Pozdrav 😊 zanima me koje ste dodatke prehrani dobile na preporuku vaseg ginekologa? Trenutno pijem elenatal za prva tri mjeseca i jako mi tesko padaju na zeludac.
Want Your IELTS certificates with good Band Scores without sitting for an exam ? Then Search no more for this is your last Bus stop.
Contact via Whatsapp for more info / +12034415582
Jutro, cure!
Sretno vama koje ste danas na pregledima. Javite lijepe vijesti!
Ja pijem od Elevita pronatal, navečer ga popijem prije spavanja, da eventualne mučnine izbjegnem, ali nisam primijetila da mi je težak za želudac. I od neki dan uzimam magnezij, šumeći od Natural Wealtha.
Cure, kako ste spavale? Ja jutros ustajem i mislim si - još 5 mjeseci ovakvog spavanja. Pa nikako se namjestiti u krevetu. Svaki put kad se okrećem se probudim. Ako se ne okrećem, probudim se jer me boli sve od istog položaja. Mislila sam po jastuk za mjesec dana, kad se vratimo s mora jer ga svejedno nisam mislila tamo nositi, ali nekako si mislim da možda i ovaj tjedan odem po njega, imaju u Bubamari raznih.
Cure to vam je zila na trbuhu, vasa ne bebina
Sretno na pregeldimaaa
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hrabrice, da bar si objavila info o prvom kupanju ranije. Ja sam se toliko usokirala grcem u trbuhu kad sam usla u more da sam izasla odmah i vise se nisam usudila ulazit. Znaci nije nista opasno? Ako se nastavim brckati to prode?
Jutro cure!!
Sretno svima na danasnjim pregledima!
Ja se najedem i picim na Merkur...pikanjeee 🙄
Sretno svima nam😊😊Mi cemo mozda danas saznati i spol😊😊Pa smo dodatno uzbuđeni..
Angie sretno na pikanju💕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutrooooo!!!
Ja imam u 9 pregled, danas me neki loš osjećaj drži, i nisam spavala uopće, i sva sam nekako nervozna...
Možda samo pozitivna nervoza jer ću vidjet bebu..ko zna više.
Tipkamo se kasnije...😉🤗
Jutro i sretno curama koje danas ideu na pregled!
Kety ja sam imala isti problem sa elevit u pocetku pa sam uzela novalac drukcijeg je sastava i kapsula je kao mekana pa mi nije bio problem ju popit. Uvijek pij za vrijeme glavnog obroka kad jedes najvise hrane i sa dosta vode. Pomaze i ako se drze u frižideru, meni to rekla zena iz almagea firme cije sam prenatale isto probala al njih mi bilo tesko gutati.
Za ono pulsiranje to je trbusna aorta koja se zna priblizit kozi pa se primjete vasi otkucaji. Meni se to vidi cijeli zivot tako da sam ja davnih dana digla paniku a i mislili su da imam aneurizmu trbusnu.
Iva kako se ti osjecas danas?
Red fox jesi dobila nalaze ili nisu jos?
Sortiraj odgovore
Najstariji