Cure čestitam na urednim pregledima,neka vam bebice i dalje rastu i dobro napreduju. miseki maleni....
Iva posebno mi je drago da si ti dobro i da imas imas lijepe vijesti. Neka mališa samo raste. Jaki ste vi ... Bitno je da si tamo jer culi smo kakvih pametnjakovica od ginekologa ima .... Drago mi je da su te smjestili na odjel... Na sigurnom si i svakako prijavi svaku promjenu jer su duzni reagirati..budi "dosadna" to je tvoje pravo i dijete.. ispituje kaj god možeš ako i treba i malo biti bahat. Jer danas ako nisi bahat nista od toga...uglavnom htjela sam reći ako ces morat biti do kraja na tim infuzijama neka bude i tako. Ceka te neprocjenjivo... to je najbitnije...budi vesela i pozitivna 💗 frendica je bas ludjela kaj je dugo ležala al rekla je ma isplatila se svaka suza, svako lezanje, svaka bol sve dok je maloga vidjela. Sve muke cemo mi zaboraviti...
Ja sam od 8 tj do 18 dobila oko pol kg, kg...sutra me sve strah stat na vagu ali ovako vizualno vidim da mi samo sise i trbuh rastu hahah :) ma nisu bitne kile, izgubit cemo i ako kaj ostane to je uspomena na lijepe trenutke .. ja sam iskreno osjetljiva na kilazu jer bas kao sto jeo netko od vas napisala i sumeci magnezij se zalijepi pa i zrak u mom slucaju. Nervirala sam se u početku jer znam kako sam sklona a sad se ne nerviram nimalo....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mislim da vam to nisu otkucaji sto osjetite nego beba stuca!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta,misliš da je moguće uhvatiti stucanje već u 12.tt?
Inače ja bi se prekjučer zaklela da sam osjetila leptirice kako se bebe prvo javljaju al sve mislim puno je prerano...
Ja isto često uhvatim te otkucaje, ali sam bila uvjerena da je to moje da nema veze s bebom 🙈🙈 nekako mi sve rano još jer je prva trudnoća. Neki dan sam se s dragim šalila da ću biti sigurna da osijetim bebu kad se bude moglo vidjeti i vani da se beba miče 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Stelle123 onda se mi i službeno vidimo u 9 mj. na vježbama?
Sretno cure na pregledima danas!!!
Nama je za međicu rečeno bademovo ulje ili neko ulje za bebe.
Nasty planiram u vecernjem terminu. Tada bi trebala jos radit.
I ja sam u večernjem terminu, pa vidimo se onda u 9.mj 😊
Javljam se za nastavak na ureaplasmu. Poslala mi gin sumamed sumeci. Sutra idem po nalaz da mogu i za muza dobit terapiju. Pa cu pitat dal da uzimam jos nesto sto se kupuje. Danas je bila jutarnja smjena a nisam nikako mogla izac s posla pa cu do kraja to sutra obavit.
Ja sam sad 17+3. Necu se vise bedirat, uzet cu terapiju i ponovit briseve kad kazu da treba. I mantrat pozitivno
Mrgud nemas razloga brinuti se, samo popij terpiju, i ti i muz i obavezno ponovi briseve. Bit ce to sve ok 😊 ja sam jedino jos koristila dalacin vaginalnu kremu, al mislim da je u trudnoci bolje ne bas prckati dolje pa je terapija kroz usta dovoljna.
Meni je ureaplasma jedino otisla sa doksicinlinom. Probali par puta sumamed i nista. Nadam se da je to bio samo slucaj kod mene..doktori valjda znaju bolje...a pretpostavljam da se tetraciklinski atbci ne smiju davati u trudnoci...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ne smiju tetraciklini jer utjecu na kosti i zube ploda. Al uvijek u brisevima na ureaplasmu napisu na koje je antibiotike osjetljiva. Ja sam ju npr.rjesila sumamedom i dalacin kremom. Al nisam tad bila trudna.
PREGLEDI
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
24.7.- moki88
25.7.- Nasty
25.7. - lorija
25.7.- iva4
25.7.- Nova19
25.7.- Mom2911
26.7.- Chappie