Pozz svima!
Ja sam noćas spavala ko beba, danas bila na OGTT..Popodne nalaz, ispikali su me cijelu!
Dobrodošle nove djevojke, čestitam na curki:)
Iva- super mi je vidjet tvoju poruku veselu, baš i mene to veseli.
Goga- čekamo tebe! Nadamo se da je sve ok.
Djevojke koje osjećaju bol, nadam se da je to ipak od preforsiranja, i od rastezanja maternice..
Šaljem vam svima dobre misli, i puno zagrljaja! 😊
Eleonorehvala tiiii 😂😂
Ja sam inace tamne puti i inace “dlakavija”, pod tim mislim da imam malo cvrsce dlake nego zene svjetlije puti al nikad nisam bila ovako dlakava ni po nogama a kamoli po trbuhu 😱
Eto sto mi radi tih malo muskih hormona sto ih nosim u busici 😂😂
Meni je drago da si pitala ima li koja takav problem..misla sam da nesto ne valja samnom😂😂😂😂
Ma nebitno i ako se u cimpanze pretvorimo..bitno da su bebaci dobro😂😁😇
Ja sam u trudnoci odlakavila a nikad tome nisam bila sklona. I jucer u moru skuzim kako mi je stomak bljak dlakav😂
A sto se tice spavanja, ja ne znam sta je vama, al ja otkad sam zatrudnila spavam ko top skoro 10 sati haha. Mozda mi se desi jednom mjesecno neka nesanica...
Netko je spominjao stezanja sa strane, normalna su...keep calm💪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav cure moje. Hvala vam na podršci! ❣
Sretno curama na pregledima danas!
Meni je krvarenje stalo, malo nesto smedjarenja od jucer što valjda nije izašlo, ali nema svježe krvi što je najvažnije. Nisu još uvijek gotovi detaljni nalazi, najkasnije čekam vise odgovora sutra sto se toga tiče. I evo čekam da dodju po mene jos na u.zvuk pa ću znati više i jel beba uredu pa vam se javim
Bit ce sve u redu!! Drzi seee i javi kako je proslo😇😇😇
Malale znam na sto mislis!! Ja stanem pod tus pa kad sam mokra te dlake stvarno izgledaju 🤮
Dakle ima nas cimpanzica 😂
Svaka ti cast za spavanje, nek ti bude tako i do kraja!
Ja sam se naspavala samo u prvoj trudnoci, u drugoj nema sanse jer je starija bila mala i budila se u 6,7h a sad kad su obe vec velike i spavaju do 10...e sad ja nemrem spavat 🙄
Angie i meni je trbuh dlakav 😂 al tak mi je bio i u prvoj trudnocu tak nema veze sa spolom bebe 😂 uglavnom meni je kozmeticarka savjetovala da ne diram i sve su dlake otpale mjesec, dva nakon poroda. Tak da probajte izdrzati da ih ne dirate. To mi je inace najsmjesnija tegoba u trudnoci 😂 ja sam inace svijetle puti i imam svijetle dlake tak nisu bas jako vidljive
Redfox ma necu ih dirati, tlaka mi je noge brijat, sad jos da i trbuh skljobam 😂😂
A linea negra, sa curama mi je bas bila jako izrazena a sad se jedva vidi...mozda se ne vidi od dlaka 🙈
Javljam se među dlakave 🙋🏼♀️ doduše i inače sam imala tu dlakavu liniju od pupka prema dole, nekad bi ih znala prorijediti pincetom, sad sam pustila nek rastu ne mogu se s tim zamarati. Noge su mi isto dlakave ali ih ne smijem brijati svaki drugi dan jer sam tako osjetljiva sad pa me boli i ospem se 🙈🙈 kad se obrijem dva dana nosim kratke haljine onda koji dan duge pa tako u krug 🤣🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Evo da se malo našalim dok čekam u.z , a i pohvalim bolnicku hranu. (Obzirom da znam kakva je naša) i (nisam mislila da cu ovo nikada napisati 🙈☺️) ovde ljepo ponudjeno kao u hotelu svaki dan imaju 3 menija, plus mozes birati ako si vegeterijanac ili na dijeti. Moja Fox ajde ti ovamo kod nas 😋 i to ljepo iz kreveta naručimo.
Šalu na stranu ne trebala mi hospotalizacija više, ali eto ljepo je kad si pod psihičkim stresom i liječis se pa bar da mi je omogućen komforan boravak i pristup doktora. Javim vam se Kasnije.
Lineu negru ja nisam imala,al sam jako svijetle puti tak da mislim da ni ne budem. Rekla mi je mama da nije ni onda to imala. I nije nijednu striju dobila u trudnocama, tak da se nadam da budem na nju po tome 😂
Maj mene isto bas briga, kome smeta nek samo gleda 😂 jos da se i s dlakama opterecujem 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji