ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    24. Srpanj 2019. 08:20

Jutro cure. Ni meni to spavanje nikako ne ide. Imam i jastuk, ali opet me nekad bole kukovi, jer samo u ta dva položaja spavam, a inače najviše volim na trbuhu i to mi baš fali 

Mikio i ja sam se u toj sekundi zaledila bukvalno i prestala disati 😂 Ostala sam skoncentrisana, ali pokret se nije ponovio. Baš ih jedva čekam, ali nisam još očekivala jer mi je posteljica sprijeda 

mrgud_zg
    24. Srpanj 2019. 08:34

Ja mislim da nisam jos nista osjetila. Ovo mi je prva trudnoca. S tim da ovaj i prosli tjedan imam sestricnu u gostima i poslje posla svaki dan imamo neke akcije, tak da navecer i kad legnem il odma zaspem il sam preumorna skoncentrirat se. Al pretpostavljam da kad krene da cu prepoznat. Jedva cekam uzv sutra
    Cure pitanje. Jel koristite vi dodatke kakve za pojas u autu? Meni poceo bas smetat, a bas sam svakodnevno u autu. Gledam one neke be safe i slicno, a nasla sam na ebayu da ima vec za 100ak kuna a izgleda mi isti princip, samo odvuce pojas dole. Pa me zanimaju vasa iskustva..
    Evo link: https://www.ebay.com/itm/Car-Seat-Belt-For-Pregnant-Woman-Driving-With-Car-Seat-Cushion-Shoulder-Pad-F9M6-/283557701129?_ul=HR

Red Fox
    24. Srpanj 2019. 08:35

Sretno svima danas na pregledima 🤗
    Gogga drzi se, meni je isto tako bilo u proslos trudnoci zbog posteljice i rekli su mi da to izgleda strasno jer ima puno krvi, al zapravo nije tak opasno kak se cini. Vjerojatno ces morati mirovati, ja nisam smjela ni peglati par tjedana. Onda se posteljica podigla i nikakvih problema vise nije bilo. Ne brini i cuvaj bebicu 😊

Lavica27
    24. Srpanj 2019. 08:38

Jutro cure! Goga drži se! Baš grozno što te snaslo sve dosad...!

Što se tiče spavanja ja ni ne komentiram,ja bi spavala al moja ima 2 god i 3mj i na prste mogu nabrojati koliko smo noći u komadu spavali. Ako se ne probudi 2-3 puta onda u komadu spava ali najkasnije do 6. Tako da, još kad nova beba dodje ima da 5 godina u komadu ne spavam 😣

Pitanje za ove koje su išla na kombinirani u Petrovu,vadi se krv/ uzv od 7 ili od 8?

Nasty
    24. Srpanj 2019. 08:46

Sretno cure danas na pregledima! 🤞🍀

24. Srpanj 2019. 08:56

Lavica27

Jutro cure! Goga drži se! Baš grozno što te snaslo sve dosad…!

Što se tiče spavanja ja ni ne komentiram,ja bi spavala al moja ima 2 god i 3mj i na prste mogu nabrojati koliko smo noći u komadu spavali. Ako se ne probudi 2-3 puta onda u komadu spava ali najkasnije do 6. Tako da, još kad nova beba dodje ima da 5 godina u komadu ne spavam 😣

Pitanje za ove koje su išla na kombinirani u Petrovu,vadi se krv/ uzv od 7 ili od 8?

Meni je ginekologica napisala od 8 do 9:30 vadenje krvi.Mislim da ne pocinje ranije..ja sam dosla oko 8 pa ne znam dali ranije rade.Ali se nadam da ces na uzvu imat srece.Ja i par trudnica smo sjedile od pola 9 do 11 dok nismo dosli na red.Niko nema prednost..osim narucenih😐

• Miss1986
    24. Srpanj 2019. 08:57

Jutro cure! Ja bi se isto pridružila vama, naša ljepotica dolazi 09.12.. Moram priznati da se uopće nije sramila na uzv-u, ponosno se odmah pokazala!! 😂😂🤣🤣
    Goga i Iva cure držite se, moja djevojčica i ja vam šaljemo puno pozitivne energije i poljubaca i bit će to sve dobro! Naše bebe su naši borci.. 🥰🥰
    Ostali curama želim sreću na pregledima, i da sve bude kako treba..
    Sto se tiče spavanja, ja nemam nikakvih problema, spavam ko beba..😊 Ali ne mogu ostati duže budna od 22h samo se ugasim.. Muž mi se na to smije, njemu je to jako zabavno! Pokusala sam jesti vasu “brokulu” ali izgleda da moja djevojčica to ne voli, povratila je svaki put! 🙈🙈

24. Srpanj 2019. 08:58

lorija

PREGLEDI

24.7.- njurko
    24.7.- moki88
    25.7.- Nasty
    25.7. - lorija
    25.7.- iva4
    25.7.- Nova19
    25.7.- Mom2911
    25.7.- mrgud_zg
    26.7.- Chappie
    26.7.- Lavica27
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    30.7.- Eleonoré
    31.7.- Simbalija
    31.7.- tinika
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

Lorija ja idem na pregled 26.07 a ovaj termin 30.07 se odgada jer ginekologica ide na godisnji tako da kad dode red za taj drugi termin javim.Znaci 26. idem😇

24. Srpanj 2019. 09:01

Miss1986

Jutro cure! Ja bi se isto pridružila vama, naša ljepotica dolazi 09.12.. Moram priznati da se uopće nije sramila na uzv-u, ponosno se odmah pokazala!! 😂😂🤣🤣
    Goga i Iva cure držite se, moja djevojčica i ja vam šaljemo puno pozitivne energije i poljubaca i bit će to sve dobro! Naše bebe su naši borci.. 🥰🥰
    Ostali curama želim sreću na pregledima, i da sve bude kako treba..
    Sto se tiče spavanja, ja nemam nikakvih problema, spavam ko beba..😊 Ali ne mogu ostati duže budna od 22h samo se ugasim.. Muž mi se na to smije, njemu je to jako zabavno! Pokusala sam jesti vasu “brokulu” ali izgleda da moja djevojčica to ne voli, povratila je svaki put! 🙈🙈

Cestitam na djevojcici😇
    Sto se tice spavanja tako i ja😂😂..samo se ugasim u to vrijeme i dignem se ko zombi rano 😄😄😄

Maj4
    24. Srpanj 2019. 09:02

Dobro jutro cure 🖐🏻
    Mene su komarci noćas izludili 😒😒 pola noći sam ih ganjala, a kad bih uspjela zaspat neke gluposti sam sanjala.
    Mrgud meni je sestrična preporučila pojas pod obavezno. Uspjela sam naći na njuškalu be safe polovni za 170kn, jer mi je puno dati 500kn koliko je na njihovoj stranici. Moram priznati da je spas i da se isplati i ja ga preporučam 🙌🏻🙌🏻 pogotovo tko je često u autu, ja se nikako nisam mogla namjestiti 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.