Ja sam danas dosla prije 7. Bila 2.na vadjenju i druga na ultrazvuku. S time da su uktrazvuk poceli raditi oko 8:20. U 8:45 sam bila gotova. Evo stvarno valjda ovisi kako se potrefi
Bravo cure, konačno malo dobrih vijesti..nek se tako i nastavi! Čestitam! 💗🤗
AnnA - ocito.. nadam se da ce tako i njoj... jer sam izludila vec gledajuci kako svi oni sto su kasnije dosli, ulaze prije mene... al ih je vecina isla na amniocentozu pa sam to tome pripisala... kao po hitnosti ili vrsti pregleda da biraju
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Anna ti si bila isto u Petrovoj?
Užas moki,kad sam bila u 1.trudnoći došla sam u 7, u cca 8.30 sam skroz bila gotova...
Evo nasla u poliklinici Duric preko eklinike... 4d + anomaly scan + dvd za 249 kn... ako nekome treba!
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Lavice, čestitam, drago mi je da je sve ok! Baš je super taj osjećaj kad napokon dočekaš pregled, obaviš ga i izađeš sa dobrim vijestima. Baš usreći čovjeka, kao neko olakšanje dođe.
Onda smo tjedan dana sretne pa opet krenemo brojati dane do idućeg pregleda i lagano paničariti
Iako si svaki put kažem: od ovog pregleda više neću brinuti.....aha, nikad ne izdržim ne brinuti. Opet svako jutro pipam trbuh, tražim da li je još tu. Posebno nakon noćnih mora zadnje vrijeme. Pa se ispipavam, provjeravam, testiram, brinem... Uhhhh!
Cure otvorila sam novu temu - Muška i ženska imena za bebe. Pa ako imate na pameti neka vama draga i lijepa imena pišite.. 💗
Joj cure, nije me bilo par dana jer sam bila na godisnjem, a ono imam bome i za citati haha😊 Sada ne stignem sve citati jer sam na poslu, ali nadam se da ste mi sve dobro i da su bebaci dobro😁 Htjela sam vas pitati ako imate mozda kojeg privatnog ginekologa za preporuciti u Zg-u za UZV, 2D/3D/4D?😁
Da, u petrovoj sam bila. I ok ja sam bila 2.na redu ali opcenito mi se cinilo da nije bila bas neka velika guzva.
I da, doktorica je bila stvarno draga i isprintala mi je cak 4 slike.
Iva baš je lijepo čuti da je malac dobro, ti sad samo tamo lezi i odmaraj, i nek ti brokule šverca dragi haha
Ja od početka privatno vosim trudnoću u Medicu, od 11 TT mi svaki put kad dođem radi i 4D za cijenu običnog UZV, dajem 300 kn za pregled, i uvijek sam unutra po 45-60 minuta. Slikice redovno na USB-u dobijemo, tako da je meni to odlično svaki put vidjeti bebicu i na 4D kako se razvija i raste. Tako da cure, nemojte ni gledat koliko košta, jer se isplati stvarno svake kune za vidjeti naše malce tako pa odmah gledatko šta je pokupio od mame šta od tate :)
Sortiraj odgovore
Najstariji