ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    24. Srpanj 2019. 15:04

C1M1 meni je najavila ginekologica da ću stavljati Utrogestan tijekom cijele trudnoće... to valjda ovisi o tvojoj situaciji i individualno je... neka cura je rekla da su njoj smanjili na 1 dnevno, ja sam na 3x dnevno i vjerojatno će tako ostati. 🤗🤗

MaRe
    24. Srpanj 2019. 15:15

Hvala annika :) otići ću prvo kod nje se raspitati a ako ne nađem ništa u Os otići ću u Dardu kod svoje stare gin. kod koje sam bila prije nego sam došla u Ri.

C1M4
    24. Srpanj 2019. 15:15

Ma ja uzimam cisto preventive radi, zbog spontanog i to pa kao za svaki slucaj, vjerojatno je zato i rekla do 12tt dok ne bude manji rizik🤷🏼‍♀️ Sto se tice posteljice, na 9+6 se vec vidjela lagano pa vjerujem i da je kod mene zato bilo do 12 tjedna samo, a ovako je sve okej s bebom.. Uzimati cu ih onda do pregleda, tada bude 13+4 pa do tada ne bude nista jer ionako uzimam samo po dvije vaginalete navecer, nadam se da ce mi ih maknuti jer mi je stvarno vise dosadan taj iscjedak od utrogestana😂 Pa bar da se malo smanji iscjedak haha

24. Srpanj 2019. 15:18

mustra

Eleonoré

Mustra skontala sam tek sad da si napisala da su ti simptomi prosli..sto znaci da si ih sve i imala vjerojatno..da ne ispadnem glupa sad😂😂
    Ali meni ne prestaju..niti jedan jedini simptom.

Ma na početku su mi bile mucnine…pa sam se vodila da je to dobro i tako se tješila..sad ništa, dobila sam kilu i ta je otišla u trbuh - cijela valjda, koji mi ne izgleda trudnički, već kao da sam se zdebljala..ma samo nek je sve ok, pa lako i dlakavi trbusi i sve izdržimo…jedino iscjedak imam, ali to mislim da je od utrogestana, jer je bez boje i miris (srecom), samo je stalno prisutan

Bolje sa simptomima nego bez njih jel😨
    Ali dlakavi trbuh..to si trebala dozivjet😂😂..mislim..cist da te nasmije😁😁
    Zelim ti sretnu trudnocu😇😇❤

sofi09
    24. Srpanj 2019. 15:45

mustra

Cure, vi mene samo zezate s ovim dlakavim trbusima?! Nikad cula za to..al sad moram priznat da me vise trta što nemam nikakvih simptoma više..cice me ne bole i nisu mi narasle, nista nisam dlakavija nego prije, put mi je ista, jedino sto su mi nokti i kosa cvrsci, ali i inace ja imam kose na izvoz…bebu ne osjetim…jedva cekam da ju pocnem osjecati pa da znam da je sve ok…ovako sam ljubomorna na vas dlakavih trbuhaa

I kod mene je ista situacija, mucnina mi je nestala, grudi me vise ne bole, bebu ne osjecam jos, nisam vise ni umorna, dlaka nemam..tako da nisi jedina...
    ..pregled mi je za 2 tjedna tek i jedva ga cekam, stalno iscekujem da cu mozda bebicu osjetiti ali se ni ona ne javlja jos😥
    Vjerojatno ce nam faliti ovaj period kada se sve pocne vracati, zato uzivajmo sada dok je ovako😀😀

TinchiSk
    24. Srpanj 2019. 15:57

Čudno je to drugo tromjesečje. Nije da žalim za mučninama, to nikako, ali uhvati nas panika jer nema simptoma. Ako i ima, blagi su. Pa u najljepšem razdoblju trudnoće brinemo da li je sve ok. Evo, ja sam se jučer baš dobro osjećala i cijeeeeli dan nisam brinula 😁 Danas već tako tako. Očito je to sve normalno. Neki dan me šiz ulovio pa sam počela cviliti kako ne osjetim bebu i kako me strah pa je dragi pitao jel hoću da me vodi na uzv, kao da to na svakoj benzinskoj ima 😂 Onda sam se malo smirila jer me on ozbiljno pogledao i rekao da je sve ok. Ne volim to kad se tako pogubim. 
    Gogaa, drago mi je da je i beba ok. Uživajte u bolničkoj hrani, super da je tako. 
    Ja se sjećam kad sam rodila sina da je u bolnici za jedan ručak bio pileći ujušak. Do tad iskreno nikad nisam čula za ujušak. Uvijek se toga sjetim kao nečeg lošeg, a možda uopće nije bilo loše. 
    Sad bih mogla isprobati božićni bolnički meni 🤔

MaRe
    24. Srpanj 2019. 16:06

MaRe
    24. Srpanj 2019. 16:07

ova je za sve nas :D

Grizli
    24. Srpanj 2019. 16:16

Goga shvatila ja to da je u bolnici takav rezim al kazem mi kod nas mozemo samo svojima doma. Hahaha! Neka kako god bitno samo da ste vi dobro! 
    Nova cudno da ti je rekla utrice do kraja trudnocenoni obicno idu do 12tt pa se smanjuje doza jer nakon 14tt tijelu vise ne treba ta doza progesterona, soim u slucaju da se pojavi krvarenje kad se krene smanjivat doza, al svakako se prestaje pred kraj trudnoce. Ja presretna zbog tpga sto sam jos samo 2 dana na crinone i napokon se skidam s njega! 

Lavica27
    24. Srpanj 2019. 16:19

Grizli to sam i ja mislila ali sam poslije čitala da su neke trudnice do kraja na utricima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.