Simbalija Izvini, nešto sam pomiješala 😆
Lavica27 Stvarno nam trebaju lijepe vijesti. Super 😍
Lavice čestitam da dobrim vijestima 🎉🥰
Ja bi isto voljela ići na 4D. Imate li koju preporuku za Split ili Zadar? I kakve su tamo cijene?
Gledala sam po internetu, više manje su cijene tu negdje. Sad ako imate preporuku za nekog dobro dođe 🤗🤗
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lala27 ja sam te pitala,rado cu te ugostiti u Sarajevo onda, a ja nikad nisam bila u Bjeljini
Iva bas mi je drago sto je bebica dobro sto napreduje vidis da ona luda doktorica nista nije bila u pravu drzi se samo pozitivno i da sve bude u najboljem redu
Lavice blago se tebi cestitam ja evo u cekaoni jos dlanovi se znoje ko ludi nadam se da ce se redat pozitivne vijesti
Cure evo mene s pregleda 10 kila lakša🥰 Srceko kuca, bebica ima cca 4.8cm, mase rukama i nogicama,kaže gin sve na broju :)Nažalost ne da mi zalijepiti sliku,ne znam zašto to ne radi već danima… gledao me preko trbuha jer u petak idem na kombinirani u petrovu a tamo vaginalno rade uzv pa da ne cacka previse, sve druge mjere ce oni pogledati. Eto,sad disem mirno do petka😁😁
Puse svima i nadam se da sam ovime otvorila val dobrih vijesti od ovog tjedna!
Super bas mi je drago!! 😍 najbitnije smo culi.😁 znaci ostatak u petak. Vjerujem da si laksa 10kg, zaista jesi li se ista udebljala do sada? Ja mislim da jesam 1,5kg da je to taman za prvu polovicu 😄
Ja sam na zadnjem pregledu radila briseve, ali samo zato jer je ova prije trudnoca zavrsila spontanim. Trebala sam raditi nakon toga briseve ali prebrzo sam ponovno ostala trudna, tako da sam neki dan saznala da imam ureaplazmu 10 na 4. Pila sam Erytromicin i sad jos sumamed nakon njega i neke vaginalete paralelno. Muž kremu i iste antibiotike.
Nikad prije nisam radila briseve, rekao je gin da je zbog ureaplazme mozda doslo do spontanog prosli put. Neznam kaj bi mislila. Ali eto kako on kaze ja radim. 😊
🧔39
👧31
Samojed Joj, jeste, malo sam vas pomiješala 😂 E pa onda bi i ti mogla doći ovamo 😄 Sretno na pregledu 😄
Lavicečestitam da dobrim vijestima 🎉🥰
Ja bi isto voljela ići na 4D. Imate li koju preporuku za Split ili Zadar? I kakve su tamo cijene?
Gledala sam po internetu, više manje su cijene tu negdje. Sad ako imate preporuku za nekog dobro dođe 🤗🤗
😘 Ja sam ti jednom prilikom išla u tadašnje Sunce/ danas Agramu na 4D. Bila neka opaljena dr al super! Mislim da je bilo oko 500kn..
Mikio ako se ne varam,ne može se vidjeti tako pod mikroskopom i rez se čekaju tj dana jer se ceka da se ta kultura koju se testira razvije (par dana treba). Ne ide tako "na oko"..
Wuhuu danas bas dobre vijesti. I ja sam isto sretna sta sam obavila probir. Ok cekam jos prave nalaze ali ultrazvuk je bio ok.
Yaaay Lavica cestitaaam!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lavica - napokon lijepe vijesti i nadam se da ce tako i krenuti sada... sve curke sa pregleda ravno na forum s lijepim vijestima!😀
Eh, samo se naoruzaj u petak sa vodom i grickalicama i strpljenjem... ja sam 6 sati cekala na red u petrovoj za probir! Dosla ujutro u 8, prva bila na vadenju krvi, presla odmah za uzv i izasla van u pol 2! Kaos! Al kad znas zasto cekas, nije toliko tesko!😀
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji