ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Srpanj 2019. 16:42

Lorija, ja nemam termin jer mi gin ide na g.o. cijeli kolovoz pa ću 1.8. Zvat Agram da se naručim negdje oko Gospe. Eto nisam ti baš previše info oko nuhalnog i ostalog dala al idem u petak pa javim 😁

samojed
    22. Srpanj 2019. 16:51

sliku pokusavam vec 100 put da stavim ali ne moze

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 17:01

Evo i nas. I nasa beba je super. Hematom jos tu ali vise nije zabrinut da moze ugrozit plod tak da sve superiskaaaa 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Raštika
    22. Srpanj 2019. 17:07

Pozdrav mojim najdrazim trudnicama 🙋🏽 Vidim da spominjete ureaplazmu. Frendica ju je imala, njoj je papa bio los pa joj je gin napravio dodatne briseve. A mozemo ju pokupit na najgluplje nacine poput mokrih rucnika, rucnika koji duze stoje u kupaonici koristeni, njoj je cak receno da je moguce da ju je skupila na bazenu. 😉 
    To je ono sto je ona meni prenijela. Nije bila trudna tada pa ne znam kako to ide u tom slucaju. Sretno vam na pregledima! ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 17:08

Kak se narucuje  na probir u petrovu?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Raštika
    22. Srpanj 2019. 17:10

Raštika

Pozdrav mojim najdrazim trudnicama 🙋🏽 Vidim da spominjete ureaplazmu. Frendica ju je imala, njoj je papa bio los pa joj je gin napravio dodatne briseve. A mozemo ju pokupit na najgluplje nacine poput mokrih rucnika, rucnika koji duze stoje u kupaonici koristeni, njoj je cak receno da je moguce da ju je skupila na bazenu. 😉
    To je ono sto je ona meni prenijela. Nije bila trudna tada pa ne znam kako to ide u tom slucaju. Sretno vam na pregledima! ❤️❤️

Samo da jos dodam, imala ju je i moja sestra. Isto joj je otkrivena dodatnim brisevima. Moja sestra je totalni frik za cistocom tako da je nju uzdrmalo jer je mislila da je šporka. 😂😂 ali dobila je i ona i muz turu antibiotika, to su popili i odmah je poslije toga zatrudnila. Znaci bas odmah. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Red Fox
    22. Srpanj 2019. 17:16

Za ureplasmu treba poseban bris, ne cidi se nikak drugacije, cak nema niti specificnih simptoma. Mozes se dobiti na bazenima i to, ali najvazniji prijenos je spolnim putem. Ona spada pod spolni prenosive bakterije. Zato vam i napominjem da i partner provjeri da je izlijecen. Jer ako je vama bris nakon terpije negativan, a partner nije izlijecen, kad tad ce se vratiti. Ima cak i u npr.breyeru i slicnim laboratorijima pretraga za muskarce ako vam opca praksa odbije dati uputnicu.

• moki88
    22. Srpanj 2019. 17:17

Ma jooj, na svakakve nacine mi poberemo te bestije... fuuj!! Drago mi je da nastavljamo u tonu lijepih vijesti... :)
    Za probir nije potrebno narucivanje, samo osvanes u 8 ujutro u petrovoj i to je to!:)

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

lorija
    22. Srpanj 2019. 17:18

Lavica27

Lorija, ja nemam termin jer mi gin ide na g.o. cijeli kolovoz pa ću 1.8. Zvat Agram da se naručim negdje oko Gospe. Eto nisam ti baš previše info oko nuhalnog i ostalog dala al idem u petak pa javim 😁

Nisi ti meni dala ni informacije o kilama 😂😂😂 nesto si ih u dzep strpala 😛 . Idem i ja u cetvrtak pa cemo vidjeti koliko detaljno ce radit jer prosli put samo preko trbuha i to je to. ufff. Jeda tog cetvrtka 😴 stavit cu ja tebe na listu za petak 😉
    Cestitke i tebi Tockice,nek je samo u redu sve!!

• moki88
    22. Srpanj 2019. 17:32

Curke, jel znate kako idu posjete u Petrovoj? 
    Iva- jel tebi smio tko doci kad si lezala u radaoni ne na odjelu??

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.