Angie i ja sam po doma polugola non stop,muž mi umire od smijeha. Sve me steze,živo me zanima šta ću na posao od slj tj😂
Iscjedak, imam ga itekako. Što znoj,što utrogestan,mijenjam gaće i uloske ko mutava.
Znaci uzas.. Doslovno osjetim kako curi i svaki puta me strah da nije spontani, obzirom na prosli spontani i izvanmaternicnu.. Stalno me nesto bolucka, zateze, pecka, ali ako je sve okej s bebom vjerujem da je to normalno🤷🏼♀️ Iscjedak je malo cudnog mirisa, ali kaze gin da je to vjerojatno zbog utrogestana pa da cemo vidjeti kad zavrsim s njim jer me ne zeli jos slati na briseve sto mi nema bas smisla da ne idem sad vec..
Ja imam iscjedak od samog pocetka i to ko u ovulaciji, rastezljiv, u pocetku je bio zuckast al mi je gin rekao da se to vjerojatno na taj nacin cistio hematom jer se nije izlio krvarenjem, a sad je proziran. I isto si planiram uzeti lactogyn, nakon ovakve ture antibiotika sve me strah kakva mi je prirodna flora. I svaki dan budem fortiu popila da se malo vrati ravnoteza.
Hvala vam cure puno. Je mala beba borac je izgleda vec sada na mamu 🙈🤰 sve ćemo mi skupa, i sve nas dvoje možemo. 🥰
Neka od cura je pitala, da li su mi rekli za spol, nije mi bilo niti na kraj pameti što bi rekli u žargonu, šta god bude samo da mi je živo i zdravo. Kad saznam -saznam, a ne moram ni do poroda. Čestitam tebi na dječaku 🙏💙
Grizli ni mi ne naručujemo od vani, nego ovde u bolnici iz kuhinje šta želimo za taj dan jesti. Imamo ponudjeno po 3 menija za sva 3 obroka pa izaberemo. Sve je baš iznenadjujuce ukusno, a ja sam bas probirljiva i vrlo teška za hranu. 🙈
Što se tiče trudnickog sjaja, ne osjetih ga ja jos, imam osjecaj da imam sve moguće simptome od bubuljica i dlaka do zatvora i ne znam čega vec sve ne. Tako da vam se pridružujem.
C1M4 meni je moja gin isto radila briseve tek kad sam prestala sa utricima.
I kako Red Fox kaze, meni je kroz iscjedak i hematom iscurio jer nit sam krvarila nit smedjarila, ja sam nekog misljenja da sta god da je bolje da iscuri neg da se stvori neka upala, naravno sve dok i sam iscjedak ne pocne vonjat ili nas pece.
Negoooo C1M4 jesi u Vg ili doma!? Mogle bi nas dve na jednu kavu jedno jutro!?
Gogaa ma naravno da je najmanje bitan spol..nego sam to potala u kontekstu toga da mi je totalno cudno da sa 13 tj moze viditi spola a kako si ti u istom tjednu isla sam samo provjeriti...eto zbog toga..ma najvaznije da ste oboje dobro i neka tako lijepo ostane☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Znaci uzas.. Doslovno osjetim kako curi i svaki puta me strah da nije spontani, obzirom na prosli spontani i izvanmaternicnu.. Stalno me nesto bolucka, zateze, pecka, ali ako je sve okej s bebom vjerujem da je to normalno🤷🏼♀️ Iscjedak je malo cudnog mirisa, ali kaze gin da je to vjerojatno zbog utrogestana pa da cemo vidjeti kad zavrsim s njim jer me ne zeli jos slati na briseve sto mi nema bas smisla da ne idem sad vec..
Ma joj ti utrogestani grozno smrde,to sam već čula od hrpu cura,tako da ne brini.
Angie,meni moj gin rekao da onaj bijeli iscjedak od rastopljenih utrogestana nema veze za uzimanje briseva.
C1M4 ne boj se draga, iscjedak je normalan, a i gin ti je to potvrdila. Nemoj prizivati gluposti, probaj se opustiti što više. Ako te ne boli jako i nema krvarenja sve je u granicama normalnog. Nase bebe su jače nego što možemo zamisliti. Ti si vec u 12 tjednu i svakim danom i tjednom kako bebice napreduju se sve vise smanjuje rizik od sponatnog. Ne brini sve će biti uredu. Ako cemo brinuti stalno, tome nema kraja, a ne pomaže situaciji.
Ma ja svoju nisam ni pitala ni za briseve nit je sama sto napomenula. Znam da sam taman prestala s utricima i onda mi na slj.pregledu uzela briseve. To sam sad tak povezala, mozda bilo slucajno a mozda ne...nemrem sve zapamtit kaj da ju pitam. Cim me stavi na uzv ja zanijemim 😉
Gogaa ma naravno da je najmanje bitan spol..nego sam to potala u kontekstu toga da mi je totalno cudno da sa 13 tj moze viditi spola a kako si ti u istom tjednu isla sam samo provjeriti…eto zbog toga..ma najvaznije da ste oboje dobro i neka tako lijepo ostane☺☺
Lunice ti si već u 14 tjednu i ako dr ima bolji u.z može se vidjeti ulaskom u drugo tromjesečje. Za koji tjedan ćeš biti još sigurnija , ali vjerujem da je dr dobro vidio. Ali cestitam ti , dječaci baš vode 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji