Stelle123 onda se mi i službeno vidimo u 9 mj. na vježbama?
Sretno cure na pregledima danas!!!
Nama je za međicu rečeno bademovo ulje ili neko ulje za bebe.
Nasty planiram u vecernjem terminu. Tada bi trebala jos radit.
url=https://lilypie.com]
Meni sutra pregled..bas me panika lovi
..mjeranja i sve ostalo..uh uh
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lorija, ja nemam termin jer mi gin ide na g.o. cijeli kolovoz pa ću 1.8. Zvat Agram da se naručim negdje oko Gospe. Eto nisam ti baš previše info oko nuhalnog i ostalog dala al idem u petak pa javim 😁
Nisi ti meni dala ni informacije o kilama 😂😂😂 nesto si ih u dzep strpala 😛 . Idem i ja u cetvrtak pa cemo vidjeti koliko detaljno ce radit jer prosli put samo preko trbuha i to je to. ufff. Jeda tog cetvrtka 😴 stavit cu ja tebe na listu za petak 😉
Cestitke i tebi Tockice,nek je samo u redu sve!!
Ma on ti mene nikad ne vaze, jedva da i pita kolko kg imam hahah. Čak sam se iznenadila,tlak mi sestra radila 110/60,skočio mi 😁 Al sam se doma vagala jutros,bogami 2 kile ja dobila 😁 Tako sam i u prvoj u 1.tromjesečju!
Hrabrice neka si se ti nama konacno javila...vec sam se zabrinula 😏
Bolje i da nam se javis sa odmora nego da nam i ti javljas lose vijesti...puj puj, ne treba nam ih vise ovdje!! 🙏🏻
Sve sam iscitala al opet nista ne znam 🙈
Zapamtila sam samo da je netko dobio tek kilu i pol!?!? 😳
Ja sam na +6,6 i pol 🙄
Od toga hoce li ti izrezat medjicu na porodu (nije bolno), al sivanje bome je, vaznija je patnja.Netko tko ce ti dodat malo vode. Neprocjenjivo!
url=https://lilypie.com]
Hrabriceneka si se ti nama konacno javila…vec sam se zabrinula 😏
Bolje i da nam se javis sa odmora nego da nam i ti javljas lose vijesti…puj puj, ne treba nam ih vise ovdje!! 🙏🏻
Ja sam na +6,6 i pol 🙄
Ja skinula 6 😒
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hrabriceneka si se ti nama konacno javila…vec sam se zabrinula 😏
Bolje i da nam se javis sa odmora nego da nam i ti javljas lose vijesti…puj puj, ne treba nam ih vise ovdje!! 🙏🏻
Ja sam na +6,6 i pol 🙄
i ti si meni falila <3 ma ja sam tako lijena za tipkanje preko moba da je to užas
sad smo se vratili pa ću opet malo aktivnije..preko kompa :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Angie1205 i ostale curke, jeste počele kupovati ili proučavati potrebne stvari za malce? Mene muči mali prostor pa se baš igramo čarobnjaka..još ne kupujemo ali gledamo, kalkuliramo i ja povremeno dobijem koji slom živaca (to uglavnom bude dok tražim ležaljku/ljuljačku).. Jarke boje mi lako izazovu migrene i baš mi smetaju a takve su baš povoljne, a ove što bi mi bile ok su nabili cijenu čudi me da uz takve ne dolazi netko tko će ju usput nunat ...
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Moze li mi neko reci nesto o dabl testu sta kako sutra idem da radim pa me zanima
Moze li mi neko reci nesto o dabl testu sta kako sutra idem da radim pa me zanima
sa neta iskopala...
"Double testom se procjenjuje rizik da trudnica nosi plod sa određenim hromozomskim anomalijama. Od visine procijenjenog rizika zavisi i primjena daljih dijagnostičkih metoda, kao što je npr. amniocenteza. To je kombinovani test – sastoji se od ultrazvučnog pregleda nakon koga slijedi vađenje krvi. Dobijeni rezultati se obrađuju tako što im se dodaju individualni parametri kao što su godine i težina trudnice, da li je trudnoća blizanačka, da li je do nje došlo vantjelesnom oplodnjom ili prirodno, kao i da li je trudnica pušač. Poželjno je oba pregleda obaviti istog dana, ali se toleriše i zakašnjenje od 48 sati. Dabl test mjeri dva hormonska markera iz krvi majke: hCG i AFP (koji se još zove i PAPP, te se radi tokom prvog trimestra i to obično u periodu od 11. do 14. nedjelje trudnoće."
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Sortiraj odgovore