ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    22. Srpanj 2019. 15:36

Vanessa to je ovo u Bozidarevicevoj ili? Jer ne mogu naci, smotana sam🙄

samojed
    22. Srpanj 2019. 15:44

Cure presretna sam bebica je dobro nuhalni nabor je dobar sutra idem da radim dabl test ako.mi moze sta ko pojasnit za to 
    Kako je nemirna samo skakuce mase nogicama rukicama ma prava bebica 😊😊😊 saljem slikicu moje dusice male 

Vanessa.
    22. Srpanj 2019. 15:46

C1M4, ja sam iz Pule,Istra, tako da ovdje idem u specijalnu bolnicu Medico, znam da ima još u Rijeci isto, u drugim gradovima nema, neznam od kuda si ti.

Vanessa.
    22. Srpanj 2019. 15:48

joj kad se sjetim tih prvih UZV, kako je to lijepo vidjeti Samojed kad maše ti i skakuće ko velika beba osmijeh preko cijelog lica :) 

C1M4
    22. Srpanj 2019. 15:50

Vanessa ahaa, napisala sam u Zagrebu ako zna netko haha, vjerojatno nisi vidjela😋 nema veze, hvala ti svejedno, valjda zna netko u Zagrebu nekog dobrog doktora🙄

Vanessa.
    22. Srpanj 2019. 15:57

joj sorry C1M4, kad se toliko puno svi raspišu, dok pročitam prethodnih 10 stranica više zaboravim šta je tko pitao i rekao hahah
    Mislim čak da je ovaj moj ginekolog iz Zagreba, al nisam sigurna, Siniša Punek se zove, ja u životu nisam srela toliko srdačnog i temeljitog ginekologa, brine se o trudnicama više nego one same haha, sve objašnjava, šta radi, šta gledamo na uzv, moj muž je svaki put dosad išao samnom unutra, on njemu sve objašnjava, veseli se s nama, ma prekrasan ginekolog, i baš mi je drago da sam kod njega, a ako ima negdje u Zagrebu ili okolici isto da radi negdje privatno u nekoj poliklinici, ja bi ti preporučila da ideš kod njega

Omerta
    22. Srpanj 2019. 16:01

C1M4

Htjela sam vas pitati ako imate mozda kojeg privatnog ginekologa za preporuciti u Zg-u za UZV, 2D/3D/4D?😁

Probaj Polikliniku Vili! Ja sam tamo isla par puta u prvoj trudnoci, a i na neke zahvate nevezane za trudnocu.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• AnnA
    22. Srpanj 2019. 16:06

Iva mozda i jesmo :) bas bi bilo skroz fora da smo to tada skuzile :)
    A doktorica je stvarno divna. Drago mi je da te uspjela smiriti. Za razliku od one sestre na salteru koja mi djeluje poprilicno otresito

lorija
    22. Srpanj 2019. 16:13

Samojed cestitke 😍😍😍 salji fotkicu.
    I dajte curke nove termine. 

Hrabrica
    22. Srpanj 2019. 16:41

Cure da se i ja malo uključim :D M i ja smo zbrisali malo pa nisam bila aktivna..ali tu smo i povremeno sam pratila:) Nadam se da ste sve dobro, da bušice rastu i da nemate nekih tegoba <3 Mene su zadnjih dana počeli mučiti ligamenti, prolazno probadanje..dođe i ode..i neki bijeli iscjedak..malo se pojavi pa ode i tako u krug...valjda tako mora biti :) Trbuh više ne mogu sakrit ni da želim , uskoro radimo anomaly scan, a do tad svoju curku pratimo i baby watcherom :) Najbolja stvar ikad! Presmiješno je vidjeti tu razliku...kad čorka ulovimo ju bez beda jer je mirna (osim ako je u nekom čudnom položaju kao jutros pa je m tapkao po buši da se okrene i upalilo je! ) ali kad se igra bome ju moramo hvatat po trbuhu <3 Duša naša <3 Savjet onima koji tek idu na go i prvo trudničko kupanje..mene su trbušni mišići ili što već znali presjeć tokom plivanja i to je stvaaaarno boljelo...valjda kad bi se istegnula i zato oprezno...nemojte odmah u duboko i polako da vidite hoće li se beba slagati s tom akcijom :D našoj se očito nije dopala ta aktivnost :D 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.