ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    22. Srpanj 2019. 14:59

Ja sam danas dosla prije 7. Bila 2.na vadjenju i druga na ultrazvuku. S time da su uktrazvuk poceli raditi oko 8:20. U 8:45 sam bila gotova. Evo stvarno valjda ovisi kako se potrefi

Nasty
    22. Srpanj 2019. 15:06

Bravo cure, konačno malo dobrih vijesti..nek se tako i nastavi! Čestitam! 💗🤗

• moki88
    22. Srpanj 2019. 15:10

AnnA - ocito.. nadam se da ce tako i njoj... jer sam izludila vec gledajuci kako svi oni sto su kasnije dosli, ulaze prije mene... al ih je vecina isla na amniocentozu pa sam to tome pripisala... kao po hitnosti ili vrsti pregleda da biraju

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Lavica27
    22. Srpanj 2019. 15:11

Anna ti si bila isto u Petrovoj?
    Užas moki,kad sam bila u 1.trudnoći došla sam u 7, u cca 8.30 sam skroz bila gotova...

• moki88
    22. Srpanj 2019. 15:15

Evo nasla u poliklinici Duric preko eklinike... 4d + anomaly scan + dvd za 249 kn... ako nekome treba!

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

TinchiSk
    22. Srpanj 2019. 15:17

Lavice, čestitam, drago mi je da je sve ok! Baš je super taj osjećaj kad napokon dočekaš pregled, obaviš ga i izađeš sa dobrim vijestima. Baš usreći čovjeka, kao neko olakšanje dođe.
    Onda smo tjedan dana sretne pa opet krenemo brojati dane do idućeg pregleda i lagano paničariti 
    Iako si svaki put kažem: od ovog pregleda više neću brinuti.....aha, nikad ne izdržim ne brinuti. Opet svako jutro pipam trbuh, tražim da li je još tu. Posebno nakon noćnih mora zadnje vrijeme. Pa se ispipavam, provjeravam, testiram, brinem... Uhhhh!

Nasty
    22. Srpanj 2019. 15:19

Cure otvorila sam novu temu - Muška i ženska imena za bebe. Pa ako imate na pameti neka vama draga i lijepa imena pišite.. 💗 

C1M4
    22. Srpanj 2019. 15:29

Joj cure, nije me bilo par dana jer sam bila na godisnjem, a ono imam bome i za citati haha😊 Sada ne stignem sve citati jer sam na poslu, ali nadam se da ste mi sve dobro i da su bebaci dobro😁 Htjela sam vas pitati ako imate mozda kojeg privatnog ginekologa za preporuciti u Zg-u za UZV, 2D/3D/4D?😁

• AnnA
    22. Srpanj 2019. 15:32

Da, u petrovoj sam bila. I ok ja sam bila 2.na redu ali opcenito mi se cinilo da nije bila bas neka velika guzva. 
    I da, doktorica je bila stvarno draga i isprintala mi je cak 4 slike. 

Vanessa.
    22. Srpanj 2019. 15:33

Iva baš je lijepo čuti da je malac dobro, ti sad samo tamo lezi i odmaraj, i nek ti brokule šverca dragi haha
    Ja od početka privatno vosim trudnoću u Medicu, od 11 TT mi svaki put kad dođem radi i 4D za cijenu običnog UZV, dajem 300 kn za pregled, i uvijek sam unutra po 45-60 minuta. Slikice redovno na USB-u dobijemo, tako da je meni to odlično svaki put vidjeti bebicu i na 4D kako se razvija i raste. Tako da cure, nemojte ni gledat koliko košta, jer se isplati stvarno svake kune za vidjeti naše malce tako pa odmah gledatko šta je pokupio od mame šta od tate :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.