ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    22. Srpanj 2019. 19:02

Hrabrice ja sam kupila samo nesto robice, od opreme jos uvijek samo skicamo. Moja mama nam je obecala kindac, tak da ajd malo ce nam olaksat i dobro. Nekako si mislim da jos stignemo, ja bi cekala djecji sajam u 11.mj....osim ak me bas panika ne ulovi da moram imat sve sad i odmah 😂

Grizli
    22. Srpanj 2019. 19:03

Hej zenice! Prvo drao mi je Iva da je s b3banom sve ok. Nadam se da je samo znoj. Moja seka je gubila plodnu pa je na dn porod imala trbuh kao ja sada otprilike, a mali kad je lupao bio je show od bolova joj. I bila je cijelo vrijeme n infuziji zbog toga al evo mali ziv zdrav i izuzetno inteligentan.
    Cestitke i curama na urednim uzv drago mi jako kad je dan dobar pa sve sa dobrim vjestima. 
    Ja vidila si na e-gradjani da mi dosli nalazi briseva pise sve sterilno i da nije izolirno, pa sam happy, al budala sad se sjetila da sam mogla i do gin si po nalaz kombiniranog trebao vi vec biti gotov. Mozda sutra stignem. Ja sam ova 3 dana u velikoj guzvi i borim se izmedju snova i posla. Ono sta me sa dopustilo i odusevilo jesu otkucaji moje glistice koju sam uhvatila na baby watcher. 😁
    Za medjicu mi je kuma preporucila te neke masaze i ulje psenicnih klica ona je 3 rodila nikad popucala jiti sivana. Kupovala u nekoj ljekarni je rekla.
    A da vas pitam jel se mi možemo mazat kremo od aloe vere iz eko uzgoja. Sestra mi dala neki gel koza fenomenalna nakon njega samo ruke sam namazala al ne znam dal bi i trbuh s time. 

Vanessa.
    22. Srpanj 2019. 19:20

ajme cure, neznam da li ste već vidjele ovaj video kako se beba razvlači po cijelom trbuhu, nevjerovatno :D
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/ovo-morate-vidjeti-beba-radi-akrobacije-u-trbuhu-2259

TinchiSk
    22. Srpanj 2019. 19:26

Cure, čestitam na sretnim pregledima, baš mi je drago!
    Naravno, ni ja više ne znam što sam htjela napisati. Nevjerojatno koliko brzo zaboravim. 
    Radila sad dragom salatu s tunjevinom za sutra pa sam malo tune probala. Mljaaaac, jedva čekam da ju mogu jesti.
    O kilama neću ništa komentirati 🙈🙈🙈 sve me strah pregleda, a namjerno se neću vagati doma. Ali ima me, i imam osjećaj da mi se sve prima, čak i šumeći magnezij 😂
    Mi isto nismo još ništa kupili, mislim da ćemo nešto na godišnjem, a nešto u 9./10. mjesecu. Želim to sve srediti dok još nisam ogromna, neću čekati zadnji čas. Ja bih najradije već sad sve opremila 😊

Gogaa_V
    22. Srpanj 2019. 19:29

Pozdrav cure i čestitam vam na urednim pregledima!❣
    Iva posebno mi je drago jer si javila bolje vijesti, i vjerujem da će sve biti ok do kraja. Važno da bebica napreduje, a da si i ti bolje. Sve će biti uredu. 

TinchiSk
    22. Srpanj 2019. 19:29

Ajme, super je video. Koji akrobat 😄

Angie1205
    22. Srpanj 2019. 19:30

Ajmeee video je ❤️
    Tako je moja starija znala, hvatali smo je za stopala 😂
    Manja je bila ljencina 😂

lorija
    22. Srpanj 2019. 19:46

Lavica27

lorija

Lavica27

Lorija, ja nemam termin jer mi gin ide na g.o. cijeli kolovoz pa ću 1.8. Zvat Agram da se naručim negdje oko Gospe. Eto nisam ti baš previše info oko nuhalnog i ostalog dala al idem u petak pa javim 😁

Nisi ti meni dala ni informacije o kilama 😂😂😂 nesto si ih u dzep strpala 😛 . Idem i ja u cetvrtak pa cemo vidjeti koliko detaljno ce radit jer prosli put samo preko trbuha i to je to. ufff. Jeda tog cetvrtka 😴 stavit cu ja tebe na listu za petak 😉
    Cestitke i tebi Tockice,nek je samo u redu sve!!

Ma on ti mene nikad ne vaze, jedva da i pita kolko kg imam hahah. Čak sam se iznenadila,tlak mi sestra radila 110/60,skočio mi 😁 Al sam se doma vagala jutros,bogami 2 kile ja dobila 😁 Tako sam i u prvoj u 1.tromjesečju!

Koji kralj hahahaha, bice mu vizualno fino izgledas pa nema potrebe. 😂😂😂
    Jel ja umisljam jel moguce da osjetim nekad na trenutak otkucaje u stomaku, mislim naravno da umisljam al opet znam kako je to... nisu pokreti leptirici vec bas otkucaji kratko traju i kad stavim ruku. Ili nesto drugo kuca u meni 😂😂😂

deewillow
    22. Srpanj 2019. 19:55

Uf cure bas mi je drago da danas citam bolje vijesti! 😃😃 cestitke svim curama na uspjesnim pregledima i dobrim vijestima! 👏
    O ureaplasmi sam davno u ovoj grupi pisala. Moja bivsa gin.u DZ je rekla da HZZO nema smjernice da trudnice uvijek rade briseve, barem ne u mom slucaju. Ja sam zadnje briseve prije trudnoce imala na proljece 2018. Sve sterilno. Medjutim, znam kako su sve te bestije nezgodne, pa iako mi nisu htjeli dati uputnicu, napravila sam privatno sve briseve (osim HPV- imam svoje razloge...) u poliklinici Vili. Kostalo me sve zajedno 50kn + 300-ak kn za obradu u Mirogojskoj- HZJZ. Opet je bilo sve u redu 💪🙏 radila sam u tom Viliju briseve i bila sam jako zadovoljna. 
    Netko je pitao za privatno gin. Kao sto sam nedavno napisala, ja sve obavljam u Suncu kod dr. Dragun. Briseve sam u Viliku jer su bili neusporedivo jeftiniji. Bila sam jos prosle god.jednom u Eljuga i isto je bilo sve ok. Nadam se da sam nekom pomogla ☺️

deewillow
    22. Srpanj 2019. 19:59

Koji kralj hahahaha, bice mu vizualno fino izgledas pa nema potrebe. 😂😂😂

Jel ja umisljam jel moguce da osjetim nekad na trenutak otkucaje u stomaku, mislim naravno da umisljam al opet znam kako je to… nisu pokreti leptirici vec bas otkucaji kratko traju i kad stavim ruku. Ili nesto drugo kuca u meni 😂😂😂

Haha, ja isto cujem bas te "otkucaje" nekad 😉❤
    Sad tek vidim da je Mrgud otkrila da ima ureaplasmu. Ne brini, kao sto su cure vec do sada napisale, ipak u vecini slucajeve bude ok. Mrgud ako se ne varam, ti si prosla prva tri mjeseca T..?
    E i drago mi je vidjeti da se javljaju neke cure koje vec neko vrijeme nismo culi ☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.