ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    24. Srpanj 2019. 10:02

Iva i Redfox neka ste obje dobro kao i vasi bebani!! Sad vidite kolko ste jake i ne predajete se, sve se izdrzi za nase bebe! 
    Nego...kaj se kuha danas? Ja sam mm-u jos jucer najavila grah...bas mi se jede, al njemu naravno moram spremit nekaj i mesno...grah mu je ko predjelo 😂
    I sad moram do ducana a ne daaa mi seeee, iako mi je tu pod nosom doslovno 😏

Lunica
    24. Srpanj 2019. 10:05

Mi cemo rostiljati i salatice...juhicu pd povrca...vise ni sama nemam ideja😣

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• valentina
    24. Srpanj 2019. 10:08

Kod mene isto danas grah, ali s vrhnjem, onak lagani, bez mesa..naravno sinu neko meso jos, ovo je samo za predjelo mu
    Iva drzi se i samo pozitivno
    Red Fox jos maalooo, nek bude samo sve u redu

Raštika
    24. Srpanj 2019. 10:15

Gogaa_V

Pozdrav cure nisam vas čitala zadnjih par stranica ali se nadam da je sve uredu kod svake od vas, zao mi je što ću vjerovatno ja biti ta koja će prekinuti niz dobrih vijesti za danas. Taman vam pisem iz bolnice, danas me je hitna prebacila zbog jakog krvarenja. Mislila sam da je sve gotovo zbog količine krvi, medjutim na u.z beba se pomjerala i srce je kucalo 🙏 placenta se spustila i uzrokovala krvarenje. Uzeli su krv ,briseva iz usta i nosa na analizu pa ću vjerovatno znati više ujutro na viziti. Krvarenje se smirilo, još uvijek ima po koja kap, nisam na terapiji za sada. Nemam ni neke bolove osim povremeno blage. Sok i nevjerica danas. Bila sam se pripremila na najgore i vec takoreci prihvatila situaciju i hvala Bogu beba je uredu. Nadam se da će se sve smiriti i biti uredu. 🙏
    Vjerujem da je kod vas sve ok o cestitiam vam na urednim pregledima.

Ajme Goga... držim fige!! Bit će sve u redu.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Maj4
    24. Srpanj 2019. 10:20

Kod nas su punjene paprike od jučer za ručak 🤣🤣 
    Mi u grah stavimo suhog mesa i kobasica, ako je dragi u blizini bude više mesa nego graha 🤣🤣 i on sretan ne treba ništa više. Sad kad ste ga tako spomenile mislim da ste mi riješile ideju sutra za ručak odavno ga nisam jela 🤤🤤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    24. Srpanj 2019. 10:21

Red Fox baš mi je drago da je sve dobro, držim fige da i brisevi ubuduće budu sterilni 🤞🏻🤞🏻🙏🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Omerta
    24. Srpanj 2019. 10:26

Jutro zenske! Kakvi su vama bili rezultati kombiniranog probira odnosno double testa? Znam da sami rezultati iz krvi neidu bez uzv-a. Evo kod mene HCG 79.8, a PAPP-A 2.50. Radjeno sa 10+2 jer ovdje to tako preferiraju ranije. S obzirom da na uzv u Danskoj ne stignem jer putujemo, onda bolje da se ni ne obazirem na ove rezultate posto cu ionako sve morati ponoviti u Zg. Ali po onom sto sam uspjela izguglat djeluje ok.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

24. Srpanj 2019. 10:51

Moze li mi neka reci dali je normalna bol u doljnjem djelu trbuha onako sastrane? Kao da nesto pika,proteze se.Sad sam 13+3..malo sam zabrinuta.Inace,jucer me pocelo boljet kad smo krenuli kuci a dosta smo hodali pa ne znam dali je mozda i od toga.Sad je okej.Nekad povremeno dode ta bol.

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 10:51

Maja ja stavim spekeca al to je mom za pod zub 😂
    Evo obavljen i duckas i sad gledamo crtice i papamo lubenicu 🙈 a jesam prasica svaka mi cast 😂🤪

Točkica37
    24. Srpanj 2019. 11:02

Eleonoré

Moze li mi neka reci dali je normalna bol u doljnjem djelu trbuha onako sastrane? Kao da nesto pika,proteze se.Sad sam 13+3..malo sam zabrinuta.Inace,jucer me pocelo boljet kad smo krenuli kuci a dosta smo hodali pa ne znam dali je mozda i od toga.Sad je okej.Nekad povremeno dode ta bol.

I mene od jucer na desnoj strani bode...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.