Mikio bit ce da sjaj kasnimozda stigne u trecem tromjesjecju
Goga supeer bravo,sve ce biti dobro,samo i dalje ostani vedra i pozitivna
Gogaa odlicne vijesti!! Stvarno nosis malog borca!!
Kosa u katastrofa stanju, pristevi gori nego u pubertetu,podocnjaci do koljena...tu saaaam!! Cicke me vise tak ne bole al su osjetljive i plave 🙈 doslovno mi se svaka zila vidi na njima, i ne da su vece nego doslovno kipe iz grudnjaka pa doma hodam polugola...u gacama i majici 🤪
I ja sam grda...pristava i isto podocnjaci i blijedaaa. Cice i dalje boluckaju.desna stalno ziga i probada, veca je pa valjda zato.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ufff, javlja se jos jedna sa dlakavim trbuhom🙋🏼♀️ Ja sam inace isto tamnije puti i otkad sam trudna, trbuh mi je skroz odlakavio i to crne dlake one😯 Bas neki dan dragi mazi trbuh i pita otkada sam toliko dlakava po trbuhu😂 Ali bome se sa tim dlakama necu zamarati, neka ih, bitno da je sve okej😁
Goga super...bit će to sve ok..jaki ste vi
Omerta meni je PAPP 2 a hCG 23,5 i sve je ok...rekla je dr da spadam u nizak rizik :)
Mene ubi ova vrućina danas, sad sam skuhala krompir tijesto za ručak a po stanu hodam u gaćama i gornjem dijelu badića...da me koji susjed vidi rekao bi ova nije normalna hahahha
Sad spominjete dlake po trbuhu odmah sam svoj išla gledati...zasad ih nema ništa više nego inače...još mi i to fali...kosa mi se masti brzinom munje, koža suha, gaće mijenjam svako malo,dlake na nogama a bome i brkovi rastu brzinom munje...baš sam se proljepšala u trudnoći
Ajmee i ja se prijavljujem u cimpaze 🤣🤣
Skoro ce mi dlake na trbuhu bit duze od kose 🤯
Meni bas nisko beba udara skroz oko zdjelice pa me zanima dal je to normalno? Mislim ako nije da znam stat radit ili tako nesto.
Ne zelim da se pa dogodi nesto sto se moglo sprijecit
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
MaRe spomenula si da gace mijenjas svako malo haha, pa da vas pitam cure jel ima koja od vas isto "problema" sa iscjetkom? Ja od dana kada sam trebala dobiti mengu stalno imam dnevni ulozak i ne mogu bez njega, em imam iscjedak od utrogestana, em imam iscjedak ovako i stalno sam "mokra" dole.. Zanima me je li kojoj isto tako i prestane li to ikad? Na pregledu mi je rekla ginekologica da sam zatvorena i da je to normalno, ali je jako neugodan osjecaj i dosta mi je vise tih ulozaka..
MaRespomenula si da gace mijenjas svako malo haha, pa da vas pitam cure jel ima koja od vas isto "problema" sa iscjetkom? Ja od dana kada sam trebala dobiti mengu stalno imam dnevni ulozak i ne mogu bez njega, em imam iscjedak od utrogestana, em imam iscjedak ovako i stalno sam "mokra" dole.. Zanima me je li kojoj isto tako i prestane li to ikad? Na pregledu mi je rekla ginekologica da sam zatvorena i da je to normalno, ali je jako neugodan osjecaj i dosta mi je vise tih ulozaka..
Ja imam velikih problema sa iscjedkom..to je normalno..barem dok nije neugodnog mirisa i cudne boje..ako je onda je neka infekcija u pitanju.
E da mogu preimenovat temu zvala bi se “Cimpanze ovisne o brokuli” 😂😂
Ja sam odustala od dnevnih ulozaka jer se bojim da ne navucem neku bestiju a sad mi je bas i ne treba. Presvlacim gace 4-5 puta u toku dana i onda opet navecer poslije tusiranja, do jutra sam opet za presvlacenje 🙄
Odmah sam se opskrbila s gacama jer je i dupe naraslo tak da ih imam za preskinut, iako mi vec sad M velicine male 😱
Kaj se tice udaranja bebe, mene nekad udari ispod pupka skroz kod stidne kosti a onda odjednom samo me opali kod pupka, bas lijepo plese po busi. Mislim da sve dok se redovno javlja da nema razloga za brigu 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji