Cure, vi mene samo zezate s ovim dlakavim trbusima?! Nikad cula za to..al sad moram priznat da me vise trta što nemam nikakvih simptoma više..cice me ne bole i nisu mi narasle, nista nisam dlakavija nego prije, put mi je ista, jedino sto su mi nokti i kosa cvrsci, ali i inace ja imam kose na izvoz…bebu ne osjetim…jedva cekam da ju pocnem osjecati pa da znam da je sve ok…ovako sam ljubomorna na vas dlakavih trbuhaa
Nije sala😁😁
Dlakav trbuh,napuhnuta ko helij,svaki dan mi se masti kosa,znojim se tolko da se mogu utopit..fuj.Moram se svaki dan ribat😂..iscjedak mi curi ko navijen..cice me strasno bole da ne mogu navecer legnut kako bi htijela.
Bas si sretnica😁
Mustra skontala sam tek sad da si napisala da su ti simptomi prosli..sto znaci da si ih sve i imala vjerojatno..da ne ispadnem glupa sad😂😂
Ali meni ne prestaju..niti jedan jedini simptom.
MaRe, ja znam da dr Galić prima. Ja sam se isto nakon preseljenja prebacila kod nje. Meni je ok, mozes je pitati sto zelis, lijepo odgovori. Ima novu ordinaciju i uzv.
[iimg]
Curke, moze mala konzultacija. Bila sam danas na UZV i bebica je 20mm. Je li prevelika s obzirom da mi je danas tek 8+1? Kakva su vasa iskustva? Dokorica kaze da je to sve ok ali me svejedno zanima sto vi mislite.
Moja je 2.3 cm ali sam 3 dana manje trudna nego na tickeru jer je ovulacija kasnila.tebi je vjerovatno ranije bila o.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Moja je 2.3 cm ali sam 3 dana manje trudna nego na tickeru jer je ovulacija kasnila.tebi je vjerovatno ranije bila o.
Ribi nikad nije problem (u ranoj trudnoci) da je beba prevelika,već je problem ako je premala. Ne beri brigu, vjerojatno je bila ranije ovulacija.
Netko je pitao za korištenje utrogestana,samo ti njih koristi do sljedećeg pregleda i upute doktorice. Meni je gin rekao da će mi ih sigurno ostaviti do 15.tjedna pa postepeno ukidati.
Cure, vi mene samo zezate s ovim dlakavim trbusima?! Nikad cula za to..al sad moram priznat da me vise trta što nemam nikakvih simptoma više..cice me ne bole i nisu mi narasle, nista nisam dlakavija nego prije, put mi je ista, jedino sto su mi nokti i kosa cvrsci, ali i inace ja imam kose na izvoz…bebu ne osjetim…jedva cekam da ju pocnem osjecati pa da znam da je sve ok…ovako sam ljubomorna na vas dlakavih trbuhaa
Kao da si mene opisala :)
Mustra skontala sam tek sad da si napisala da su ti simptomi prosli..sto znaci da si ih sve i imala vjerojatno..da ne ispadnem glupa sad😂😂
Ali meni ne prestaju..niti jedan jedini simptom.
Ma na početku su mi bile mucnine...pa sam se vodila da je to dobro i tako se tješila ..sad ništa, dobila sam kilu i ta je otišla u trbuh - cijela valjda, koji mi ne izgleda trudnički, već kao da sam se zdebljala
..ma samo nek je sve ok, pa lako i dlakavi trbusi i sve izdržimo...jedino iscjedak imam, ali to mislim da je od utrogestana, jer je bez boje i miris (srecom), samo je stalno prisutan
AnnA i Lunica, hvala na pomoći, uspio potpis ✍️👍
Mravičak čestitam i dobrodošla, do kraja samo po školski i puno sreće 🍀🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji