ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    24. Srpanj 2019. 09:04

Novoj curi želim dobrodošlicu i urednu trudnoću 🥰🥰
    Sretno danas na pregledima 🤞🏻
    Cure iz bolnice jel prošla vizita? Nadam se da ste sve dobro
    Red fox još samo danas, sutra ideš doma ako se ne varam? 🤗🤗

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 09:13

Miss1986 dobro nam dosla!!
    Dakle ja pojela brokulu, skuhala si cappuccino i nazad zaspala evo do sada 😱
    Cappuccino mi je led ledeni 🤮 al bar sam se naspavala 😂
    Nezzz kako kod vas al ovdje je vec sada vruce uzas jedan, nema van do navecer...

lorija
    24. Srpanj 2019. 09:19

TinchiSk

Lorija, možda da nazoveš i promijeniš termin pregleda, npr. sljedeći tjedan kad ti se muž vrati?

Hvala Tinchi na odgovoru ☺, ja moram svakako ici njima odnijeti urin jer sve pretrage se vrse kod njih. Ali saznala sam sinoc da je jedna NASA baka stigla cuvati unuku,sin joj kaze Nema problema,samo danas cu i nju  upitati da mi potvrdi da ce pricuvati i mog zmaja sutra 😊
    Ja sam jutros nakon dorucka cure dobila ogromnu zelju da popijem Coca colu,sto sam i ucinila. Inace nikad je ne pijem. Trudnoca je stvarno posebnooo stanje 😍
    Eleonore slijedi prepravak 😁

Aristea
    24. Srpanj 2019. 09:19

Dobro jutro svima! 
    Goga drzi de, bit ce sve okej glavno da si im na oku...nemoj se ni slucajno slucajno nervirati....odmaraj i cuvaj bebolina :) 
    Cestitam svim curama koje su jučer otkrile spol bebe :) isto tako i na urednim pregledima....
    Sretno danas na pregledima i očekujemo lijepe vijesti :) 💗 

Mene tako kukovi bole ovih dana, ustajanje i okretanje pri spavanju bas bude bolno. Boli svuda...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    24. Srpanj 2019. 09:22

PREGLEDI

24.7.- njurko
    24.7.- moki88
    25.7.- Nasty
    25.7. - lorija
    25.7.- Nova19
    25.7.- Mom2911
    25.7.- mrgud_zg
    26.7.- Chappie
    26.7.- Lavica27
    26.7.- Eleonoré
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    31.7.- Simbalija
    31.7.- tinika
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

• valentina
    24. Srpanj 2019. 09:25

Katarina1990

Goga šaljem ti puno zagrljaja i snage za samo dobre misli. Bitno da ne krvariš više, a ono najbitnije, da je taj borac u trbuhu dobro, i tako će i ostati 😉🍀
    Cure, pitanjce.. Sutra mi je točno 8 tjedana, zadnjih par dana imam zbilja bolove u donjem dijelu leđa. Najčešće po cijele dana, a najviše navečer, pogovoto ako legnem i ponovno želim ustati, jedva ustanem i hodam. Osjećam se kao da imam 70 godina. Mislite da je to vezano uz trudnoću ili možda neki drugi problem, išijas i slično? Prva mi je trudnoća pa nemam iskustva nikakvog.

I meni j u prvoj trudnoci bas negdje u tom periodu isto tak bolilo, donji dio leđa..doktor mi rekao da se to matrnica siri. Prestalo je pocetkom drugog tromjesjecja. U ovoj me u tom periodu  nisu boljela leđa nego donji dio trbuha povremeno

Lavica27
    24. Srpanj 2019. 09:38

Eleonoré

Lavica27

Jutro cure! Goga drži se! Baš grozno što te snaslo sve dosad…!

Što se tiče spavanja ja ni ne komentiram,ja bi spavala al moja ima 2 god i 3mj i na prste mogu nabrojati koliko smo noći u komadu spavali. Ako se ne probudi 2-3 puta onda u komadu spava ali najkasnije do 6. Tako da, još kad nova beba dodje ima da 5 godina u komadu ne spavam 😣

Pitanje za ove koje su išla na kombinirani u Petrovu,vadi se krv/ uzv od 7 ili od 8?

Meni je ginekologica napisala od 8 do 9:30 vadenje krvi.Mislim da ne pocinje ranije..ja sam dosla oko 8 pa ne znam dali ranije rade.Ali se nadam da ces na uzvu imat srece.Ja i par trudnica smo sjedile od pola 9 do 11 dok nismo dosli na red.Niko nema prednost..osim narucenih😐

Hvala ti! Iskreno se nadam da su sve trudnice na moru pa neću morat cekat😁😁😁😁 

Netko je napisao da spava ko beba, kaže se spavam ko moj muž a ne ko beba😂😂😂😂

Pozdrav novoj clanici❤
    Curke sretno na pregledima!! 

• valentina
    24. Srpanj 2019. 09:47

Jutro cure,
     Ja sam nocas spavala puno bolje, da li zbog kupljenog banana jastuka jucer ili cega drugoga, neznam. Uglavnom nisu me boljela koljena i bas sam se probudila odmorena makar su bila dva buđenja za wc
    Novim curama zelim dobrodoslicu i cestitam na otkrivenoj djevojcici
    Moki, Njurko sretno na pregledima. 
    Goga drzim palceve da se situacija cim prije smiri, saljem puno zagrljaja i pozitivnih misli, jaka si ti i tvoja bebica, bude sve u redu

24. Srpanj 2019. 09:54

iva4

Jutro mickeeee😊😊😊
    Vizita bila i prosla nista pametno saznali nismo,osim da sutra imamo pregled i da cekamo daljnje info…
    nadam se da ste sve dobro da nema problema i da su bebice odlicno😊

Iva drzi se.Primi puno pozdrava:))
    Bit ce sve dobro ❤

Red Fox
    24. Srpanj 2019. 09:55

Maj jos samo danas 🤗 sutra me muz vodi na cevape cim izademo. Jedva cekam da se najedem da ne mogu disati 😂 
    Iva najvaznije da si ti pod kontrolom i da se sve smirilo. Uzmi si knjige za citanje i odmaraj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.