Ko o cemu, trudnice o dlakavim trbusima na zadnjih pet stranica!!! Dobre ste!!! I ja vam se pridruzujem, al kod mene je to i inace, uzduz i poprijeko, crne dlake na bijelu put!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ma ja svoju nisam ni pitala ni za briseve nit je sama sto napomenula. Znam da sam taman prestala s utricima i onda mi na slj.pregledu uzela briseve. To sam sad tak povezala, mozda bilo slucajno a mozda ne…nemrem sve zapamtit kaj da ju pitam. Cim me stavi na uzv ja zanijemim 😉
Ja ne znam kako ti al ja dok dodjem.doma sjetim se 10 pitanja koja sam zaboravila pitati hahahah🙈
Lunica,ja sam već bila pisala,ja sam točno sa 13+0 saznala na uzv da je curica. Dobro oko i uzv i beba suradjuje-ranije se vidi. Iako baš ne vole tako rano potvrđivati jer je kao sve još dosta malo...
Cure, vi mene samo zezate s ovim dlakavim trbusima?! Nikad cula za to..al sad moram priznat da me vise trta što nemam nikakvih simptoma više..cice me ne bole i nisu mi narasle, nista nisam dlakavija nego prije, put mi je ista, jedino sto su mi nokti i kosa cvrsci, ali i inace ja imam kose na izvoz...bebu ne osjetim...jedva cekam da ju pocnem osjecati pa da znam da je sve ok...ovako sam ljubomorna na vas dlakavih trbuhaa
E pa bas to...tam sam ko s marsa opala, a vidjela sam zadnji put da je i mm bio u transu, jos gorem nego ja 🤪
Ja se s njom zapricam o necem i onda ajd na uzv i gotovo, onda vise nis ne znam 🙈
Vi barem svoje možete pitati što vas zanima...ja svog zmaja ako šta pitam počne rigat vatru tako da ništa ni ne pitam -.- Ajde još jedan pregled kod nje pa promjena :)
Btw. mislim da je Annika rekla da je iz Os pa ako imaš za preporučit kojeg ginekologa :) Napokon smo našli stan i od 1.9. selimo...još mjesec dana i više nisam sama :D
Hvala vam cure, stvarno ste me utjesile😁 Necu se opterecivati bezveze, pregled je ionako 07.08. sto je brzo pa cemo vidjeti sve😁 Ja sam ne znam do kada koristiti taj utrogestan? Doktorica je rekla do 12. tjedna dok se posteljica ne formira pa sad nisam sigurna je li mislila do kraja 12. tjedna ili dok ne bude 12tt🤔 Zna li koja ista o tome i sto je sigurnije? Jer mi se gin vraca 01.08. sa godisnjeg, a to bude 12+5..
Angie draga u gorici sam😁 Mozemo ici jedan vikend ako ti pase jer ja jos uvijek radim haha, planiram raditi sada do 31.08. ili do 30.09. pa na bolovanje jer imam hrpu stepenica u firmi uz koje se vec sad jedva popnem😂
C1M4 ma naravno da mi pase, moze cak i popodne za vikend, kad god. Cujemo se jos tu pa se u petak mozemo sve detaljno dogovorit, moze? 😉
Ooo curke moje dlakave 😂😂 upisivam se u klub takodjer! Koje li smo mi zvjerke? 😂😂
Da se nadovezem na grah,uz jedan savjet. Nemojte ga jesti prije pregleda jer cete zbuniti ginekologa,ne zbog plinova vec nadutosti. ☺
U prosloj trudnoci u 2tromj.otisla ja na pregled,doktor se nije mogao iscuditi kako mi je tvrd trbuh,a mame koje su radjale znaju sta to znaci. Da bi me upitao na kraju sto sam jela,jel grah 🙈🙈🙈 grozno. Od tada,ne hvala u trudnoci.
Goga drzi se,nek je beba u redu a ti uzivaj u hrani. Drzim fige da nalazi budu u redu!!! Javljaj nam sve.
Hvala vam cure, stvarno ste me utjesile😁 Necu se opterecivati bezveze, pregled je ionako 07.08. sto je brzo pa cemo vidjeti sve😁 Ja sam ne znam do kada koristiti taj utrogestan? Doktorica je rekla do 12. tjedna dok se posteljica ne formira pa sad nisam sigurna je li mislila do kraja 12. tjedna ili dok ne bude 12tt🤔 Zna li koja ista o tome i sto je sigurnije? Jer mi se gin vraca 01.08. sa godisnjeg, a to bude 12+5..
Angiedraga u gorici sam😁 Mozemo ici jedan vikend ako ti pase jer ja jos uvijek radim haha, planiram raditi sada do 31.08. ili do 30.09. pa na bolovanje jer imam hrpu stepenica u firmi uz koje se vec sad jedva popnem😂
Posteljica mislim jos kasnije bas u potpunosti preuzme ulogu.. Ja ga jos uzimam a koji sam tt.. Na iducem pregledu ce ga valjda ukinut a kaze da nije pametno naglo prestat nego smanjivat pa sam sa 8 tableta dnevno sada na dvije dnevno..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore