ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    24. Srpanj 2019. 12:04

Goga ajde kad vec moras bit tamo onda da se bar najedes kao covjek 😉
    Meni je ta bolnicka papica uvijek bila fina. S malom sam se nalezala, znale smo po mj dana bit u bolnici i nisam se mogla bas pozaliti na hranu. Al vec je opce poznato da sam ja prase sa trakavicom 😂

Red Fox
    24. Srpanj 2019. 12:04

Ajme Gogga 😂 onda uzivaj bar u hrani. Ja mislim da se ovima malo pobrkao raspored jer smo tri dana za redom imalo cuspajz 😂 mislim nije to okusom lose, samo kaj ima jako malo mesa 🤦🏼‍♀️ a ja inace uvijek jedem vise mesa, a manje priloga. Neki dan sam dobila jedno malo pilece krilce 😂 doma ih bar cetiri potamanim 😂 tak da se jaaaako veselim sutra cevapima 😋

• valentina
    24. Srpanj 2019. 12:05

Eleonoré

Moze li mi neka reci dali je normalna bol u doljnjem djelu trbuha onako sastrane? Kao da nesto pika,proteze se.Sad sam 13+3..malo sam zabrinuta.Inace,jucer me pocelo boljet kad smo krenuli kuci a dosta smo hodali pa ne znam dali je mozda i od toga.Sad je okej.Nekad povremeno dode ta bol.

I mene je isto znalo boljeti u donjem djelu trbuha..pogotovo ako sam malo duze hodala, ili nakon nekog fizickog napora malo tezeg.

TinchiSk
    24. Srpanj 2019. 12:13

Definitivno se pridružujem klubu "Dlakavi trbuh". Baš me to iznenadilo. Ono, u kadi neki dan, trbuh strši kao brdašce, a ono po njemu šumica. Inače stvarno nisam dlakava i odmah sam pomislila: gle, moja linea negra 

DeeSB
    24. Srpanj 2019. 12:16

Hej cure...i ja sam se bas sinoc iznenadila dlakavom trbuhu 🤣 Inace se mazem uljem i jucer isla u kino i tusnem se prije toga pa kao namazat cu se maslacem za tijelo (hipp - dobro je iako izgleda kao krema za guzu 😂😂) da mi majica ne bude sva masna...kako sam namazala dlake se sljepile i imaaa ih punoo. Sva sreca svijetle su pa se inace ovako ni ne vide. 😀
    Meni svekrva danas pravi grah...i onda kod mame na rodjendanske kolace. Za dorucak je naravno bila Brokula 😊. 

L 💛

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 12:17

Tinchi 😂😂😂😂 always look at the bright side 😂😂
    Zar su vama te dlakice samo onako ko puteljak?? Meni su po cijeloj busi 🙄 
    A pupak...Boze me sacuvaj, kao da ga vise nemam! Kad sjednem onda iskoci bas a kad se naslonim u neki polusjedeci onda se poravna s ostatkom trbuha i postaje nevidljiv 🙈

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 12:18

Brokula rules!! 🤘🤘

DeeSB
    24. Srpanj 2019. 12:19

Mene isto zna tako nekad boliti...kad krenem u setnju, valjda dok se ne zagrijem heheh. I to me zna boliti onako kao kod trcanja...i poslje prodje. I sad me zadnje vrijeme ledja dosta bole, onako dosta nisko...🤔🤔

L 💛

TinchiSk
    24. Srpanj 2019. 12:27

Ja čekala trudnički sjaj, a dobila dlakavi trbuh. A eto... 

24. Srpanj 2019. 12:28

Ocito nas ima puno dlakavih😂😂
    Meni je isto bas cijeli trbuh..htijela sam to obrijat neki dan al reko bit ce jos gore kad krenu opet rast😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.