Lala27 ne brini, na vrijeme si otkrila, dobit ćeš terapiju..i nisi više u prvom tromjesečju.. I ja sam je imala taman kad sam ostala trudna, pila antibiotik 7 dana a nisam ni znala da sam trudna..
Mislim da je problem ako esherihija dobije pred porod i ne izlječi, pa tada je tijekom poroda može i beba dobiti.. U ostalim fazama nije opasna za plod.. Ako se dobro sjećam.
Hej cure...sretno na pregledima. Sto se tice kg ja sam na +3 bila na zadnjem pregledu (u 12. tj), slijedeci tj kad imam pregled cu sigurno biti na +4 (16 tj). Dr mi je nedavno kad sam isla po recept komentirao da sam se zaokruzila 🤣🤣. Vecina je valjda otisla u stomak i nesto u guzicu...kad idem setati u haljini osjetim kao da mi guza hoda za mnom 😂😂😂
Iako se na pocetku donji dio trbuha bas bio zaokruzio i osjetio se pod rukom a sad kao da je splasnulo...jel moguce da maternica vec podize gore? 🤔
L 💛
Pokušavam ti i citati sliku ali bezuspjesno. Visina fundusa maternice u tvojim tjednima je taman na pola puta do pupka. S oko 20 tjedana dodje u razinu pupka.
Cure,jel se kojoj u mojim tjednima crnilo pred očima uz glavobolju? Meni je tako slabo došlo dok sam ručak radila. Tlak mi je čak ok 100/58, 79otkucaja. Osjećam baš da mi srce nabija. Kad sam legla počeli su mi trnci u nogama prema koljenima i kao da su mi utrnute noge?
Lavice mi smo tu negdje skoro po tjednima, meni je kako su ove vrucine stalno slabo, muka i crni mi se pred ocima, tlak ti je mozda naglo pao, a i maternica se siri pa je to normalno jer se sire i zile tako je meni moja gin rekla, za glavobolje je rekla da je to isto vjerojatno tlak ili hormoni, samo sto vise vode i odmaraj😊 a srce mi nabija 70% dana jer em imam tahikardiju, ali ne pijem tablete zbog bebe, em bebac raste pa to sve utjece😊 Vjerujem da nije nusta ozbiljno, gin mi je rekla da je cak normalno i ako se i srusim koji puta jer jbg, to je bas drugo stanje i organizam se brine za jos jedan zivot🥰
Svakako napomeni svom ginekologu, ali vjerujem da je to sve normalno😊
DeeSB da mogu, poslala bi ti sliku svog trbuha u 12tt, ful je narastao i vidi se😅 tako da, sve je moguce😁
Listam lidlov katalog, od ponedjeljka ima jastuk za bočno spavanje 40×145cm 80kn i prekrasne jastučnice za njega za 20kn pa da znate
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lavice meni se u tim tjednima znalo mantat i crniti pred očima ako naglo ustanem ili se okrenem, taman su bile i vrućine kao sad, sreća glavobolja nisam imala. Samo polako kad ti tako dođe sjedi odmori. To je sve normalno 🤗
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bok drage zene, maloprije smo se vratili iz poliklinike ginekos.
Isli smo vidjeti nase malo cudo kako se razvija.Prosli tj sam isla na anomaly scan i sve je bilo u redu a sad ujutro sok koji nas je toliko potresao beba ima cistu na sredini mozga vel 30 mm. Ne znam ni sama kako da se osjecam sto da mislim nadam se najboljem ishodu.Za sad ta cuta ne pritisce mozak ali ako krene rasti morat ce bebu izvaditi i obaviti operaciju a ja sam tek u 21 tj trudnoce.Na oitanje da li se mozda moze smanjiti ili nestati jer sam tako citala rekli su da ne.
Da li he netko imao slicno iskustvo?
Maj4 hvala na info!! Simpa mi izgleda bas, morat cu poslat mm-a rano ujutro po njega 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji