Josipa ja se ne razumijem i nisam ništa čitala u vezi toga, ali ti želim puno snage i strpljenja i držim fige da bude sve dobro 🙏🏻🤞🏻😊
Anna nadam se da će i kod tebe biti bolji rezultati nakon daljnjeg testiranja 🙏🏻
Iva odlične vijesti, nadam se da će biti sve super i da si sutra doma, ipak je lakše doma mirovati 🤗
Red fox ne znam jesam te preskočila ili se nisi još javila? 🙈 nadam se da jedeš čevape? 🤤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mala.le i Nasty hvala vam cure, dobila sam antibiotik 10 dana, pa valjda ću se riješiti beštije.
Iva Drago mi je da čujem lijepe vijesti, valjda ti se neće vraćati kontrakcije sad kad te skinu sa infuzije
Ana Kad tako dobiješ uputnicu za amnio, da li se plaća? Nifty i ti ostali testovi jesu skupi, jesu i lakši za uraditi, ali opet nema ništa sigurnije od amnio. Baš vjerujem da će sve biti u redu.
Josipa I ja sam odmah pomislila na drugo mišljenje, u takvim situacijama ja lično se ne bih oslonila na jedno mišljenje. Sa srećom🙏
Koliku terapiju piješ za tsh? Meni je uz terapiju od 50 prošli put bio 1.84, a neki dan mi je skočio na skoro 3, pa moj endokrinolog kaže da je u drugom tromesečju dozvoljena veća gornja granica nego u prvom, pa tako da mi je ista terapija,
i meni je tsh sada 3 uz terapiju. prije mjesec dana mi je bio 2. Gin kaze da nastavim istu dozu
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Koliku terapiju piješ za tsh? Meni je uz terapiju od 50 prošli put bio 1.84, a neki dan mi je skočio na skoro 3, pa moj endokrinolog kaže da je u drugom tromesečju dozvoljena veća gornja granica nego u prvom, pa tako da mi je ista terapija,
I ja imam problema sa povisenim TSH, isla sam kod endkrinologa i kaze da bi u prvom tromjesecju TSH trebao biti 2,5, u drugom 3 a u trecem 3,5...oni se time vode. Po tome je tebi to ok.
Ja sam pila euthyrox 25 jer mi je na pocetku bio oko 2,8 da bi mi nedavno skocio na 4,4 (uz terapiju) pa sam sad dobila ovaj od 50 da pijem. Za mjesec dana tek kontrola pa ce mi napraviti i UZV stitnjace.
L 💛
Ajme koliko novosti danas, nazalost i nekih manje dobrih, ali bit ce to ok, mora biti. Bitno da su bebice zivahne! Drz'te se cure! Pratim vas i citam, al sam malo napeta ovih dana prije puta i prepakiravanja sto puta. 4 velika kofera, tri mala.. a ovi veliki ne smiju premasiti 20kg i to saznamo jucer. Bome nisam fan selidbe. Hrpu stvari sam se morala rijesiti sto robe, igracaka jer jednostavno nema sanse to sve ponijeti. I ovako nam je jos sve naknap.
Samo jedva cekam da sigurno stignemo u subotu k mojima i da malo odahnem.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jeste, baš tako je i meni rekla, zato sam i nastavila istu dozu, jer je u redu nalaz za ovo doba trudnoće. Ja sam počela piti terapiju iako mi je inače bio normalan nalaz, ali za mpo visok, pa sam zato morala spustiti i sad u trudnoći i dalje pijem, jer bi mi skočio bez terapije, što ne bi bilo dobro.
Zato Angie ako ti dođe visok nalaz tsh, bolje piti terapiju, nije to ništa za tebe i bebu, a ako skače onda može biti posljedica
Toliko ste pisale danas da ništa nisam zapamtila osim jastuka u Lidlu.
I da Anna ide na amnio. Uhhh! Ja bih možda na tvom mjestu napravila nifty ili harmony pa amnio radila samo u slučaju lošeg nalaza s tog testa. Jer loš rezultat na kombiniranom probiru zaista ništa ne znači, čak ni kad je loš.
Joj, baš su se nekako zaredale loše vijesti tu.
Sretno curki koja ima bolove, provjeri ti što je pa nam javi. Sretno!
Iva, drago mi je da je sve bolje, neka tako i ostane. Nadam se da se kontrakcije neće vratiti i da ideš doma.
Nadam se da je i Red fox već doma gdje odmara nakon ćevapa.
Josipa, cure su već rekle za drugo mišljenje, stvarno nisam pametna što reći. Želim vam svu sreću!
Ja na putu s posla, imamo popodne druženje uz roštilj s prijateljima. Treba mi malo opuštanja.
Ugodno popodne svima i sretno i dalje s pregledima!
Cure, ja sam na pregledu stitnjače bila dok smo "radili bebu". Tsh je bio 6, ostali hormoni uredni. Doktorica mi je rekla da nema teorije da uspijem zatrudnite, kad ono 5 dana nakon plusić. Sada sam 4+2.
Do tada sam pila eutyrox svaki dan 25, da bi mi povisila na 50 vikendom. Mene je strah da je to malo. Doktorica mi je rekla da idući tsh vadim tek 7.8., kada cu biti vec na 6+ nesto jer kao nema smisla prije jer je ova terapija tek uvedena. Smatrate li da je povećanje od 50 (ukupno na cijeli tjedan) dovoljno da mi ga spusti ispod dva?
Cure, jel pitala koja zašto se ne mogu učitavati slike? Ja nisam ni pokušavala, ali znam da ste spominjale. Vidim da ima pod kontaktima mail od redakcije pa bi ih pitala. Fale mi slikice trbuha, beba, brokula, robice i ostalog 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji