ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    24. Srpanj 2019. 11:17

Angie Moj natrpa mesa ja rat vodim ali bezuspješno 🤣🤣 zimus je on pravio grah i zvao par prijatelja zezali smo se na kraju s njim da je pravio meso s grahom, a ne grah s mesom. Grah smo morali tražiti po teći 🤣🤣🤣 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    24. Srpanj 2019. 11:19

Eleonore normalno je maternica se rasteže i svi ti ligamenti, još ako si bila aktivnija nego inače nije ništa neuobičajno. Bez straha 😊😊 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 11:25

Mm je naucen na bakinu kuhinju, moja baka, njegova...obe su nas hranile onak bas bas...a sad kad nijedne vise nema na zalost, trudim se koliko mogu da nastavimo jesti istim rezimom. Mislim si ipak su te starije generacije svojim nacinom prehrane bili i zdraviji i izdrzljiviji. A mm radi tezak fizicki posao pa mu zaista treba dobra papica. Uz svaki cuspajz kod nas su obavezni fasiranci ili nekaj peceno na naglo...danas su pureci fasiranci, a to i klinci vole...spajam ugodno s korisnim 😉

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 11:27

Sva ta stezanja i rastezanja su normalna, dok god je bol podnosljiva, nema krvarenja...
    Iskreno, otkad malo vise setam predvecer smanjila su mi se ta probadanja, valjda i hodanjem malo razgibam misice i ligamente pa me tolko ne steze. A uz to...zaspem ko tuka 🙈

Gogaa_V
    24. Srpanj 2019. 11:28

Pozdrav  cure moje. Hvala vam na podršci! ❣
    Sretno  curama  na pregledima  danas! 
    Meni je krvarenje stalo, malo nesto smedjarenja od jucer što valjda nije izašlo, ali nema svježe  krvi  što je najvažnije. Nisu  još uvijek  gotovi  detaljni  nalazi, najkasnije čekam  vise odgovora sutra sto se toga tiče. I evo čekam da dodju  po mene  jos na u.zvuk  pa ću znati  više i jel  beba uredu pa vam se javim

sofi09
    24. Srpanj 2019. 11:32

Moj rucak za danas je gotov: varivo od graska s mrkvicom i krompiricima i uz to fasirane snicle...ja sam sutra planirala grah pa sam mirna 2 dana...bas nemam ideja vise...

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 11:35

Goga drz nam se 🥰
    Javljaj nam svaku novost!! 
    Znam da sam nesto htjela pitati pa opet zaboravila 🙄
    Jel ima jos koja da joj je trbuh odlakavio? 🙈 Recite mi da nisam jedina 🙏🏻
    Osim sto noge moram brijat svaki drugi dan jer rastu neke debele dlakurde, sad mi i po trbuhu izrasle 😱
    Nisu debele ni pretamne al se vide!

24. Srpanj 2019. 11:37

Angie1205

Gogadrz nam se 🥰
    Javljaj nam svaku novost!!
    Znam da sam nesto htjela pitati pa opet zaboravila 🙄
    Jel ima jos koja da joj je trbuh odlakavio? 🙈 Recite mi da nisam jedina 🙏🏻
    Osim sto noge moram brijat svaki drugi dan jer rastu neke debele dlakurde, sad mi i po trbuhu izrasle 😱
    Nisu debele ni pretamne al se vide!

Evo mene😂😂
    Ostala sam sokirana kad sam skuzila da mi je trbuh postao dlakav😂😂

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 11:40

Eleonore hvala tiiii 😂😂
    Ja sam inace tamne puti i inace “dlakavija”, pod tim mislim da imam malo cvrsce dlake nego zene svjetlije puti al nikad nisam bila ovako dlakava ni po nogama a kamoli po trbuhu 😱
    Eto sto mi radi tih malo muskih hormona sto ih nosim u busici 😂😂

24. Srpanj 2019. 11:42

Maj4

Eleonore normalno je maternica se rasteže i svi ti ligamenti, još ako si bila aktivnija nego inače nije ništa neuobičajno. Bez straha 😊😊

Hvala ti:)
    Ma oblije me hladan znoj kad me tako nesto zaboli jer mislim da nesto nije uredu.Imam urednu trudnocu,niti jedan problem nemam osim sto se na krvnoj slici vidjelo da mi malo zeljeza nedostaje.Ali,kako se buducim majkama svasta dogada pa budu i hospitalizirane u panici sam.Voljela bi svaki tjedan ici na pregled..ovako svaka 4 tjedna..ubija me to😯😯..ali evo preksutra i idem vidim svoju bebicu😊😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.