Mala.leNa početku trudnoće sam radila nalaz urina i sve je bilo ok, znači da sam je skoro dobila. Jesi li je uspjela izliječiti? Danas ću do doktorice, pa ću vidjeti s njom
Ja sam je otkrila u 7.tt i nakon kutije klavocina i puno caja nalazi su bili sterilni. Od tada svaki mjesec radim UK pogotovo sto sam cesto u moru.
Vazno da si je otkrila i onda bude sve ok, samo prati.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pokušavam ti i citati sliku ali bezuspjesno. Visina fundusa maternice u tvojim tjednima je taman na pola puta do pupka. S oko 20 tjedana dodje u razinu pupka.
Cure,jel se kojoj u mojim tjednima crnilo pred očima uz glavobolju? Meni je tako slabo došlo dok sam ručak radila. Tlak mi je čak ok 100/58, 79otkucaja. Osjećam baš da mi srce nabija. Kad sam legla počeli su mi trnci u nogama prema koljenima i kao da su mi utrnute noge?
Hvala....evo pitala sam google za sliku 🤣
Sva sreca kod mene su glavobolje rijetke (bar za sada) ali na svaki nagli pokret, okret mi se zacrni pred ocima....a tlak i otkucaji su mi stalno kao kod tebe. Osim kod doktora...tad je super. 😀
L 💛
Hvala cure😍 Šta je najbolje nisam ni izašla iz kuće danas. Malo se izlezavala,pa peglala i išla kuhati ručak kad me smorilo.
Bok Josipa! Baš mi je žao što to čitam! Samo mi nije jasno kako tj prije nisu ništa uocili na anomaly scan? Nesto sam citala prije o cistama u mozgu i navodno mogu nestati u kasnijim tjednima?
Cure jel imate vi problema sa znojenjem ili nečim.. meni su stalno mokre gace, ali baš mokre, nije iscjedak (on drugačije izgleda, imam i njega) nego baš mokro. Ali mi je mokar cijeli rub, kao uz bedra pa pretpostavljam da je to znoj, jer imam sad već panicne napade da mi curi plodna voda. Prije 10 dana na pregledu je bilo sve i redu i još mi na nalazu piše da je količina plodne vode u redu.
Hvala cure na misljenu za moj kombinirani. Nadam se da je zaista ok, dr je rekla da po njoj nemam indikacije za daljnja testiranja osim ako to bas zelim. Tako da budem razmislila sad dan dva dal ici ili ne.
Josipa mojoj sestri su na uzv negdje oko polovice trudnoce rekli da dijet3 ima ogromnu cistu ma mozgu. Ona je doslovno skoro poludila od brige. Napravila 5 uzv u Istri i svi kao da da to je to. Na kraju njena gin ju poslala u Zg da ide privatno kod nekog na uzv, da bi na kraju na tom uzv utvrdili da je to samo sjena njene zile neke koja se nasla na mjestu na kojem se nije trebala nalaziti. Mali je rodjen savraeno zdrav. Zato ti predlazem da se raspitas tko ima super uzv i odes na pregled jos jednom mozda je greska neka i bezveze te samo nerviraju.
Koliko vidim bila je u Ginekosu, koji drži navodno najbolji uzv dijagnosticar u HR, dr.Kos. ja sam bila kod njega nakon poroda i peripetija da vidi da li je sve dobro pokrpano,I je stručan je,nemogu reći...
Josipa ja ti isto savjetujem da odes jos negdje na ultrazvuk. Necu ti reci da ne panicaris jer sam upravo i samo u toj fazi panicarenja. Ali svakako bih ti predlozila da odes po novo misljenje.
Nego ja se evo vratila od svoje doktorice. Kaze da je rizik stvarno velik 1:50. Da ne mozemo to zanemarit. Dala mi uputnice za amniocentezu i sve ostalo sta ide. Da ona vjeruje da ce biti ok jer sam mlada i zdrava. Kaze ako se odlucim na nifty neka joj se javim sa rezultatima. Al ako nedaj Boze nije sve ok opet moram na amnio.kaZe da rizik za amnio nije kao sto je nekad bio. Da je stvarno minimalan, da su tanje igle itd. Sad cekam da se dragi vrati s puta pa da se dogovorimo sto cemo dalje.
Napravila mi je ultrazvuk preko trbuha. Dijete je imalo tulum. Mase rukama, nema sekunde mire. Pravi zivcenjak na mamu :D iiii rekla je da je deeeeckic. Meni ramzi nije fulao ;)
Sad sam malo pomijesanih emocija. Ali svakako mirnija nego jucer.
Djevojke..
Od jučer me jako boli lijeva strana trbuha, i čak sam jako loše spavala radi toga..
I danas cijeli dan boli, i boli, i sada sam bila na wcu, stolica normalna, ali od kada sam to obavila, ne mogu disati od bolova trbuha, ne mogu se uspraviti , hodati, ne mogu apsolutno ništa od bolova..
Tupa , jaka bol, u cijelom trbuhu..A bebu osjećam cijelo vrijeme da me lupa, ona je aktivna za posudit..
Užasno me strah...jedva sam si skuhala kamilicu, zvala muža, da krene sa posla i sad čekam.. ako kamilica ne ublaži, pravac bolnica..
Ena ja se stvarno nadam da ce sve biti ok i da nekoga boli vise a nekoga manje. Ali bih ti preporucila da odes do doktora. Ako nista onda zbog dusevnog mira. Da se ne pitas od cega je to
Sortiraj odgovore
Najstariji