27

Ja ponovno bila kod doktorice popodne i rekla je da se beba čvrsto primila, Beta je super i odgovara trudnoći...
    Obavezno nastavljam sa Utrogestanom i dala mi je još Aspirin direkt dok ne dođu nalazi trombofilije pa ćemo vidjeti kako i šta dalje...
    Naručila sam se na ponovno ultrazvuk u Splitu 7/8 jer smo tada na godišnjem a rekla je da ga obavezno napravim... ☺️ 
    Uglavnom sve ok i vjerujem da će tako biti i dalje.
    Iva super vijesti 👌🏼👌🏼 Bit će sve u najboljem redu.
    Želim svima samo pozitivne stvari i uredne trudnoće... a tko ima poteškoće, neka se brzo pozitivno riješe 🥰❤️🤗

• Kengurica
    25. Srpanj 2019. 16:37

Grizli, sad ti vidim kombinirani. Za godine su ti fiksne brojke, uvijek svi s 32 godine imaju isti rizik. Onda imas bilemijski, to je papp i hcg i to su ti druge dvije brojke i onda imas kombinirani rizik koji ti je fakat super, to je ovo <1:10000, a to je dakle izracun prosjeka kad uzmu, ultrazvuk (nuhalni i crl), godine i biokemiju. Dakle to nisu nova dva sindroma nego izracun koji je konacni rizik. 

Lunica
    25. Srpanj 2019. 16:40

Moj dr se uopce nije obazreo na to sto se tsh uz terapiju povisio. Ici cu ja opet za dve tjedna provjeriti

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Lala27
    25. Srpanj 2019. 16:49

Mrvičak Ja sam pila od 25, pa sad od 50 i tek tad mi se spustio ispod 2, pa valjda može i tebi doza od 50 dovesti da bude manji od 2. S tim da je meni sad opet malo skočio, ali je i i dalje normalan pa mi ostaje ista terapija od 50

lorija
    25. Srpanj 2019. 16:56

Cureee evo i mene!!! 😀 uglavnom nagledala sam se bebe na 3D/4D jer razliku ne znam.😍😍😍 detaljno mi je predstavljao sve preko trbuha. Sve je hvala Bogu u redu. 😍
    Znaci nista od vaginalnog i briseva 😂 kontrola za mjesec dana. Tada cu upitat za bar jedan,a ocito ce to kasnije i raditi jer im nije praksa u 1tromj.raditi ista vaginalno, mozda je to i bolje. 😒
    Red istog smo misljenja. 😉

Juno
    25. Srpanj 2019. 17:05

Angie1205

Eh da…narucila ja preko wisha grudnjak za dojenje, proslo vec dosta i kasnio je kad danas u posti paketici…hipp paket i taj grudnjak!
    Grudnjak je super, napred ispod svake cicke ima drukercic i fino se otkopca i zakopca, zacudilo me da je zapravo skroz ok, a narucila sam eto tak za probu. Pa eto ako koja trazi da znate da su cist fakn 😉

Ajde, molim te stavi link od grudnjaka. Da li su veličine realne kako piše ili su kineski brojevi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.