Mene isto zna tako nekad boliti…kad krenem u setnju, valjda dok se ne zagrijem heheh. I to me zna boliti onako kao kod trcanja…i poslje prodje. I sad me zadnje vrijeme ledja dosta bole, onako dosta nisko…🤔🤔
Ja isto muku mucim s bolovima u ledima..isto nisko..zna se spustat bol i kroz nogu😐
Evo još jedne dlakave trbusine🙈🙈🙈 Bas sam si gledala na moru donji dio trbuha i mislim si wtf!? Ja inace nemam bas dlaka,normalne sam puti. I kako.imam debeli veliki oziljak taman po linei negri mislila sam u super,tu nebude dlaka a kad ono posvuda drugdje! I općenito mi puno puno brže u T rastu dlake. Mene pak cice rasturaju,ogromne su, na dodir užas. Ne sjećam se baš da mi je tako u prvoj bilo..
E da,I mene onaj umor i dalje drži. Sljedeci tj počinjem raditi pa mi se čini da ću zakrmiti na poslu hahah!
Goga drži se tamo!! Najnelogicnijni obrok i kad dobiven u rodilištu je bio u šalicu pomjesan restani krumpir i mlinci. Ste?
Cure ja sam s jesenskim iako terminom 25.11. pripadam i vama. Ja to ono streberski gledala koje je tad godisnje doba. Čitam vas stalno inače jer ne radim/bolovanje, al slabo se tu ubacujem.
Bas sam tamo pitala jednom za te dlake. Prvo mi je cijeli trbuh bio dlakaviji i po nogama brze raslo, a sad negdje od 21.tt imam i tu lineu negru iako jos bas i nije negra, ali kuzi se. Sad snimam trbuh kako se migolji od bebe i pogledam snimku, a samo dlake primjecujem 😂😂
Prijavljujem dlakavi trbuh sa crnim dlakama na bijelom trbuhu- mozete misliti kako to sad izgleda na plazi
I nespavanje jer je sparina a mi u potkrovlju. U 3 smo zaspali muz i ja jutros
[iimg]
Taman gotov i u.zvuk beba je dobro! 🙏❣ Abdominalni ultrazvuk, ne vaginalni vjerovatno da ne cackaju previše dok se još malo sve ne stabilizira. Vjerovatno cu sutra imati najviše informacija nakon obrade i analiza i vjerovatno jos jednog u.z pa ću znati i šta je prouzrokovalo spuštanje posteljice. Za sada mirujem i pričam sa bebom. Sve će biti ok. 🙏❣
Gogga super za dobre vijesti i da je bebica dobro. Javi kaj ce ti reci. Kad je meni tak bilo rekli su da je u tim tjednima posteljica dosta slobodna pa se pomice i da je to dosta cesto. Najvaznije je da je beba dobro 😊 vidim da ti imas jednog pravog malog borca 😊
Taman gotov i u.zvuk beba je dobro! 🙏❣ Abdominalni ultrazvuk, ne vaginalni vjerovatno da ne cackaju previše dok se još malo sve ne stabilizira. Vjerovatno cu sutra imati najviše informacija nakon obrade i analiza i vjerovatno jos jednog u.z pa ću znati i šta je prouzrokovalo spuštanje posteljice. Za sada mirujem i pričam sa bebom. Sve će biti ok. 🙏❣
Bravo za vas dvoje! ja sam jucer bila na pregledu i isto mi je radio uzv preko trbuha. a vidim da smo isto trudne..u dan☺ jesu ti mozda rekli spol. meni je reko da je 90 posto sig da je decko
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
To su odlicne vijesti!!
Vidis kako si hrabra..samo odmaraj i bit ce sve dobro.Javljaj nam se😇
Goga divne vijesti 🙏🏼❤️
Ja jučer spavala katastrofa!!! Želudac me tako pekao! A imam Donat MG u frižideru, tuka bila prelijena 😁
Ja sam u prvoj trudnoću imala tamnu liniju na trbuhu pred kraj... vidjeti ćemo za ovu.
Sada sam jedino primjetila da mi je kosa divno ravna i sjajna, i nokti čvršći 💪🏼🤗
Gogaa drago mi je da je u redu sve s bebom! Drzi s ei fino narucuj klopu. Mi u hr mozemo u bolnici narucivat samo od doma.
Hahahha dlakavi trbusi! Slatko! Ja nemam bas dlaka po tijelu pa ni po trbuhu. Cak i kad narastu te jadne dlakice slabo se vide jer su jako svijetle. Shodno tome i kosa mi je 4 dlake u kriz! 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji